Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se schimbă becul plăcuței de înmatriculare Renault Kangoo?

Nu contează dacă este pentru propria ta siguranță, pentru testele tehnice sau pentru a evita o amendă, este foarte important să te asiguri că becurile farurilor tale funcționează în mod constant. În realitate, becurile poartă piese de uzură care, evident, se vor arde în viitor și, ca urmare, trebuie schimbate. Cu siguranță sunteți pe site pentru că una dintre luminile dvs. de parcare este arsă și vă luptați cu cum să schimbi becul plăcuței de înmatriculare de la Renault Kangoo, am scris și publicat conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să faceți acest lucru fără niciun ajutor și să nu trebuiască să mergeți la tehnicianul dvs. În primul rând, ne vom uita la schimbarea becului plăcuței de înmatriculare din exterior, în al doilea rând, cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare fără acces exterior și, în al treilea rând, cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare din spate al Renault Kangoo.

Cum să schimbați becul plăcuței de înmatriculare pe Renault Kangoo venit din exterior

Această soluție este cea mai simplă dintre cele două, de fapt, pentru aceasta nu va trebui decât să scoți capacele de protecție ale becurilor. Din păcate, la unii ani sau pachete de mașini aceste capace nu se deschid din exterior și, dacă aceasta este situația, vom dedica un moment în partea a doua a acestui conținut pentru a demonstra abordarea.

Weiterlesen:
Renault Kangoo care accelerează singur

Deci, să începem cu înlocuirea becului plăcuței de înmatriculare trecând prin exteriorul Renault Kangoo. Nu contează dacă este partea din față sau din spate a automobilului tău, tehnica va fi aceeași.

Iată câteva acțiuni simple de care trebuie să respectați pentru a efectua acest serviciu de rutină:

 • Cu motorul oprit, deconectați bornele bateriei de la mașină
 • Poziționați-vă în fața plăcuței de înmatriculare și utilizați o șurubelniță plată sau un cuțit pentru a plasa partea plată în crestătura prevăzută pentru acest scop (de obicei pe capacul transparent) și maneta de pe geamul din plastic pentru a deschide fanta becului plăcuței de înmatriculare a Renault Kangoo-ul tău

  .

 • Folosește-ți șurubelnița sau cuțitul pentru a scoate becul din așezarea lui, în cazul în care ți-e teamă să nu strici ceva, o poți face și cu degetele.
 • În cele din urmă, poziționați noul bec al plăcuței de înmatriculare
 • Ultimul pas, înainte de reasamblare, reconectați bateria și verificați lumina pentru a confirma succesul operațiunii.

Cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare la Renault Kangoo fără acces exterior

A doua parte a paginii noastre de conținut, înlocuiți acest bec pentru plăcuța de înmatriculare pe Renault Kangoo fără acces extern. In general il vei putea accesa, dar unele serii (deseori in spate nu permit acest acces).

Cum să schimb becul plăcuței de înmatriculare din față pe Renault Kangoo meu

Pentru a-l schimba pe cel de pe placa din față, nimic nu poate fi mai simplu, va trebui să te poziționezi sub automobil (ideal să pui lumânări pentru a-ți oferi puțin spațiu) și, trecând prin spatele barei de protecție, va trebui să desprindeți blocul becului plăcuței de înmatriculare, ținut de obicei de două urechi din plastic moale apăsând pe ambele simultan, apoi imediat după ce ai în mână blocul de bec al plăcuței de înmatriculare, Scoateți plasticul care funcționează ca sigiliu, apoi cu o șurubelniță subțire, pe o parte veți găsi o mică crestătură, folosiți o pârghie pentru a deschide capacul din plastic (aveți grijă să nu puneți prea multă presiune sau veți sparge capacul de plastic) și pur și simplu va trebui scoateți becul ars al plăcuței de înmatriculare și schimbați-l cu cel nou , apoi testați și reasamblați totul.

Weiterlesen:
Cum schimb oglinda laterală pe Renault Kangoo 2?

Cum să schimb becul plăcuței de înmatriculare din spate pe Renault Kangoo meu

În sfârșit, ultima soluție, trebuie să schimbați becul de pe placa din spate a Renault Kangoo, dar pur și simplu nu puteți deschide capacul din exteriorul automobilului. În acest caz, iată tehnica pentru a face această operație:

 • Deconectați bateria de la Renault Kangoo
 • Localizați locația becurilor dvs. din exterior.
 • Din interiorul portbagajului, trebuie să scoți căptușeala portbagajului, ținută de cleme, va trebui să manevrezi ușor pe tot cadrul portbagajului pentru a-l scoate.
 • Odată localizați, înainte de a scoate suporturile becurilor, deconectați suporturile pentru un acces mai ușor.
 • Folosind o șurubelniță, manevrați cele două părți din plastic pentru a scoate soclul becului

  .

 • Înlocuiți becul ars al plăcuței de înmatriculare de pe Renault Kangoo, verificați-l și reasamblați-l, urmărind clemele de pe căptușeala portbagajului

.

Iată, ați aflat principalele tactici pentru înlocuirea becurilor plăcuței de înmatriculare la mașina dvs, amintiți-vă că la unele modele metoda poate fi puțin diferită, dar ar trebui să o puteți realiza urmând explicația din acest document. Dacă nu o poți face, nu fi reticent să mergi în zona de garaj ar fi păcat să spargi o parte din Renault Kangoo. Dacă doriți să schimbați alte becuri precum becurile pentru luminile de poziție de pe Renault Kangoo dvs. sau becurile pentru faza scurtă de pe Renault Kangoo, nu ezitați să răsfoiți articolele noastre de conținut care vă descriu operația de urmat.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Renault Kangoo, nu ezitați să consultați categoria noastră Renault Kangoo.

Legătura cu publicația principală