Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se schimbă becul plăcuței de înmatriculare Ford Mondeo?

Indiferent dacă este vorba de securitatea dumneavoastră personală, pentru verificarea tehnică sau pentru a evita o amendă, este fundamental să fiți sigur că becurile farurilor dumneavoastră sunt întotdeauna funcționale. Într-adevăr, becurile poartă unități care inevitabil se vor arde după ceva timp și, în consecință, trebuie schimbate. Aproape sigur că sunteți pe site pentru că una dintre luminile dvs. de parcare este arsă și vă faceți griji cum să schimbi becul plăcuței de înmatriculare Ford Mondeo, am creat conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să o faceți singur și să nu trebuiască să mergeți la mecanicul dvs. auto. În primul rând, vom arunca o privire la schimbarea becului plăcuței de înmatriculare din exterior, în al doilea rând, cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare fără acces exterior și, în al treilea rând, cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare din spate al Ford Mondeo.

Cum să schimbi becul plăcuței de înmatriculare la Ford Mondeo venind din exterior

Aceasta optiune este cea mai usoara dintre cele doua, in realitate, pentru aceasta va trebui doar sa scoti capacele de protectie ale becurilor. Din păcate, la unii ani sau pachete de mașini aceste huse nu se deschid din exterior și, dacă aceasta este situația, vom dedica ceva timp în a doua parte a conținutului acestui articol pentru a demonstra abordarea.

Weiterlesen:
Cum instalez un radio auto pe Ford Mondeo meu?

Deci, să începem cu schimbând becul plăcuței de înmatriculare trecând prin exteriorul Ford Mondeo. Indiferent dacă este vorba de partea din față sau din spate a mașinii, tehnica va fi aceeași.

Iată câțiva pași simpli de urmat pentru a efectua aceste sarcini de întreținere:

 • Cu motorul oprit, deconectați bornele bateriei de la mașină
 • Poziționați-vă în fața plăcuței de înmatriculare și utilizați o șurubelniță plată sau un cuțit pentru a plasa partea plată în crestătura prevăzută pentru acest scop (în majoritatea cazurilor pe capacul transparent) și maneta de pe geamul din plastic pentru a deschide fanta becului plăcuței de înmatriculare a Ford Mondeo

  .

 • Folosește-ți șurubelnița sau cuțitul pentru a scoate becul din locul lui, dacă ți-e frică să distrugi ceva, o poți face și cu degetele.
 • În cele din urmă, poziționați noul bec al plăcuței de înmatriculare
 • Ultimul pas, înainte de reasamblare, reconectați bateria și verificați lumina pentru a confirma îndeplinirea sarcinii.

Cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare la Ford Mondeo fără acces exterior

A doua parte a articolului nostru, înlocuiți acest bec pentru plăcuța de înmatriculare pe Ford Mondeo fără acces extern. In general il vei putea accesa, insa unele serii (deseori in spate nu permit acest acces).

Cum să schimb becul plăcuței de înmatriculare din față la Ford Mondeo meu

Pentru a-l schimba pe cel de pe placa din față, nimic nu poate fi mai puțin greu, va trebui să te poziționezi sub mașină (de preferat să pui lumânări pentru a-ți oferi puțin spațiu), iar, trecând prin spatele barei de protecție, va trebui să desprindeți blocul becului plăcuței de înmatriculare, ținut în majoritatea cazurilor de două urechi din plastic moale apăsând pe ambele în același timp, apoi odată ce ai în mână blocul de bec al plăcuței de înmatriculare, Scoateți plasticul care funcționează ca sigiliu, apoi cu o șurubelniță subțire, pe o parte veți găsi o crestătură mică, folosiți o pârghie pentru a deschide capacul din plastic (aveti grija sa nu aplicati prea multa presiune sau veti sparge capacul de plastic), si nu va trebui decat scoateți becul ars al plăcuței de înmatriculare și schimbați-l cu cel nou , apoi verificați și reasamblați totul.

Weiterlesen:
Cum deconectez bateria la Ford Mondeo 4?

Cum să schimb becul plăcuței de înmatriculare din spate la Ford Mondeo meu

În sfârșit, ultima soluție, trebuie să schimbați becul de pe placa din spate a Ford Mondeo, dar pur și simplu nu puteți deschide capacul din exteriorul mașinii. Într-un astfel de caz, iată soluția pentru a realiza această operație:

 • Deconectați bateria de la Ford Mondeo
 • Localizați locul becurilor din exterior.
 • Din interiorul portbagajului, trebuie să scoți căptușeala portbagajului, ținută de cleme, va trebui să manevrezi ușor pe tot cadrul portbagajului pentru a-l scoate.
 • Odată localizați, înainte de a scoate suporturile becurilor, deconectați suporturile pentru un acces mult mai ușor.
 • Folosind o șurubelniță, manevrați cele două părți din plastic pentru a scoate soclul becului

  .

 • Schimbați becul ars al plăcuței de înmatriculare la Ford Mondeo, verificați-l și reasamblați-l, urmărind clemele de pe căptușeala portbagajului

.

Iată, ați aflat principalele metode pentru Schimbarea becurilor plăcuței de înmatriculare pe mașină, rețineți că pe unele modele metodologia poate fi puțin diferită, dar ar trebui să o puteți realiza urmând schița acestui articol. Dacă nu o poți face, nu ezita sa mergi in zona de garaj ar fi pacat sa spargi o parte din Ford Mondeo. Dacă doriți să schimbați alte becuri, cum ar fi becurile de poziție pe Ford Mondeo sau becurile pentru faza scurtă de pe Ford Mondeo, nu ezitați să răsfoiți articolele noastre care vă explică procesul de urmat.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Ford Mondeo, accesați categoria noastră Ford Mondeo.

Legătura cu publicația principală