Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se schimbă becul plăcuței de înmatriculare Toyota Verso?

Fie că este vorba pentru siguranța dvs. specifică, pentru controlul tehnic sau pentru a evita o amendă, este extrem de important să fiți sigur că becurile farurilor dvs. funcționează în fiecare caz. În realitate, becurile poartă unități care inevitabil se vor arde în timp și, ca urmare, trebuie schimbate. Aproape sigur ești aici pentru că una dintre luminile tale de parcare s-a ars și te întrebi cum să schimbi becul plăcuței de înmatriculare de la Toyota Verso, am creat acest document pentru a vă ajuta să o faceți pe cont propriu și să nu trebuiască să mergeți la mecanic. În primul rând, vom arunca o privire la schimbarea becului plăcuței de înmatriculare din exterior, în al doilea rând, cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare fără acces exterior și, în al treilea rând, cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare din spate al Toyota Verso.

Cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare pe Toyota Verso pe exterior

Această tactică este cea mai rapidă dintre cele două, în realitate, pentru aceasta nu va trebui decât să scoți capacele de protecție ale becurilor. Din păcate, la unii ani sau pachete de mașini, aceste capace nu se deschid din exterior și, dacă aceasta este situația, vom petrece un moment în a doua secțiune a conținutului acestui articol pentru a vă învăța calea.

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța geamului electric pe Toyota Verso?

Deci, să începem cu înlocuirea becului plăcuței de înmatriculare trecând prin exteriorul Toyota Verso. Fie că este vorba de partea din față sau din spate a mașinii, tehnica va fi identică.

Iată câțiva pași simpli de care trebuie să respectați pentru a efectua acest serviciu de rutină:

 • Cu motorul oprit, deconectați bornele bateriei de la mașină
 • Îndreptați-vă cu plăcuța de înmatriculare și utilizați o șurubelniță plată sau un cuțit pentru a plasa partea plată în crestătura prevăzută pentru acest scop (aproape întotdeauna pe capacul transparent) și maneta de pe geamul din plastic pentru a deschide fanta pentru becul plăcuței de înmatriculare a Toyota Verso

  .

 • Folosește-ți șurubelnița sau cuțitul pentru a scoate becul din locul lui, în cazul în care ți-e frică să spargi ceva, poți să o faci și cu degetele.
 • În cele din urmă, poziționați noul bec al plăcuței de înmatriculare
 • Ultimul pas, înainte de reasamblare, reconectați bateria și verificați lumina pentru a valida succesul operațiunii.

Cum să schimbi becul plăcuței de înmatriculare la Toyota Verso fără acces exterior

A doua secțiune a paginii noastre de conținut, schimbați acest bec al plăcuței de înmatriculare pe Toyota Verso fără acces extern. In cele mai multe cazuri il vei putea accesa, insa unele serii (deseori in spate nu permit acest acces).

Cum să înlocuiesc becul plăcuței de înmatriculare din față pe Toyota Verso

Pentru a-l înlocui pe cel de pe placa din față, nimic nu ar putea fi mai ușor, va trebui să te poziționezi sub mașină (de preferință așezat pe lumânări pentru a-ți oferi puțin spațiu) și, trecând prin spatele barei de protecție, va trebui să desprindeți blocul becului plăcuței de înmatriculare, ținut aproape întotdeauna de două urechi din plastic moale apăsând pe ambele în același timp, apoi odată ce ai în mână blocul de bec al plăcuței de înmatriculare, Scoateți plasticul care acționează ca sigiliu, apoi cu o șurubelniță subțire, pe o parte veți găsi o crestătură mică, folosiți o pârghie pentru a deschide capacul din plastic (ai grija sa nu pui prea multa presiune sau vei sparge capacul de plastic) si nu va trebui decat scoateți becul de înmatriculare ars și schimbați-l cu cel nou , apoi testați și reasamblați totul.

Weiterlesen:
Vibrații la ralanti Toyota Verso, ce să faci?

Cum să înlocuiesc becul plăcuței de înmatriculare din spate la Toyota Verso

În sfârșit, ultima posibilitate, trebuie să înlocuiți becul de pe placa din spate a Toyota Verso, dar nu puteți deschide capacul din exteriorul mașinii. În acest caz, iată metoda de a opera această sarcină:

 • Deconectați bateria de la Toyota Verso
 • Găsiți poziția becurilor dvs. din exterior.
 • Din interiorul portbagajului, trebuie să scoți căptușeala portbagajului, ținută de cleme, va trebui să manevrezi ușor pe tot cadrul portbagajului pentru a-l scoate.
 • Odată găsite, înainte de a scoate suporturile becurilor, deconectați suporturile pentru un acces mai puțin dificil.
 • Folosind o șurubelniță, manevrați cele două părți din plastic pentru a scoate soclul becului

  .

 • Înlocuiți becul ars al plăcuței de înmatriculare de pe Toyota Verso, verificați-l și reasamblați-l, acordând atenție clemelor de pe căptușeala portbagajului

.

Iată, ați descoperit căile principale pentru înlocuirea becurilor plăcuței de înmatriculare la mașina dvs, rețineți că pe unele modele metodologia poate fi puțin diferită, dar ar trebui să o puteți face urmând schița acestui articol. Dacă nu o poți face, nu fi reticent să mergi în zona de garaj ar fi păcat să spargi o parte din Toyota Verso. Dacă doriți să schimbați alte becuri, cum ar fi becurile de poziție pe Toyota Verso sau becurile pentru faza scurtă de pe Toyota Verso, nu ezitați să consultați articolele noastre de conținut care vă descriu procedura de urmat.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Toyota Verso, aruncați o privire la categoria Toyota Verso.

Legătura cu publicația principală