Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se schimbă becul plăcuței de înmatriculare Volkswagen Transporter?

Indiferent dacă este vorba despre siguranța dumneavoastră personală, pentru verificarea tehnică sau pentru a evita o amendă, este fundamental să vă asigurați că becurile farurilor dumneavoastră funcționează mereu. Într-adevăr, becurile poartă piese de uzură care inevitabil se vor arde după un timp și, în consecință, trebuie schimbate. Sunteți destul de probabil în acest articol, deoarece una dintre luminile dvs. de parcare este arsă și vă faceți griji cum să schimbi becul plăcuței de înmatriculare Volkswagen Transporter, am creat această pagină de conținut pentru a vă ajuta să o faceți singur și să nu trebuiască să mergeți la tehnicianul dvs. În primul rând, ne vom uita la schimbarea becului plăcuței de înmatriculare din exterior, în al doilea rând, cum să schimbi becul plăcuței de înmatriculare fără acces exterior și, în al treilea rând, cum să schimbi becul plăcuței de înmatriculare din spate al Volkswagen Transporter-ului tău.

Cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare de pe Volkswagen Transporter venind din exterior

Această abordare este cea mai rapidă dintre cele două, de fapt, pentru aceasta veți avea nevoie pur și simplu să scoateți capacele de protecție ale becurilor. Din păcate, la unii ani sau pachete de mașini, aceste capace nu se deschid din exterior și, dacă acesta este cazul, vom petrece ceva timp în a doua parte a acestui articol, pentru a descrie modul.

Deci, să începem cu schimbarea becului plăcuței de înmatriculare trecând prin exteriorul Volkswagen Transporter. Indiferent dacă este vorba de partea din față sau din spate a automobilului dvs., procesul va fi identic.

Weiterlesen:
Cum se dezactivează imobilizatorul Volkswagen Transporter 6?

Iată câteva acțiuni simple de urmat pentru a efectua această întreținere:

 • Cu motorul oprit, deconectați bornele bateriei de la mașină
 • Îndreptați-vă cu plăcuța de înmatriculare și utilizați o șurubelniță plată sau un cuțit pentru a plasa partea plată în crestătura alocată în acest scop (de obicei pe capacul transparent) și pârghia de pe geamul din plastic pentru a deschide fanta becului plăcuței de înmatriculare a Volkswagen Transporter

  .

 • Folosește-ți șurubelnița sau cuțitul pentru a scoate becul din locația lui, dacă îți faci griji să distrugi ceva, poți la fel de bine să o faci cu degetele.
 • În cele din urmă, poziționați noul bec al plăcuței de înmatriculare
 • Ultimul pas, înainte de reasamblare, reconectați bateria și verificați lumina pentru a valida realizarea procedurii.

Cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare pe Volkswagen Transporter fără acces exterior

A doua parte a conținutului nostru, schimbați acest bec al plăcuței de înmatriculare pe Volkswagen Transporter fără acces extern. In general il vei putea accesa, insa unele serii (deseori in spate nu permit acest acces).

Cum să înlocuiesc becul plăcuței de înmatriculare din față pe Volkswagen Transporter-ul meu

Pentru a-l înlocui pe cel de pe placa frontală, nimic nu poate fi mai puțin complicat, va trebui să te poziționezi sub automobil (de preferință poziționat pe lumânări pentru a-ți oferi puțin spațiu), iar, trecând prin spatele barei de protecție, va trebui să desprindeți blocul becului plăcuței de înmatriculare, ținut în mod obișnuit de două urechi din plastic moale apăsând pe ambele în același timp, apoi acum că aveți blocul becului plăcuței de înmatriculare în mână, Scoateți plasticul care funcționează ca sigiliu, apoi cu o șurubelniță subțire, pe o parte veți găsi o crestătură mică, folosiți o pârghie pentru a deschide capacul de plastic (ai mare grija sa nu exerciti prea multa forta sau vei sparge capacul de plastic), si va trebui doar sa faci scoateți becul ars al plăcuței de înmatriculare și schimbați-l cu cel nou , apoi verificați și reasamblați totul.

Weiterlesen:
Cum schimb plăcuțele de frână ale Volkswagen Transporter 6?

Cum să înlocuiesc becul plăcuței de înmatriculare din spate pe Volkswagen Transporter-ul meu

În sfârșit, ultima posibilitate, trebuie să înlocuiți becul de pe placa din spate a Volkswagen Transporter, dar nu puteți deschide cu adevărat capacul din exteriorul automobilului. Într-un astfel de caz, iată metoda de a efectua această operație:

 • Deconectați bateria de la Volkswagen Transporter
 • Găsiți locul becurilor din exterior.
 • Din interiorul portbagajului, trebuie să scoți căptușeala portbagajului, ținută de cleme, va trebui să manevrezi cu grijă pe tot cadrul portbagajului pentru a-l scoate.
 • Odată localizați, înainte de a scoate suporturile becurilor, deconectați suporturile pentru un acces mai puțin complicat.
 • Folosind o șurubelniță, manevrați cele două părți din plastic pentru a scoate soclul becului

  .

 • Schimbați becul ars al plăcuței de înmatriculare de pe Volkswagen Transporter, verificați-l și reasamblați-l, acordând atenție clemelor de pe căptușeala portbagajului

.

Iată, ați învățat principalele abordări pentru schimbarea becurilor plăcuței de înmatriculare la mașina dvs, rețineți că pe unele modele metoda poate fi puțin diferită, dar ar trebui să o puteți face urmând schița conținutului acestui articol. Dacă nu o poți face, nu ezita sa mergi in zona de garaj ar fi pacat sa spargi o parte din Volkswagen Transporter. Daca vrei sa schimbi alte becuri precum becurile de pozitionare de pe Volkswagen Transporter sau becurile de faza scurta de pe Volkswagen Transporter, nu ezita sa rasfoiesti articolele noastre care iti descriu operatiunea de urmat.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector