Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se schimbă becul plăcuței de înmatriculare Renault Clio 3?

Nu contează dacă este pentru securitatea dvs. specifică, pentru verificarea tehnică sau pentru a evita o amendă, este extrem de important să vă asigurați că becurile farurilor dvs. funcționează în orice caz. De fapt, becurile poartă piese auto care cu siguranță se vor arde după un timp și, ca urmare, trebuie înlocuite. Probabil că sunteți pe acest site pentru că una dintre luminile dvs. de parcare este arsă și vă întrebați cum să schimbi becul plăcuței de înmatriculare la Renault Clio 3, am scris și publicat acest conținut pentru a vă ajuta să faceți totul pe cont propriu și să nu trebuiască să mergeți la tehnicianul dvs. auto. În primul rând, ne vom uita la schimbarea becului plăcuței de înmatriculare din exterior, în al doilea rând, cum să schimbați becul plăcuței de înmatriculare fără acces exterior și, în al treilea rând, cum să schimbați becul plăcuței de înmatriculare din spate al Renault Clio 3.

Cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare pe Renault Clio 3 pe exterior

Această metodă este cea mai rapidă dintre cele două, de fapt, pentru aceasta va trebui doar să scoți capacele de protecție ale becurilor. Din păcate, la unii ani sau pachete de mașini aceste capace nu se deschid din exterior și, dacă acesta este cazul, vom petrece un moment în a doua secțiune a conținutului acestui articol pentru a clarifica abordarea.

Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru airbag-ul pe Renault Clio 2?

Deci, să începem cu schimbând becul plăcuței de înmatriculare trecând prin exteriorul Renault Clio 3. Nu contează dacă este partea din față sau din spate a mașinii, procedura va fi similară.

Iată câteva acțiuni simple de care trebuie să respectați pentru a efectua acest serviciu de rutină:

 • Cu motorul oprit, deconectați bornele bateriei de la mașină
 • Poziționați-vă în fața plăcuței de înmatriculare și utilizați o șurubelniță plată sau un cuțit pentru a plasa partea plată în crestătura specificată pentru acest scop (în general pe capacul transparent) și maneta de pe geamul din plastic pentru a deschide fanta becului plăcuței de înmatriculare a Renault Clio 3

  .

 • Folosește-ți șurubelnița sau cuțitul pentru a scoate becul de la locul lui, în cazul în care îți faci griji că nu spargi ceva, o poți face și cu degetele.
 • În cele din urmă, poziționați noul bec al plăcuței de înmatriculare
 • Ultima etapă, înainte de reasamblare, reconectați bateria și testați lumina pentru a valida succesul procedurii.

Cum să schimbi becul plăcuței de înmatriculare pe Renault Clio 3 fără acces exterior

A doua secțiune a articolului nostru, înlocuiți acest bec al plăcuței de înmatriculare pe Renault Clio 3 fără acces extern. In general il vei putea accesa, insa unele serii (deseori in spate nu permit acest acces).

Cum să înlocuiesc becul plăcuței de înmatriculare din față pe Renault Clio 3 meu

Pentru a-l înlocui pe cel de pe placa din față, nimic mai simplu, va trebui să te poziționezi sub mașină (poziționat în mod ideal pe lumânări pentru a-ți oferi puțin spațiu), iar, trecând prin spatele barei de protecție, va trebui să declipsați blocul becului plăcuței de înmatriculare, în general ținut de două urechi din plastic moale apăsând pe ambele simultan, apoi imediat după ce ai în mână blocul de bec al plăcuței de înmatriculare, Scoateți plasticul care funcționează ca sigiliu, apoi cu o șurubelniță subțire, pe o parte veți găsi o mică crestătură, folosiți o pârghie pentru a deschide capacul din plastic (fii atent sa nu aplici prea multa forta altfel vei sparge capacul de plastic), si pur si simplu va trebui scoateți becul de înmatriculare ars și schimbați-l cu cel nou , apoi testați și reasamblați totul.

Weiterlesen:
Cum să curățați senzorul de debit de aer în masă de pe Renault Clio 2 Campus?

Cum să înlocuiesc becul plăcuței de înmatriculare din spate pe Renault Clio 3 meu

În sfârșit, ultima soluție, trebuie să înlocuiți becul de pe placa din spate a Renault Clio 3, dar nu puteți deschide capacul din exteriorul mașinii. Într-un astfel de caz, iată metoda de operare a acestei operații:

 • Deconectați bateria de la Renault Clio 3
 • Localizați poziția becurilor din exterior.
 • Din interiorul portbagajului trebuie sa scoti captuseala portbagajului, tinuta de cleme, va trebui sa manevrezi cu grija pe tot cadrul portbagajului pentru a-l scoate.
 • Odată instalate, înainte de a scoate suporturile becurilor, deconectați suporturile pentru un acces mult mai ușor.
 • Folosind o șurubelniță, manevrați cele două părți din plastic pentru a scoate soclul becului

  .

 • Schimbați becul ars al plăcuței de înmatriculare de pe Renault Clio 3, testați-l și reasamblați-l, urmărind clemele de pe căptușeala portbagajului

.

Iată, ați descoperit principalele abordări pentru Schimbarea becurilor plăcuței de înmatriculare pe mașină, rețineți că pe unele modele metodologia poate fi puțin diferită, dar ar trebui să o puteți face urmând schița acestei pagini de conținut. Dacă nu o poți face, nu fi reticent să mergi la mecanicul tău ar fi păcat să spargi o parte din Renault Clio 3. Dacă trebuie să schimbați alte becuri, cum ar fi becurile pentru luminile de poziție de pe Renault Clio 3 sau becurile pentru faza scurtă de pe Renault Clio 3, nu ezitați să răsfoiți articolele noastre de conținut care vă explică operațiunea de urmat.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Renault Clio 3, aruncați o privire la categoria Renault Clio 3.

Legătura cu publicația principală