Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se schimbă becul plăcuței de înmatriculare Chevrolet Suburban?

Indiferent că este pentru siguranța dumneavoastră personală, pentru testele tehnice sau pentru a evita o amendă, este foarte important să fiți sigur că becurile farurilor dumneavoastră funcționează mereu. De fapt, becurile poartă piese de uzură care, fără îndoială, se vor arde după un timp și, prin urmare, trebuie schimbate. Probabil că sunteți pe acest site, deoarece una dintre luminile dvs. de parcare este arsă și vă întrebați cum să schimbi becul plăcuței de înmatriculare la Chevrolet Suburban, am scris și publicat acest articol pentru a vă ajuta să faceți totul pe cont propriu și să nu trebuiască să mergeți la mecanic. În primul rând, vom examina schimbarea becului plăcuței de înmatriculare din exterior, în al doilea rând, cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare fără acces exterior și, în al treilea rând, cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare din spate al Chevrolet Suburban.

Cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare la Chevrolet Suburban prin exterior

Această tehnică este cea mai ușoară dintre cele două, de fapt, pentru aceasta nu va trebui decât să scoți capacele de protecție ale becurilor. Din păcate, la unii ani sau pachete de mașini aceste capace nu se deschid din exterior și, dacă este cazul, vom dedica ceva timp în a doua parte a acestui conținut pentru a explica abordarea.

Weiterlesen:
Cum reglezi farurile de ceață la Chevrolet Suburban?

Deci, să începem cu înlocuirea becului plăcuței de înmatriculare trecând prin exteriorul Chevrolet Suburban. Indiferent de partea din față sau din spate a mașinii, tehnica va fi similară.

Iată câteva acțiuni simple de urmat pentru a efectua acest serviciu de rutină:

 • Cu motorul oprit, deconectați bornele bateriei de la mașină
 • Îndreptați-vă cu plăcuța de înmatriculare și utilizați o șurubelniță plată sau un cuțit pentru a plasa partea plată în crestătura furnizată în acest scop (în general, pe capacul transparent) și maneta de pe geamul din plastic pentru a deschide fanta becului plăcuței de înmatriculare a Chevrolet Suburban

  .

 • Folosește-ți șurubelnița sau cuțitul pentru a scoate becul din locul lui, în cazul în care ți-e frică să strici ceva, poți la fel de bine să o faci cu degetele.
 • În cele din urmă, puneți noul bec al plăcuței de înmatriculare
 • Ultima etapă, înainte de reasamblare, reconectați bateria și verificați lumina pentru a confirma succesul operațiunii.

Cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare la Chevrolet Suburban fără acces exterior

A doua parte a paginii noastre de conținut, Schimbați acest bec al plăcuței de înmatriculare pe Chevrolet Suburban fără acces extern. In cele mai multe cazuri il vei putea accesa, insa unele serii (deseori in spate nu permit acest acces).

Cum să înlocuiesc becul plăcuței de înmatriculare din față pe Chevrolet Suburban meu

Pentru a-l înlocui pe cel de pe placa din față, nimic nu ar putea fi mult mai ușor, va trebui să te pui sub mașină (poziționat ideal pe lumânări pentru a-ți oferi puțin spațiu) și, trecând prin spatele barei de protecție, va trebui să declipsați blocul becului plăcuței de înmatriculare, ținut în general de două urechi din plastic moale apăsând pe ambele simultan, apoi imediat după ce ai în mână blocul de bec al plăcuței de înmatriculare, Scoateți plasticul care funcționează ca sigiliu, apoi cu o șurubelniță subțire, pe o parte veți găsi o mică crestătură, folosiți o pârghie pentru a deschide capacul din plastic (fii atent sa nu aplici prea multa forta sau vei sparge capacul de plastic), si nu va trebui decat scoateți becul ars al plăcuței de înmatriculare și schimbați-l cu cel nou , apoi testați și reasamblați totul.

Weiterlesen:
Când să schimb amortizoarele Chevrolet Suburban?

Cum să înlocuiesc becul plăcuței de înmatriculare din spate la Chevrolet Suburban

În sfârșit, ultima posibilitate, trebuie să înlocuiți becul de pe placa din spate a Chevrolet Suburban, dar nu puteți deschide capacul din exteriorul mașinii. În acest caz, iată tehnica de a efectua această operație:

 • Deconectați bateria de la Chevrolet Suburban
 • Identificați locația becurilor dvs. din exterior.
 • Din interiorul portbagajului, trebuie să scoți căptușeala portbagajului, ținută de cleme, va trebui să manevrezi ușor pe tot cadrul portbagajului pentru a-l scoate.
 • Odată localizați, înainte de a scoate suporturile becurilor, deconectați suporturile pentru un acces mult mai ușor.
 • Folosind o șurubelniță, manevrați cele două părți din plastic pentru a scoate soclul becului

  .

 • Înlocuiți becul ars al plăcuței de înmatriculare de pe Chevrolet Suburban, verificați-l și reasamblați-l, urmărind clemele de pe căptușeala portbagajului

.

Iată, ați aflat principalele soluții pentru înlocuirea becurilor plăcuței de înmatriculare la mașina dvs, fiți conștienți de faptul că pe unele modele tehnica poate fi puțin diferită, dar ar trebui să o puteți realiza urmând explicația conținutului acestui articol. Dacă nu o poți face, nu ezita sa mergi la mecanicul tau ar fi pacat sa spargi o parte din Chevrolet Suburban. Dacă doriți să schimbați alte becuri precum becurile pentru luminile de poziție de pe Chevrolet Suburban dvs. sau becurile pentru faza scurtă de pe Chevrolet Suburban, nu ezitați să citiți articolele noastre care vă explică procesul de urmat.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Chevrolet Suburban, nu ezitați să consultați categoria noastră Chevrolet Suburban.

Legătura cu publicația principală