Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se schimbă becul plăcuței de înmatriculare Volkswagen Touran 3?

Fie că este vorba pentru propria dumneavoastră siguranță, pentru testele tehnice sau pentru a evita o amendă, este foarte important să vă asigurați că becurile farurilor dvs. sunt întotdeauna funcționale. Într-adevăr, becurile poartă piese care se vor arde în mod inevitabil de-a lungul anilor și, prin urmare, trebuie schimbate. Probabil că sunteți pe acest site pentru că una dintre luminile dvs. de parcare este arsă și vă confruntați cu cum să schimbi becul plăcuței de înmatriculare la Volkswagen Touran 3, am creat acest document pentru a vă ajuta să faceți totul pe cont propriu și să nu trebuiască să mergeți la mecanicul dvs. auto. În primul rând, vom arunca o privire la schimbarea becului plăcuței de înmatriculare din exterior, în al doilea rând, cum să schimbi becul plăcuței de înmatriculare fără acces exterior și, în al treilea rând, cum să schimbi becul plăcuței de înmatriculare din spate al tău Volkswagen Touran 3.

Cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare la Volkswagen Touran 3 pe exterior

Această tactică este cea mai rapidă dintre cele două, în realitate, pentru aceasta va trebui doar să scoți capacele de protecție ale becurilor. Din păcate, la unii ani sau pachete de mașini, aceste capace nu se deschid din exterior și, dacă acesta este cazul, vom dedica ceva timp în a doua secțiune a acestui articol conținut pentru a demonstra calea.

Deci, să începem cu schimbând becul plăcuței de înmatriculare trecând prin exteriorul Volkswagen Touran 3. Indiferent dacă este vorba de partea din față sau din spate a vehiculului dvs., tehnica va fi identică.

Weiterlesen:
Vibrația pedalei de frână pe Volkswagen Touran 3?

Iată câteva îndrumări simple de care trebuie respectate pentru a executa această întreținere:

 • Cu motorul oprit, deconectați bornele bateriei de la mașină
 • Poziționați-vă în fața plăcuței de înmatriculare și utilizați o șurubelniță plată sau un cuțit pentru a plasa partea plată în crestătura furnizată pentru acest scop (în general pe capacul transparent) și maneta de pe geamul din plastic pentru a deschide fanta becului plăcuței de înmatriculare a Volkswagen Touran 3

  .

 • Folosește-ți șurubelnița sau cuțitul pentru a scoate becul din locația lui, în cazul în care îți faci griji să spargi un lucru, o poți face și cu degetele.
 • În cele din urmă, puneți noul bec al plăcuței de înmatriculare
 • Ultimul pas, înainte de reasamblare, reconectați bateria și verificați lumina pentru a valida succesul procesului.

Cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare pe Volkswagen Touran 3 fără acces exterior

A doua secțiune a paginii noastre de conținut, Schimbați acest bec al plăcuței de înmatriculare pe Volkswagen Touran 3 fără acces extern. In general il vei putea accesa, cu toate acestea unele serii (deseori in spate nu permit acest acces).

Cum să înlocuiesc becul plăcuței de înmatriculare din față pe Volkswagen Touran 3 al meu

Pentru a-l înlocui pe cel de pe placa din față, nimic nu poate fi mai puțin greu, va trebui să te pui sub vehicul (așezat ideal pe lumânări pentru a-ți oferi puțin spațiu), iar, trecând prin spatele barei de protecție, va trebui să desprindeți blocul becului plăcuței de înmatriculare, ținut în general de două urechi din plastic moale apăsând pe ambele simultan, apoi imediat după ce ai în mână blocul de bec al plăcuței de înmatriculare, Scoateți plasticul care funcționează ca sigiliu, apoi cu o șurubelniță subțire, pe o parte veți găsi o crestătură mică, folosiți o pârghie pentru a deschide capacul de plastic (ai grijă să nu aplici prea multă forță sau vei sparge capacul de plastic) și nu va trebui decât să faci scoateți becul ars al plăcuței de înmatriculare și schimbați-l cu cel nou , apoi verificați și reasamblați totul.

Weiterlesen:
Motorul se scutură pe Volkswagen Touran 3, ce să fac?

Cum să înlocuiesc becul plăcuței de înmatriculare din spate la Volkswagen Touran 3 al meu

În sfârșit, ultima posibilitate, trebuie să înlocuiți becul de pe placa din spate a Volkswagen Touran 3, dar pur și simplu nu puteți deschide capacul din exteriorul vehiculului. În acest caz, iată metoda de operare a acestei operații:

 • Deconectați bateria de la Volkswagen Touran 3
 • Găsiți poziția becurilor dvs. din exterior.
 • Din interiorul portbagajului, trebuie sa scoti captuseala portbagajului, tinuta de cleme, va trebui sa manevrezi delicat pe tot cadrul portbagajului pentru a-l scoate.
 • Odată găsite, înainte de a scoate suporturile becurilor, deconectați suporturile pentru un acces mai puțin dificil.
 • Folosind o șurubelniță, manevrați cele două părți din plastic pentru a scoate soclul becului

  .

 • Înlocuiți becul ars al plăcuței de înmatriculare de pe Volkswagen Touran 3, verificați-l și reasamblați-l, urmărind clemele de pe căptușeala portbagajului

.

Iată, ați învățat principalele abordări pentru Schimbarea becurilor plăcuței de înmatriculare pe mașină, amintiți-vă că la unele modele metoda poate fi puțin diferită, dar ar trebui să o puteți realiza urmând explicația acestei pagini de conținut. Dacă nu o poți face, nu ezita sa mergi la mecanicul tau ar fi pacat sa spargi o parte din Volkswagen Touran 3 tau. Dacă doriți să schimbați alte becuri, cum ar fi becurile de poziție pe Volkswagen Touran 3 sau becurile pentru faza scurtă de pe Volkswagen Touran 3, nu ezitați să răsfoiți articolele noastre de conținut care vă demonstrează procesul de urmat.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Touran 3, accesați categoria noastră Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector