Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se schimbă becul plăcuței de înmatriculare Mitsubishi Pajero?

Indiferent că este pentru propria dvs. securitate personală, pentru testele tehnice sau pentru a evita o amendă, este foarte important să fiți sigur că becurile farurilor dumneavoastră sunt funcționale în fiecare caz. Într-adevăr, becurile poartă piese de uzură care, fără îndoială, se vor arde după ceva timp și, ca urmare, trebuie schimbate. Aproape sigur că ești pe acest site pentru că una dintre luminile tale de parcare este arsă și te întrebi cum să schimbi becul plăcuței de înmatriculare la Mitsubishi Pajero, am scris și publicat acest document pentru a vă ajuta să o faceți pe cont propriu și să nu trebuiască să mergeți la mecanic. În primul rând, vom arunca o privire la schimbarea becului plăcuței de înmatriculare din exterior, în al doilea rând, cum să schimbați becul plăcuței de înmatriculare fără acces exterior și, în al treilea rând, cum să schimbați becul plăcuței de înmatriculare din spate al Mitsubishi Pajero.

Cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare de pe Mitsubishi Pajero pe exterior

Această abordare este cea mai ușoară dintre cele două, de fapt, pentru aceasta va trebui doar să scoți capacele de protecție ale becurilor. Din păcate, la unii ani sau pachete de mașini, aceste capace nu se deschid din exterior și, dacă aceasta este situația, vom lua ceva timp în a doua secțiune a acestei pagini de conținut pentru a descrie modul.

Weiterlesen:
Cum elimini capacul butucului meu Mitsubishi Pajero?

Deci, să începem cu schimbarea becului plăcuței de înmatriculare trecând prin exteriorul Mitsubishi Pajero. Indiferent de partea din față sau din spate a mașinii, procedura va fi similară.

Iată câteva acțiuni simple de care trebuie să respectați pentru a efectua aceste sarcini de întreținere:

 • Cu motorul oprit, deconectați bornele bateriei de la mașină
 • Îndreptați-vă cu plăcuța de înmatriculare și utilizați o șurubelniță plată sau un cuțit pentru a introduce partea plată în crestătura alocată pentru această intenție (de obicei pe capacul transparent) și maneta de pe geamul din plastic pentru a deschide fanta becului plăcuței de înmatriculare a Mitsubishi Pajero

  .

 • Folosește-ți șurubelnița sau cuțitul pentru a scoate becul din așezarea lui, în cazul în care ți-e frică să spargi ceva, poți la fel de bine să o faci cu degetele.
 • În cele din urmă, puneți noul bec al plăcuței de înmatriculare
 • Ultimul pas, înainte de reasamblare, reconectați bateria și verificați lumina pentru a confirma succesul operațiunii.

Cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare de pe Mitsubishi Pajero fără acces exterior

A doua secțiune a paginii noastre de conținut, schimbați acest bec al plăcuței de înmatriculare pe Mitsubishi Pajero fără acces extern. Cel mai adesea il vei putea accesa, cu toate acestea unele serii (deseori in spate nu permit acest acces).

Cum să înlocuiesc becul plăcuței de înmatriculare din față pe Mitsubishi Pajero meu

Pentru a-l înlocui pe cel de pe placa din față, nimic nu poate fi mai puțin dificil, va trebui să te pui sub mașină (de preferință așezat pe lumânări pentru a-ți oferi puțin spațiu), iar, trecând prin spatele barei de protecție, va trebui să declipsați blocul becului plăcuței de înmatriculare, de obicei ținut de două urechi din plastic moale apăsând pe ambele în același timp, apoi odată ce ai în mână blocul de bec al plăcuței de înmatriculare, Scoateți plasticul care funcționează ca sigiliu, apoi cu o șurubelniță subțire, pe o parte veți găsi o crestătură mică, folosiți o pârghie pentru a deschide capacul din plastic (aveti grija sa nu aplicati prea multa presiune altfel veti sparge capacul de plastic), si nu va trebui decat scoateți becul ars al plăcuței de înmatriculare și înlocuiți-l cu cel nou , apoi testați și reasamblați totul.

Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului din față pe Mitsubishi Pajero 3?

Cum să înlocuiesc becul plăcuței de înmatriculare din spate la Mitsubishi Pajero meu

În sfârșit, ultima opțiune, trebuie să înlocuiți becul de pe placa din spate a Mitsubishi Pajero, dar pur și simplu nu puteți deschide capacul din exteriorul mașinii. În acest caz, iată tactica de a efectua această operațiune:

 • Deconectați bateria de la Mitsubishi Pajero
 • Găsiți locația becurilor dvs. din exterior.
 • Din interiorul portbagajului, trebuie sa scoti captuseala portbagajului, tinuta de cleme, va trebui sa manevrezi delicat pe tot cadrul portbagajului pentru a-l scoate.
 • Odată instalate, înainte de a scoate suporturile becurilor, deconectați suporturile pentru un acces mai ușor.
 • Folosind o șurubelniță, manevrați cele două părți din plastic pentru a scoate soclul becului

  .

 • Schimbați becul ars al plăcuței de înmatriculare de pe Mitsubishi Pajero, verificați-l și reasamblați-l, urmărind clemele de pe căptușeala portbagajului

.

Iată, ați aflat principalele tactici pentru schimbarea becurilor plăcuței de înmatriculare la mașina dvs, amintiți-vă că la unele modele metoda poate fi puțin diferită, dar ar trebui să o puteți realiza urmând explicația acestei pagini de conținut. Dacă nu o poți face, nu fi reticent să mergi în zona de garaj ar fi păcat să spargi o parte din Mitsubishi Pajero. Dacă doriți să schimbați alte becuri, cum ar fi becurile pentru luminile de poziție de pe Mitsubishi Pajero dvs. sau becurile pentru faza scurtă de pe Mitsubishi Pajero, nu ezitați să citiți articolele noastre care vă demonstrează operația de urmat.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Mitsubishi Pajero, accesați categoria noastră Mitsubishi Pajero.

Legătura cu publicația principală