Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se schimbă becul plăcuței de înmatriculare Volkswagen Touran?

Fie că este vorba pentru securitatea personală, pentru testele tehnice sau pentru a evita o amendă, este foarte important să fii sigur că becurile farurilor tale sunt întotdeauna funcționale. Într-adevăr, becurile poartă piese de uzură care, fără îndoială, se vor arde în timp și, prin urmare, trebuie schimbate. Ești probabil pe acest site pentru că una dintre luminile tale de parcare este arsă și te lupți cu cum să schimbi becul plăcuței de înmatriculare la Volkswagen Touran, am scris acest articol pentru a vă ajuta să o faceți fără niciun ajutor și să nu trebuiască să mergeți la mecanic. În primul rând, vom examina schimbarea becului plăcuței de înmatriculare din exterior, în al doilea rând, cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare fără acces exterior și, în al treilea rând, cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare din spate al Volkswagen Touran.

Cum să schimbați becul plăcuței de înmatriculare pe Volkswagen Touran pe exterior

Această abordare este cea mai rapidă dintre cele două, în realitate, pentru aceasta nu va trebui decât să scoți capacele de protecție ale becurilor. Din păcate, la unii ani sau pachete de mașini aceste capace nu se deschid din exterior și, dacă aceasta este situația, vom lua un moment în a doua parte a acestui document pentru a descrie metoda.

Deci, să începem cu schimbând becul plăcuței de înmatriculare trecând prin exteriorul Volkswagen Touran. Indiferent dacă este vorba de partea din față sau din spate a mașinii dvs., funcționarea va fi similară.

Iată câteva acțiuni simple de care trebuie să respectați pentru a executa aceste sarcini de întreținere:

 • Cu motorul oprit, deconectați bornele bateriei de la mașină
 • Poziționați-vă în fața plăcuței de înmatriculare și utilizați o șurubelniță plată sau un cuțit pentru a plasa partea plată în crestătura specificată în acest scop (aproape întotdeauna pe capacul transparent) și maneta de pe geamul din plastic pentru a deschide fanta becului plăcuței de înmatriculare a Volkswagen Touran

  .

 • Folosește-ți șurubelnița sau cuțitul pentru a scoate becul din locul lui, în cazul în care ți-e teamă să nu strici ceva, poți la fel de bine să o faci cu degetele.
 • În cele din urmă, puneți noul bec al plăcuței de înmatriculare
 • Ultimul pas, înainte de reasamblare, reconectați bateria și verificați lumina pentru a valida realizarea operației.
Weiterlesen:
Unde este siguranța radioului auto la Volkswagen Touran 3?

Cum să schimbi becul plăcuței de înmatriculare la Volkswagen Touran fără acces exterior

A doua parte a articolului nostru, schimbați acest bec al plăcuței de înmatriculare pe Volkswagen Touran fără acces extern. Cel mai adesea il vei putea accesa, cu toate acestea unele serii (deseori in spate nu permit acest acces).

Cum să schimb becul plăcuței de înmatriculare din față la Volkswagen Touran meu

Pentru a o schimba pe cea de pe placa din față, nimic nu ar putea fi mai ușor, va trebui să te pui sub mașină (ideal să pui lumânări pentru a-ți oferi puțin spațiu) și, trecând prin spatele barei de protecție, va trebui să desprindeți blocul becului plăcuței de înmatriculare, ținut aproape întotdeauna de două urechi din plastic moale apăsând pe ambele simultan, apoi odată ce ai în mână blocul de bec al plăcuței de înmatriculare, Scoateți plasticul care acționează ca sigiliu, apoi cu o șurubelniță subțire, pe o parte veți găsi o mică crestătură, folosiți o pârghie pentru a deschide capacul din plastic (ai grija sa nu exerciti prea multa presiune sau vei sparge capacul de plastic), si pur si simplu va trebui scoateți becul ars al plăcuței de înmatriculare și schimbați-l cu cel nou , apoi verificați și reasamblați totul.

Cum să schimb becul plăcuței de înmatriculare din spate la Volkswagen Touran meu

În sfârșit, ultima soluție, trebuie să schimbați becul de pe placa din spate a Volkswagen Touran, dar nu puteți deschide cu adevărat capacul din exteriorul automobilului. În acest caz, iată tactica de a executa această sarcină:

 • Deconectați bateria de la Volkswagen Touran
 • Identificați poziția becurilor dvs. din exterior.
 • Din interiorul portbagajului, trebuie să scoți căptușeala portbagajului, ținută de cleme, va trebui să manevrezi cu grijă pe tot cadrul portbagajului pentru a-l scoate.
 • Odată instalate, înainte de a scoate suporturile becurilor, deconectați suporturile pentru un acces mai ușor.
 • Folosind o șurubelniță, manevrați cele două părți din plastic pentru a scoate soclul becului

  .

 • Înlocuiți becul ars al plăcuței de înmatriculare la Volkswagen Touran, verificați-l și reasamblați-l, urmărind clemele de pe căptușeala portbagajului
Weiterlesen:
Cum se instalează un cârlig pe un Volkswagen Touran?

.

Iată, ați învățat principalele abordări pentru Schimbarea becurilor plăcuței de înmatriculare pe mașină, rețineți că la unele modele tehnica poate fi puțin diferită, dar ar trebui să o puteți face urmând explicația din acest articol. Dacă nu o poți face, nu fi reticent să mergi la atelierul tău ar fi păcat să spargi o parte din Volkswagen Touran. Dacă doriți să schimbați alte becuri, cum ar fi becurile de poziție de pe Volkswagen Touran sau becurile de faza scurtă de pe Volkswagen Touran, nu ezitați să citiți articolele noastre de conținut care vă explică procedura de urmat.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector