Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se schimbă becul plăcuței de înmatriculare Volkswagen Transporter 6?

Fie că este vorba de securitatea dumneavoastră personală, pentru verificarea tehnică sau pentru a evita o amendă, este fundamental să fiți sigur că becurile farurilor dumneavoastră sunt întotdeauna funcționale. Într-adevăr, becurile sunt piese de uzură care se vor arde inevitabil pe măsură ce trece timpul și, prin urmare, trebuie înlocuite. Probabil că ești aici pentru că una dintre luminile tale de parcare este arsă și te întrebi cum să schimbi becul plăcuței de înmatriculare la Volkswagen Transporter 6, am scris acest conținut pentru a vă ajuta să faceți acest lucru fără niciun ajutor și să nu trebuiască să mergeți la tehnicianul dvs. auto. În primul rând, vom examina schimbarea becului plăcuței de înmatriculare din exterior, în al doilea rând, cum să schimbați becul plăcuței de înmatriculare fără acces exterior și, în al treilea rând, cum să schimbați becul plăcuței de înmatriculare din spate al Volkswagen Transporter 6.

Cum să schimbi becul plăcuței de înmatriculare pe Volkswagen Transporter 6 venind din exterior

Acest proces este cel mai rapid dintre cele două, în realitate, pentru acesta va trebui doar să scoți capacele de protecție ale becurilor. Din păcate, la unii ani sau pachete de mașini aceste capace nu se deschid din exterior și, dacă aceasta este situația, vom petrece un moment în a doua secțiune a acestui articol pentru a descrie metoda.

Deci, să începem cu înlocuirea becului plăcuței de înmatriculare trecând prin exteriorul Volkswagen Transporter 6. Indiferent dacă este vorba de partea din față sau din spate a automobilului dvs., procedura va fi aceeași.

Weiterlesen:
Cum instalez un radio auto pe Volkswagen Transporter 6?

Iată câteva îndrumări simple de care trebuie respectate pentru a executa această întreținere:

 • Cu motorul oprit, deconectați bornele bateriei de la mașină
 • Îndreptați-vă cu plăcuța de înmatriculare și utilizați o șurubelniță plată sau un cuțit pentru a plasa partea plată în crestătura specificată în acest scop (aproape întotdeauna pe capacul transparent) și maneta de pe geamul din plastic pentru a deschide fanta becului plăcuței de înmatriculare a Volkswagen Transporter 6

  .

 • Folosește-ți șurubelnița sau cuțitul pentru a scoate becul din locul său, în cazul în care ți-e frică să nu distrugi ceva, poți să o faci și cu degetele.
 • În cele din urmă, puneți noul bec al plăcuței de înmatriculare
 • Ultima etapă, înainte de reasamblare, reconectați bateria și verificați lumina pentru a valida îndeplinirea sarcinii.

Cum să schimbați becul plăcuței de înmatriculare pe Volkswagen Transporter 6 fără acces exterior

A doua secțiune a articolului nostru, Schimbați acest bec al plăcuței de înmatriculare pe Volkswagen Transporter 6 fără acces extern. In general il vei putea accesa, insa unele serii (deseori in spate nu permit acest acces).

Cum să schimb becul plăcuței de înmatriculare din față pe Volkswagen Transporter 6

Pentru a-l schimba pe cel de pe placa din față, nimic nu ar putea fi mult mai ușor, va trebui să te pui sub automobil (de preferință poziționat pe lumânări pentru a-ți oferi puțin spațiu) și, trecând prin spatele barei de protecție, va trebui să declipsați blocul becului plăcuței de înmatriculare, ținut aproape întotdeauna de două urechi din plastic moale apăsând pe ambele în același timp, apoi acum că aveți blocul becului plăcuței de înmatriculare în mână, Scoateți plasticul care funcționează ca sigiliu, apoi cu o șurubelniță subțire, pe o parte veți găsi o crestătură mică, folosiți o pârghie pentru a deschide capacul din plastic (ai grija sa nu exerciti prea multa forta altfel vei sparge capacul de plastic), si va trebui doar sa faci scoateți becul ars al plăcuței de înmatriculare și înlocuiți-l cu cel nou , apoi testați și reasamblați totul.

Weiterlesen:
Cum schimb filtrul de habitaclu de la Volkswagen Transporter?

Cum să schimb becul plăcuței de înmatriculare din spate la Volkswagen Transporter 6

În sfârșit, ultima opțiune, trebuie să schimbați becul de pe placa din spate a Volkswagen Transporter 6, dar nu puteți deschide capacul din exteriorul automobilului. În acest caz, iată tehnica de a efectua această operație:

 • Deconectați bateria de la Volkswagen Transporter 6
 • Localizați locația becurilor dvs. din exterior.
 • Din interiorul portbagajului trebuie sa scoti captuseala portbagajului, tinuta de cleme, va trebui sa manevrezi cu grija pe tot cadrul portbagajului pentru a-l scoate.
 • Odată localizați, înainte de a scoate suporturile becurilor, deconectați suporturile pentru un acces mai puțin dificil.
 • Folosind o șurubelniță, manevrați cele două părți din plastic pentru a scoate soclul becului

  .

 • Înlocuiți becul ars al plăcuței de înmatriculare de pe Volkswagen Transporter 6, verificați-l și reasamblați-l, urmărind clemele de pe căptușeala portbagajului

.

Iată, ați aflat principalele metode pentru înlocuirea becurilor plăcuței de înmatriculare la mașina dvs, fiți conștienți de faptul că pe unele modele tehnica poate fi puțin diferită, dar ar trebui să o puteți realiza urmând explicația din acest document. Dacă nu o poți face, nu fi reticent să mergi în garaj, ar fi păcat să spargi o parte din Volkswagen Transporter 6. Dacă trebuie să schimbați alte becuri, cum ar fi becurile de poziție de pe Volkswagen Transporter 6 sau becurile pentru faza scurtă de pe Volkswagen Transporter 6, nu ezitați să răsfoiți articolele noastre care vă explică procesul de urmat.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 6, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector