Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se schimbă becul plăcuței de înmatriculare Lexus UX?

Indiferent că este pentru siguranța dumneavoastră personală, pentru verificarea tehnică sau pentru a evita o amendă, este extrem de important să vă asigurați că becurile farurilor funcționează tot timpul. În realitate, becurile poartă unități care cu siguranță se vor arde în timp și, în consecință, trebuie înlocuite. Poate că sunteți pe acest site pentru că una dintre luminile dvs. de parcare este arsă și vă faceți griji cum să schimbați becul plăcuței de înmatriculare a Lexus UX, am creat această pagină de conținut pentru a vă ajuta să o faceți fără niciun ajutor și să nu trebuiască să mergeți la mecanic. În primul rând, vom examina schimbarea becului plăcuței de înmatriculare din exterior, în al doilea rând, cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare fără acces exterior și, în al treilea rând, cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare din spate al Lexus UX.

Cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare pe Lexus UX venit din exterior

Această soluție este cea mai puțin dificilă dintre cele două, în realitate, pentru aceasta va trebui doar să scoți capacele de protecție ale becurilor. Din păcate, la unii ani sau pachete de mașini aceste capace nu se deschid din exterior și, dacă aceasta este situația, vom lua ceva timp în a doua secțiune a conținutului acestui articol pentru a clarifica modul.

Weiterlesen:
Ecranul tactil Lexus UX nu funcționează

Deci, să începem cu schimbând becul plăcuței de înmatriculare trecând prin exteriorul Lexus UX. Indiferent de partea din față sau din spate a autovehiculului dvs., procedura va fi identică.

Iată câteva acțiuni simple de urmat pentru a efectua aceste sarcini de întreținere:

 • Cu motorul oprit, deconectați bornele bateriei de la mașină
 • Poziționați-vă în fața plăcuței de înmatriculare și utilizați o șurubelniță plată sau un cuțit pentru a plasa partea plată în crestătura specificată pentru acest scop (în general pe capacul transparent) și pârghia de pe geamul din plastic pentru a deschide fanta pentru becul plăcuței de înmatriculare a Lexus UX

  .

 • Folosește-ți șurubelnița sau cuțitul pentru a scoate becul din locul său, în cazul în care îți faci griji că nu strici ceva, o poți face și cu degetele.
 • În cele din urmă, puneți noul bec al plăcuței de înmatriculare
 • Ultima etapă, înainte de reasamblare, reconectați bateria și verificați lumina pentru a confirma succesul procesului.

Cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare pe Lexus UX fără acces exterior

A doua secțiune a articolului nostru, schimbați acest bec al plăcuței de înmatriculare pe Lexus UX fără acces extern. În cele mai multe cazuri îl vei putea accesa, totuși unele serii (deseori în spate nu permit acest acces).

Cum să înlocuiesc becul plăcuței de înmatriculare din față pe Lexus UX meu

Pentru a-l înlocui pe cel de pe placa din față, nimic mai simplu, va trebui să te pui sub autovehicul (de preferință așezat pe lumânări pentru a-ți oferi puțin spațiu), iar, trecând prin spatele barei de protecție, va trebui să declipsați blocul becului plăcuței de înmatriculare, în general ținut de două urechi din plastic moale apăsând pe ambele simultan, apoi acum că ai în mână blocul de bec al plăcuței de înmatriculare, Scoateți plasticul care acționează ca sigiliu, apoi cu o șurubelniță subțire, pe o parte veți găsi o mică crestătură, folosiți o pârghie pentru a deschide capacul din plastic (ai grija sa nu exerciti o presiune prea mare sau vei sparge capacul de plastic), si nu va trebui decat scoateți becul ars al plăcuței de înmatriculare și înlocuiți-l cu cel nou , apoi verificați și reasamblați totul.

Weiterlesen:
Lexus UX care moare în timpul conducerii

Cum să înlocuiesc becul plăcuței de înmatriculare din spate pe Lexus UX meu

În sfârșit, ultima opțiune, trebuie să înlocuiți becul de pe placa din spate a Lexus UX, dar nu puteți deschide capacul din exteriorul autovehiculului. În acest caz, iată metoda pentru a realiza această sarcină:

 • Deconectați bateria de la Lexus UX
 • Localizați poziția becurilor din exterior.
 • Din interiorul portbagajului trebuie sa scoti captuseala portbagajului, tinuta de cleme, va trebui sa manevrezi usor pe tot cadrul portbagajului pentru a-l scoate.
 • Odată găsite, înainte de a scoate suporturile becurilor, deconectați suporturile pentru un acces mai ușor.
 • Folosind o șurubelniță, manevrați cele două părți din plastic pentru a scoate soclul becului

  .

 • Schimbați becul ars al plăcuței de înmatriculare de pe Lexus UX, verificați-l și reasamblați-l, urmărind clemele de pe căptușeala portbagajului

.

Iată, ați învățat principalele abordări pentru Schimbarea becurilor plăcuței de înmatriculare pe mașină, amintiți-vă că la unele modele tehnica poate fi puțin diferită, dar ar trebui să o puteți realiza urmând schița conținutului acestui articol. Dacă nu o poți face, nu ezita să mergi la atelierul tău, ar fi păcat să spargi o parte din Lexus UX. Dacă doriți să schimbați alte becuri, cum ar fi becurile de poziție pe Lexus UX sau becurile pentru faza scurtă de pe Lexus UX, nu ezitați să citiți articolele noastre de conținut care vă explică procesul de urmat.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Lexus UX, aruncați o privire la categoria Lexus UX.

Legătura cu publicația principală