Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se schimbă becul plăcuței de înmatriculare Toyota Tundra?

Indiferent că este pentru siguranța dvs. personală, pentru controlul tehnic sau pentru a evita o amendă, este foarte important să fiți sigur că becurile farurilor dvs. sunt tot timpul funcționale. În realitate, becurile sunt piese de uzură care, evident, se vor arde de-a lungul anilor și, în consecință, trebuie schimbate. Probabil că sunteți pe acest site pentru că una dintre luminile dvs. de parcare este arsă și vă confruntați cu cum să schimbi becul plăcuței de înmatriculare la Toyota Tundra, am scris și publicat conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să o faceți fără niciun ajutor și să nu trebuiască să mergeți la mecanicul dvs. motor. În primul rând, ne vom uita la schimbarea becului plăcuței de înmatriculare din exterior, în al doilea rând, cum să schimbați becul plăcuței de înmatriculare fără acces exterior și, în al treilea rând, cum să schimbați becul plăcuței de înmatriculare din spate al Toyota Tundra.

Cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare la Toyota Tundra prin exterior

Această soluție este cea mai ușoară dintre cele două, de fapt, pentru aceasta va trebui doar să scoți capacele de protecție ale becurilor. Din păcate, la unii ani sau pachete de mașini aceste capace nu se deschid din exterior și, dacă aceasta este situația, vom lua un moment în a doua parte a acestui document pentru a vă învăța calea.

Weiterlesen:
Vibrații la schimbarea vitezelor pe Toyota Tundra?

Deci, să începem cu schimbând becul plăcuței de înmatriculare trecând prin exteriorul Toyota Tundra. Indiferent de partea din față sau din spate a vehiculului dvs., procedura va fi aceeași.

Iată câteva instrucțiuni simple de urmat pentru a executa aceste sarcini de întreținere:

 • Cu motorul oprit, deconectați bornele bateriei de la mașină
 • Poziționați-vă în fața plăcuței de înmatriculare și utilizați o șurubelniță plată sau un cuțit pentru a plasa partea plată în crestătura alocată pentru această intenție (aproape întotdeauna pe capacul transparent) și maneta de pe geamul din plastic pentru a deschide fanta pentru becul plăcuței de înmatriculare a Toyota Tundra

  .

 • Folosește-ți șurubelnița sau cuțitul pentru a scoate becul din așezarea lui, dacă ți-e frică să distrugi ceva, o poți face și cu degetele.
 • În cele din urmă, poziționați noul bec al plăcuței de înmatriculare
 • Ultimul pas, înainte de reasamblare, reconectați bateria și verificați lumina pentru a valida succesul procedurii.

Cum să schimbați becul plăcuței de înmatriculare la Toyota Tundra fără acces exterior

A doua parte a documentului nostru, Schimbați acest bec pentru plăcuța de înmatriculare pe Toyota Tundra fără acces extern. Cel mai adesea il vei putea accesa, cu toate acestea unele serii (deseori in spate nu permit acest acces).

Cum să înlocuiesc becul plăcuței de înmatriculare din față pe Toyota Tundra mea

Pentru a-l înlocui pe cel de pe placa din față, nimic nu poate fi mai puțin greu, va trebui să te poziționezi sub vehicul (așezat ideal pe lumânări pentru a-ți oferi puțin spațiu), iar, trecând prin spatele barei de protecție, va trebui să declipsați blocul becului plăcuței de înmatriculare, ținut aproape întotdeauna de două urechi din plastic moale apăsând pe ambele simultan, apoi acum că ai în mână blocul de bec al plăcuței de înmatriculare, Scoateți plasticul care funcționează ca sigiliu, apoi cu o șurubelniță subțire, pe o parte veți găsi o mică crestătură, folosiți o pârghie pentru a deschide capacul din plastic (aveți grijă să nu aplicați prea multă forță, altfel veți sparge capacul de plastic) și va trebui doar să o faceți scoateți becul ars al plăcuței de înmatriculare și schimbați-l cu cel nou , apoi testați și reasamblați totul.

Weiterlesen:
Portbagajul blocat pe Toyota Tundra, ce pot face?

Cum să înlocuiesc becul plăcuței de înmatriculare din spate la Toyota Tundra mea

În sfârșit, ultima posibilitate, trebuie să înlocuiți becul de pe placa din spate a Toyota Tundra, dar nu puteți deschide capacul din exteriorul vehiculului. În acest caz, iată abordarea pentru a efectua această sarcină:

 • Deconectați bateria de la Toyota Tundra
 • Găsiți locul becurilor din exterior.
 • Din interiorul portbagajului, trebuie sa scoti captuseala portbagajului, tinuta de cleme, va trebui sa manevrezi delicat pe tot cadrul portbagajului pentru a-l scoate.
 • Odată localizați, înainte de a scoate suporturile becurilor, deconectați suporturile pentru un acces mult mai ușor.
 • Folosind o șurubelniță, manevrați cele două părți din plastic pentru a scoate soclul becului

  .

 • Schimbați becul ars al plăcuței de înmatriculare de pe Toyota Tundra, verificați-l și reasamblați-l, urmărind clemele de pe căptușeala portbagajului

.

Iată, ați descoperit principalele soluții pentru Schimbarea becurilor plăcuței de înmatriculare pe mașină, amintiți-vă că la unele modele tehnica poate fi puțin diferită, dar ar trebui să o puteți face urmând explicația acestei pagini de conținut. Dacă nu o poți face, nu ezita sa mergi in zona de garaj ar fi pacat sa spargi o parte din Toyota Tundra. Dacă doriți să schimbați alte becuri precum becurile de poziție de pe Toyota Tundra sau becurile pentru faza scurtă de pe Toyota Tundra, nu ezitați să citiți articolele noastre care vă demonstrează procedura de urmat.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Toyota Tundra, aruncați o privire la categoria Toyota Tundra.

Legătura cu publicația principală