Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze pe Volkswagen Transporter?

Astăzi vom încerca să vă ajutăm să rezolvați o problemă care poate fi iritante și, dacă nu este tratată la timp, devine o scurgere financiară. Cu siguranță, găsirea unei scurgeri pe vehiculul tău nu este niciodată liniștitor și este și mai puțin calmant atunci când este un Scurgerea cutiei de viteze la Volkswagen Transporter . Astăzi, vă vom ajuta să verificați dacă este într-adevăr o scurgere a cutiei de viteze, apoi, cum să remediați o scurgere a cutiei de viteze sau a transmisiei, apoi vă vom oferi câteva sfaturi de prevenire și, în sfârșit, vă vom oferi o indicație despre prețul cutia de viteze a unui Volkswagen Transporter.

Scurgere cutie de viteze pe Volkswagen Transporter, sursă și manifestare

Dacă ați detectat o pată de ulei pe sol, va trebui să confirmați că această scurgere provine într-adevăr din cutia de viteze a Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră. Pentru a face acest lucru, va trebui să mergeți sub mașină și să urmăriți scurgerea de ulei. Dacă este ulei de transmisie, acesta trebuie să provină din baia cutiei de viteze sau dintr-o cameră adiacentă. Odată confirmate, iată posibilele rădăcini ale acestei scurgeri de transmisie:

 • Un capac al cutiei de viteze: Dacă este înșurubat incorect…
 • Convertor de cuplu defect: Prezent numai la cutiile de viteze automate.
 • De la baia de ulei de transmisie: În cazul în care este crăpată sau deteriorată
 • Unul dintre sigiliile tale s-a deteriorat

Cum remediați o scurgere a cutiei de viteze pe Volkswagen Transporter?

După ce descoperim diferitele rădăcini ale unei scurgeri de ulei de cutie de viteze sau transmisie pe Volkswagen Transporter, vom încerca să vă arătăm care sunt posibilitățile dumneavoastră de a remedia această scurgere de ulei. Realizează-ți că, indiferent de caz, după ce ai constatat o scurgere, trebuie să mergi într-o zonă de garaj pentru a identifica sursa exactă a scurgerii, în orice alt caz, cutia ta de viteze poate fi deteriorată iremediabil. Cu toate acestea, iată cum este serviciul zonei de garaj și soluțiile care vă vor fi oferite:

 • De foarte multe ori pentru a identifica scurgerea, mecanicul auto va trebui să vă demonteze cutia de viteze, ceea ce va necesita un cost ridicat al forței de muncă.
 • Dacă ai noroc și este doar o garnitură, mecanicul tău auto o va schimba și reasambla cutia de viteze a Volkswagen Transporter-ului tău, în orice alt caz va trebui să schimba toata cutia de viteze

  .

 • În cele din urmă, pentru cei care fac bricol, este posibil să folosească un kit de etanșare care este doar puternic în cazul unor scurgeri mici, acest kit valorând în jur de 40 de euro
Weiterlesen:
Cum reglezi farurile de ceață pe Volkswagen Transporter 6?

.

Prevenire: Cum să evitați scurgerile cutiei de viteze pe Volkswagen Transporter?

Nu există multe alternative la evitați scurgerile cutiei de viteze la Volkswagen Transporter , totuși, iată cele trei cele mai eficiente:

 • Schimbări frecvente de ulei pe platforma cutiei de viteze.
 • Goliți cutia de viteze și puneți ulei nou în ea. Dacă doriți să aflați totul despre această manipulare, vă rugăm să citiți pagina noastră de conținut despre acest subiect.
 • Utilizați un aditiv specific pentru service-ul de rutină a garniturii cutiei de viteze, acești aditivi vor reda flexibilitatea și vor permite să astupe ușoare scurgeri, veți găsi unele pentru câteva zeci de euro la Oscaro.

.

Prețul unei cutii de viteze Volkswagen Transporter

În cele din urmă, am dori să vă oferim o indicație despre cât costă schimbarea cutiei de viteze a unui Volkswagen Transporter. După cum ați înțeles, problemele cutiei de viteze duc adesea la o schimbare completă a acestei piese. Este dificil să-ți dai un preț precis deoarece în funcție de zona garajului manopera poate varia destul de mult și în funcție de motorul tău și piesa va avea un preț diferit, totuși, estimăm că reparația, manopera inclusă. te va costa intre 800 si 2000 euro , știind că doar piesa costă între 400 și 1000 de euro.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector