Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se schimbă becul plăcuței de înmatriculare Mercedes Benz GLK?

Nu contează dacă este pentru siguranța ta personală, pentru controlul tehnic sau pentru a evita o amendă, este foarte important să te asiguri că becurile farurilor tale funcționează mereu. De fapt, becurile poartă unități care cu siguranță se vor arde pe măsură ce timpul trece și, în consecință, trebuie schimbate. Cu siguranță sunteți pe acest site, deoarece una dintre luminile dvs. de parcare este arsă și vă confruntați cu cum să schimbi becul plăcuței de înmatriculare de la Mercedes Benz GLK, am creat acest articol pentru a vă ajuta să o faceți pe cont propriu și să nu trebuiască să mergeți la tehnicianul dvs. auto. În primul rând, ne vom uita la schimbarea becului plăcuței de înmatriculare din exterior, în al doilea rând, cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare fără acces exterior și, în al treilea rând, cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare din spate al Mercedes Benz GLK.

Cum să schimbi becul plăcuței de înmatriculare pe Mercedes Benz GLK prin exterior

Această tehnică este cea mai puțin dificilă dintre cele două, de fapt, pentru aceasta nu va trebui decât să scoți capacele de protecție ale becurilor. Din păcate, la unii ani sau pachete de mașini aceste capace nu se deschid din exterior și, dacă acesta este cazul, vom dedica un moment în a doua secțiune a acestui conținut pentru a clarifica metoda.

Weiterlesen:
Cum schimb oglinda laterală pe Mercedes Benz GLK meu?

Deci, să începem cu schimbarea becului plăcuței de înmatriculare trecând prin exteriorul Mercedes Benz GLK. Nu contează dacă este partea din față sau din spate a vehiculului, metoda va fi similară.

Iată câteva acțiuni simple de urmat pentru a executa acest serviciu:

 • Cu motorul oprit, deconectați bornele bateriei de la mașină
 • Poziționați-vă în fața plăcuței de înmatriculare și utilizați o șurubelniță plată sau un cuțit pentru a introduce partea plată în crestătura specificată în acest scop (de obicei pe capacul transparent) și maneta de pe geamul din plastic pentru a deschide fanta becului plăcuței de înmatriculare a Mercedes Benz GLK

  .

 • Folosește-ți șurubelnița sau cuțitul pentru a scoate becul din locul lui, în cazul în care ți-e frică să nu distrugi ceva, o poți face și cu degetele.
 • În cele din urmă, poziționați noul bec al plăcuței de înmatriculare
 • Ultima etapă, înainte de reasamblare, reconectați bateria și testați lumina pentru a confirma succesul operațiunii.

Cum să schimbați becul plăcuței de înmatriculare pe Mercedes Benz GLK fără acces exterior

A doua secțiune a paginii noastre de conținut, Schimbați acest bec al plăcuței de înmatriculare pe Mercedes Benz GLK fără acces extern. Cel mai adesea il vei putea accesa, insa unele serii (deseori in spate nu permit acest acces).

Cum să schimb becul plăcuței de înmatriculare din față pe Mercedes Benz GLK meu

Pentru a-l schimba pe cel de pe placa din față, nimic nu poate fi mai puțin dificil, va trebui să te poziționezi sub vehicul (ideal să-l pui pe lumânări pentru a-ți oferi puțin spațiu) și, trecând prin spatele barei de protecție, va trebui să desprindeți blocul becului plăcuței de înmatriculare, ținut de obicei de două urechi din plastic moale apăsând pe ambele simultan, apoi odată ce ai în mână blocul de bec al plăcuței de înmatriculare, Scoateți plasticul care acționează ca sigiliu, apoi cu o șurubelniță subțire, pe o parte veți găsi o mică crestătură, folosiți o pârghie pentru a deschide capacul din plastic (fii atent sa nu pui prea multa forta altfel vei sparge capacul de plastic), si nu va trebui decat scoateți becul ars al plăcuței de înmatriculare și înlocuiți-l cu cel nou , apoi verificați și reasamblați totul.

Weiterlesen:
Vibrații la schimbarea vitezelor pe Mercedes Benz GLK?

Cum să schimb becul plăcuței de înmatriculare din spate la Mercedes Benz GLK meu

În sfârșit, ultima soluție, trebuie să schimbați becul de pe placa din spate a Mercedes Benz GLK, dar nu puteți deschide cu adevărat capacul din exteriorul vehiculului. Într-un astfel de caz, iată soluția pentru a face această sarcină:

 • Deconectați bateria de la Mercedes Benz GLK
 • Localizați locul becurilor din exterior.
 • Din interiorul portbagajului, trebuie sa scoti captuseala portbagajului, tinuta de cleme, va trebui sa manevrezi delicat pe tot cadrul portbagajului pentru a-l scoate.
 • Odată localizați, înainte de a scoate suporturile becurilor, deconectați suporturile pentru un acces mai puțin complicat.
 • Folosind o șurubelniță, manevrați cele două părți din plastic pentru a scoate soclul becului

  .

 • Înlocuiți becul ars al plăcuței de înmatriculare de pe Mercedes Benz GLK, testați-l și reasamblați-l, urmărind clemele de pe căptușeala portbagajului.

.

Iată, ați aflat principalele soluții pentru schimbarea becurilor plăcuței de înmatriculare la mașina dvs, amintiți-vă că pe unele modele metoda poate fi puțin diferită, dar ar trebui să o puteți face urmând schița acestui articol. Dacă nu o poți face, nu ezita sa mergi la mecanicul tau ar fi pacat sa spargi o parte din Mercedes Benz GLK tau. Dacă doriți să schimbați alte becuri, cum ar fi becurile de poziție de pe Mercedes Benz GLK dvs. sau becurile pentru faza scurtă de pe Mercedes Benz GLK, nu ezitați să citiți articolele noastre care vă demonstrează operația de urmat.

Dacă mai aveți întrebări despre Mercedes Benz GLK, nu ezitați să consultați categoria noastră Mercedes Benz GLK.

Legătura cu publicația principală