Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se schimbă becul plăcuței de înmatriculare Audi E-Tron?

Nu contează dacă este pentru siguranța ta personală, pentru testele tehnice sau pentru a evita o amendă, este foarte important să te asiguri că becurile farurilor tale sunt în permanență funcționale. De fapt, becurile poartă piese auto care inevitabil se vor arde după un timp și, ca urmare, trebuie înlocuite. Cu siguranță sunteți pe acest site pentru că una dintre luminile dvs. de parcare este arsă și vă întrebați cum să schimbi becul plăcuței de înmatriculare la Audi E-Tron, am creat acest document pentru a vă ajuta să o faceți singur și să nu trebuiască să mergeți la mecanicul dvs. motor. În primul rând, vom arunca o privire la schimbarea becului plăcuței de înmatriculare din exterior, în al doilea rând, cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare fără acces exterior și, în al treilea rând, cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare din spate al Audi E-Tron.

Cum să schimbați becul plăcuței de înmatriculare de pe Audi E-Tron prin exterior

Această abordare este cea mai simplă dintre cele două, de fapt, pentru aceasta veți avea nevoie doar să îndepărtați capacele de protecție ale becurilor. Din păcate, la unii ani sau pachete de mașini aceste capace nu se deschid din exterior și, dacă aceasta este situația, vom dedica ceva timp în a doua secțiune a acestei pagini de conținut pentru a vă arăta abordarea.

Weiterlesen:
Când să schimbi cureaua de distribuție la Audi E-Tron?

Deci, să începem cu schimbarea becului plăcuței de înmatriculare trecând prin exteriorul Audi E-Tron. Nu contează dacă este partea din față sau din spate a vehiculului dvs. cu motor, metoda va fi similară.

Iată câteva îndrumări simple pe care trebuie să le respectați pentru a efectua aceste sarcini de întreținere:

 • Cu motorul oprit, deconectați bornele bateriei de la mașină
 • Îndreptați-vă cu plăcuța de înmatriculare și utilizați o șurubelniță plată sau un cuțit pentru a plasa partea plată în crestătura specificată în acest scop (de obicei pe capacul transparent) și maneta de pe geamul din plastic pentru a deschide fanta becului plăcuței de înmatriculare a Audi E-Tron

  .

 • Folosește-ți șurubelnița sau cuțitul pentru a scoate becul din așezarea lui, în cazul în care ești îngrijorat de a deteriora ceva, o poți face și cu degetele.
 • În cele din urmă, puneți noul bec al plăcuței de înmatriculare
 • Ultimul pas, înainte de reasamblare, reconectați bateria și testați lumina pentru a valida succesul sarcinii.

Cum să înlocuiți becul plăcuței de înmatriculare pe Audi E-Tron fără acces exterior

A doua secțiune a paginii noastre de conținut, înlocuiți acest bec al plăcuței de înmatriculare pe Audi E-Tron fără acces extern. Cel mai adesea il vei putea accesa, dar unele serii (deseori in spate nu permit acest acces).

Cum să schimb becul plăcuței de înmatriculare din față pe Audi E-Tron meu

Pentru a-l schimba pe cel de pe placa din față, nimic nu ar putea fi mult mai ușor, va trebui să te pui sub autovehicul (așezat de preferință pe lumânări pentru a-ți oferi puțin spațiu), și, trecând prin spatele barei de protecție, vei avea la desprindeți blocul becului plăcuței de înmatriculare, ținut de obicei de două urechi din plastic moale apăsând pe ambele simultan, apoi imediat după ce ai în mână blocul de bec al plăcuței de înmatriculare, Scoateți plasticul care funcționează ca sigiliu, apoi cu o șurubelniță subțire, pe o parte veți găsi o mică crestătură, folosiți o pârghie pentru a deschide capacul din plastic (fii atent sa nu aplici prea multa presiune sau vei sparge capacul de plastic), si va trebui doar sa faci scoateți becul ars al plăcuței de înmatriculare și înlocuiți-l cu cel nou , apoi testați și reasamblați totul.

Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru airbag-ul pe Audi E-Tron?

Cum să schimb becul plăcuței de înmatriculare din spate pe Audi E-Tron meu

În sfârșit, ultima soluție, trebuie să schimbați becul de pe placa din spate a Audi E-Tron, dar nu puteți deschide cu adevărat capacul din exteriorul autovehiculului. Într-un astfel de caz, iată abordarea pentru a efectua această sarcină:

 • Deconectați bateria de la Audi E-Tron
 • Găsiți poziția becurilor dvs. din exterior.
 • Din interiorul portbagajului trebuie sa scoti captuseala portbagajului, tinuta de cleme, va trebui sa manevrezi cu grija pe tot cadrul portbagajului pentru a-l scoate.
 • Odată instalate, înainte de a scoate suporturile becurilor, deconectați suporturile pentru un acces mai puțin dificil.
 • Folosind o șurubelniță, manevrați cele două părți din plastic pentru a scoate soclul becului

  .

 • Înlocuiți becul ars al plăcuței de înmatriculare de pe Audi E-Tron, testați-l și reasamblați-l, urmărind clemele de pe căptușeala portbagajului

.

Iată, ați aflat căile principale pentru schimbarea becurilor plăcuței de înmatriculare la mașina dvs, rețineți că la unele modele tehnica poate fi puțin diferită, dar ar trebui să o puteți realiza urmând schița acestui conținut. Dacă nu o poți face, nu fi reticent să mergi în zona de garaj ar fi păcat să spargi o parte din Audi E-Tron. Dacă doriți să schimbați alte becuri, cum ar fi becurile de poziție de pe Audi E-Tron sau becurile pentru faza scurtă de pe Audi E-Tron, nu ezitați să citiți articolele noastre de conținut care vă descriu procedura de urmat.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Audi E-Tron, nu ezitați să consultați categoria noastră Audi E-Tron.

Legătura cu publicația principală