Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se schimbă becul plăcuței de înmatriculare Volkswagen Transporter 4?

Nu contează dacă este pentru siguranța ta personală, pentru verificarea tehnică sau pentru a evita o amendă, este necesar să fii sigur că becurile farurilor tale sunt întotdeauna funcționale. În realitate, becurile poartă unități care, în mod previzibil, se vor arde după un timp și, prin urmare, trebuie înlocuite. Poate că ești în acest articol pentru că una dintre luminile tale de parcare este arsă și te lupți cu cum să schimbi becul plăcuței de înmatriculare la Volkswagen Transporter 4, am creat acest document pentru a vă ajuta să o faceți singur și să nu trebuiască să mergeți la tehnicianul dumneavoastră. În primul rând, vom examina schimbarea becului plăcuței de înmatriculare din exterior, în al doilea rând, cum să schimbați becul plăcuței de înmatriculare fără acces exterior și, în al treilea rând, cum să schimbați becul plăcuței de înmatriculare din spate al Volkswagen Transporter 4.

Cum să schimbi becul plăcuței de înmatriculare pe Volkswagen Transporter 4 venind din exterior

Această tehnică este cea mai rapidă dintre cele două, în realitate, pentru aceasta va trebui pur și simplu să scoți capacele de protecție ale becurilor. Din păcate, la unii ani sau pachete de mașini, aceste capace nu se deschid din exterior și, dacă aceasta este situația, vom lua un moment în a doua secțiune a acestui conținut pentru a descrie modul.

Weiterlesen:
Volan care scârțâie pe Volkswagen Transporter 4 ?

Deci, să începem cu înlocuirea becului plăcuței de înmatriculare trecând prin exteriorul Volkswagen Transporter 4. Nu contează dacă este partea din față sau din spate a autovehiculului dvs., procedura va fi aceeași.

Iată câteva instrucțiuni simple de urmat pentru a efectua aceste sarcini de întreținere:

 • Cu motorul oprit, deconectați bornele bateriei de la mașină
 • Poziționați-vă în fața plăcuței de înmatriculare și utilizați o șurubelniță plată sau un cuțit pentru a introduce partea plată în crestătura alocată în acest scop (de obicei pe capacul transparent) și maneta de pe geamul din plastic pentru a deschide fanta becului plăcuței de înmatriculare a Volkswagen Transporter 4

  .

 • Folosește-ți șurubelnița sau cuțitul pentru a scoate becul din locația lui, în cazul în care ți-e teamă să nu strici un lucru, o poți face și cu degetele.
 • În cele din urmă, poziționați noul bec al plăcuței de înmatriculare
 • Ultima etapă, înainte de reasamblare, reconectați bateria și testați lumina pentru a valida succesul operațiunii.

Cum să schimbați becul plăcuței de înmatriculare pe Volkswagen Transporter 4 fără acces exterior

A doua secțiune a articolului nostru, înlocuiți acest bec pentru plăcuța de înmatriculare pe Volkswagen Transporter 4 fără acces extern. Cel mai adesea il vei putea accesa, cu toate acestea unele serii (deseori in spate nu permit acest acces).

Cum să schimb becul plăcuței de înmatriculare din față pe Volkswagen Transporter 4

Pentru a-l schimba pe cel de pe placa din față, nimic nu ar putea fi mai ușor, va trebui să te poziționezi sub autovehicul (ideal să-l pui pe lumânări pentru a-ți oferi puțin spațiu) și, trecând prin spatele barei de protecție, va trebui să declipsați blocul becului plăcuței de înmatriculare, de obicei ținut de două urechi din plastic moale apăsând pe ambele simultan, apoi odată ce ai în mână blocul de bec al plăcuței de înmatriculare, Scoateți plasticul care acționează ca sigiliu, apoi cu o șurubelniță subțire, pe o parte veți găsi o mică crestătură, folosiți o pârghie pentru a deschide capacul din plastic (aveți grijă să nu aplicați prea multă presiune, altfel veți sparge capacul de plastic) și pur și simplu va trebui scoateți becul ars al plăcuței de înmatriculare și schimbați-l cu cel nou , apoi testați și reasamblați totul.

Weiterlesen:
GPS Volkswagen Transporter 4 nu funcționează Volkswagen Transporter 4

Cum să schimb becul plăcuței de înmatriculare din spate la Volkswagen Transporter 4

În sfârșit, ultima posibilitate, trebuie să schimbați becul de pe placa din spate a Volkswagen Transporter 4, dar nu puteți deschide capacul din exteriorul autovehiculului. În acest caz, iată tehnica pentru a opera această sarcină:

 • Deconectați bateria de la Volkswagen Transporter 4
 • Identificați locația becurilor dvs. din exterior.
 • Din interiorul portbagajului trebuie sa scoti captuseala portbagajului, tinuta de cleme, va trebui sa manevrezi cu grija pe tot cadrul portbagajului pentru a-l scoate.
 • Odată instalate, înainte de a scoate suporturile becurilor, deconectați suporturile pentru un acces mai puțin dificil.
 • Folosind o șurubelniță, manevrați cele două părți din plastic pentru a scoate soclul becului

  .

 • Înlocuiți becul ars al plăcuței de înmatriculare de pe Volkswagen Transporter 4, testați-l și reasamblați-l, acordând atenție clemelor de pe căptușeala portbagajului.

.

Iată, ați aflat principalele abordări pentru înlocuirea becurilor plăcuței de înmatriculare la mașina dvs, fiți conștienți de faptul că la unele modele tehnica poate fi puțin diferită, dar ar trebui să o puteți realiza urmând explicația acestui conținut. Dacă nu o poți face, nu fi reticent să mergi la atelierul tău, ar fi păcat să spargi o parte din Volkswagen Transporter 4. Dacă doriți să schimbați alte becuri, cum ar fi becurile de poziție pe Volkswagen Transporter 4 sau becurile pentru faza scurtă de pe Volkswagen Transporter 4, nu ezitați să consultați articolele noastre de conținut care vă demonstrează procedura de urmat.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter 4, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию