Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze pe Volkswagen Transporter 5?

În acest articol vom încerca să vă ajutăm să remediați o problemă care poate fi iritante, iar dacă nu este luată la timp devine o scurgere financiară. Într-adevăr, găsirea unei scurgeri pe vehiculul tău nu este niciodată liniștitor și este și mai puțin liniștitor atunci când este un Scurgerea cutiei de viteze la Volkswagen Transporter 5 . În acest articol, vă vom ajuta să confirmați că este în mod evident o scurgere a cutiei de viteze, apoi, cum să reparați o scurgere a cutiei de viteze sau a transmisiei, apoi, vă vom oferi câteva sfaturi de prevenire și, în final, vă vom oferi o indicație despre prețul cutia de viteze a unui Volkswagen Transporter 5.

Scurgere cutie de viteze pe Volkswagen Transporter 5, sursa si manifestare

Dacă ați detectat o pată de ulei pe sol, va trebui să verificați dacă această scurgere provine în mod evident din cutia de viteze a Volkswagen Transporter 5. Pentru a face acest lucru, va trebui să mergeți sub mașină și să urmăriți scurgerea de ulei. Dacă este ulei de transmisie, acesta trebuie să provină din baia cutiei de viteze sau dintr-o cameră adiacentă. Odată afirmate, iată posibilele surse ale acestei scurgeri de transmisie:

 • Un capac al cutiei de viteze: Dacă este înșurubat incorect…
 • Convertor de cuplu defect: Doar echipat pe cutii de viteze automate.
 • De la baia de ulei de transmisie: În cazul în care este crăpată sau spartă
 • Unul dintre sigiliile tale rupt

Cum remediați o scurgere a cutiei de viteze pe Volkswagen Transporter 5?

După ce descoperim diferitele surse ale unei scurgeri de ulei cutie de viteze sau transmisie pe Volkswagen Transporter 5, vom încerca să vă descriem care sunt posibilitățile dumneavoastră de a repara această scurgere de ulei. Amintiți-vă că indiferent de motiv, după ce ați determinat o scurgere, trebuie să mergeți la un mecanic pentru a distinge sursa exactă a scurgerii, altfel cutia dvs. de viteze s-ar putea strica iremediabil. Cu toate acestea, iată cum este serviciul mecanicului și soluțiile care vă vor fi oferite:

 • De foarte multe ori pentru a distinge scurgerea, mecanicul va trebui să vă demonteze cutia de viteze, ceea ce va implica un cost ridicat al forței de muncă.
 • Dacă ai noroc și este doar o garnitură, mecanicul tău o va schimba și reasambla cutia de viteze a Volkswagen Transporter 5, altfel va trebui să schimba toata cutia de viteze

  .

 • In sfarsit, pentru bricolatorii, este posibil sa foloseasca un kit de etansare care este doar eficient in cazul unor scurgeri mici, acest kit valorand in jur de 40 de euro
Weiterlesen:
Cum se stinge lumina motorului Volkswagen Transporter?

.

Prevenire: Cum să evitați scurgerile cutiei de viteze pe Volkswagen Transporter 5?

Nu există multe alternative la evitați scurgerile cutiei de viteze la Volkswagen Transporter 5 , cu toate acestea, iată cele trei cele mai eficiente:

 • Schimbări frecvente de ulei pe platforma cutiei de viteze.
 • Goliți cutia de viteze și puneți ulei nou în ea. Dacă doriți să aflați totul despre această sarcină, vă rugăm să examinați conținutul nostru pe acest subiect.
 • Utilizați un aditiv special pentru întreținerea de rutină a etanșărilor cutiei de viteze, acești aditivi vor reda flexibilitatea și vor permite să astupe ușoare scurgeri, veți găsi unele pentru câteva zeci de euro la Oscaro.

.

Pretul unei cutii de viteze Volkswagen Transporter 5

În cele din urmă, am dori să vă oferim o indicație despre cât costă schimbarea cutiei de viteze a unui Volkswagen Transporter 5. După cum v-ați dat seama, problemele cutiei de viteze duc adesea la o schimbare completă a acestei piese. Este greu sa iti dau un pret precis deoarece in functie de mecanic manopera poate varia foarte mult si in functie de motorul tau piesa va avea si un pret diferit, cu toate acestea, estimam ca reparatia, manopera inclusa. te va costa intre 800 si 2000 euro , știind că doar piesa costă între 400 și 1000 de euro.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Transporter 5, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector