Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze pe Volkswagen Transporter 6?

În acest articol vom încerca să vă ajutăm să rezolvați o problemă care poate fi enervantă, iar dacă nu este luată la timp devine o scurgere financiară. De fapt, identificarea unei scurgeri pe vehiculul dvs. nu este aproape niciodată liniștitor și este și mai puțin liniștitor atunci când este un Scurgerea cutiei de viteze la Volkswagen Transporter 6 . Astăzi, vă vom ajuta să verificați dacă este de fapt o scurgere a cutiei de viteze, apoi, cum să reparați o scurgere a cutiei de viteze sau a transmisiei, apoi vă vom oferi câteva sugestii de prevenire și, în cele din urmă, vă vom oferi o indicație despre prețul cutia de viteze a unui Volkswagen Transporter 6.

Scurgere cutie de viteze pe Volkswagen Transporter 6, origine și simptom

Dacă ați identificat o pată de ulei pe sol, va trebui să confirmați că această scurgere provine de fapt din cutia de viteze a Volkswagen Transporter 6. Pentru a realiza acest lucru, va trebui să mergeți sub mașină și să urmăriți scurgerea de ulei. Dacă este ulei de transmisie, acesta trebuie să provină din baia cutiei de viteze sau dintr-o încăpere adiacentă. Odată afirmate, iată posibilele surse ale acestei scurgeri de transmisie:

 • Un capac al cutiei de viteze: Dacă este înșurubat greșit…
 • Convertor de cuplu defect: Prezent numai la cutiile de viteze automate.
 • De la baia de ulei de transmisie: În cazul în care este crăpată sau ruptă
 • Unul dintre sigiliile tale rupt

Cum remediați o scurgere a cutiei de viteze pe Volkswagen Transporter 6?

După ce descoperim diferitele surse ale unei scurgeri de ulei cutie de viteze sau transmisie pe Volkswagen Transporter 6, vom încerca să vă descriem care sunt opțiunile dvs. pentru a repara această scurgere de ulei. Rețineți că, indiferent de motiv, după ce ați identificat o scurgere, trebuie să mergeți la un mecanic pentru a identifica originea exactă a scurgerii, în orice alt caz, cutia dvs. de viteze poate fi spartă iremediabil. Cu toate acestea, iată cum este serviciul mecanicului și soluțiile care vă vor fi oferite:

 • De foarte multe ori pentru a identifica scurgerea, tehnicianul va trebui să vă demonteze cutia de viteze, ceea ce va implica un cost ridicat de forță de muncă.
 • Dacă ai noroc și este doar o garnitură, tehnicianul tău o va schimba și reasambla cutia de viteze a Volkswagen Transporter 6, în orice alt caz, va trebui să înlocuiți întreaga cutie de viteze

  .

 • În cele din urmă, pentru cei care fac bricol, este posibil să folosească un kit de etanșare care este doar puternic în cazul unor scurgeri mici, acest kit valorând în jur de 40 de euro
Weiterlesen:
Pret inlocuire disc frana pentru Volkswagen Transporter 4 ?

.

Prevenire: Cum să evitați scurgerile cutiei de viteze pe Volkswagen Transporter 6?

Nu există multe alternative la evitați scurgerile cutiei de viteze la Volkswagen Transporter 6 , totuși, iată cele trei cele mai eficiente:

 • Schimbări regulate de ulei pe platforma cutiei de viteze.
 • Goliți cutia de viteze și puneți ulei nou în ea. Dacă doriți să știți totul despre această manipulare, vă rugăm să examinați articolul nostru pe acest subiect.
 • Utilizați un aditiv specific pentru întreținerea etanșărilor cutiei de viteze, acești aditivi vor reda flexibilitatea și vor permite să obturați scurgerile moderate, veți descoperi câteva pentru câteva zeci de euro la Oscaro.

.

Pretul unei cutii de viteze Volkswagen Transporter 6

În cele din urmă, am dori să vă oferim o indicație despre cât costă înlocuirea cutiei de viteze a unui Volkswagen Transporter 6. După cum v-ați dat seama, problemele cutiei de viteze duc adesea la o înlocuire completă a acestei piese. Este dificil să-ți dai un preț precis deoarece în funcție de mecanic, manopera poate varia foarte mult și în funcție de motorul tău și piesa va avea un preț diferit, totuși, estimăm că reparația, manopera inclusă. te va costa intre 800 si 2000 euro , știind că doar piesa costă între 400 și 1000 de euro.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 6, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector