Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze pe Volkswagen Transporter 4?

În acest articol vom încerca să vă ajutăm să rezolvați o problemă care poate fi enervantă, iar dacă nu este luată la timp devine o scurgere financiară. De fapt, găsirea unei scurgeri la mașina ta nu este niciodată liniștitor și este și mai puțin calmant atunci când este un Scurgerea cutiei de viteze la Volkswagen Transporter 4 . În acest articol, vă vom ajuta să vă asigurați că este de fapt o scurgere a cutiei de viteze, apoi, cum să remediați o scurgere a cutiei de viteze sau a transmisiei, apoi vă vom oferi câteva sugestii de prevenire și, în final, vă vom oferi o idee despre prețul cutiei de viteze a unui Volkswagen Transporter 4.

Scurgere cutie de viteze pe Volkswagen Transporter 4, origine și manifestare

Dacă ați observat o pată de ulei pe sol, va trebui să confirmați că această scurgere provine, de fapt, din cutia de viteze a Volkswagen Transporter 4. Pentru a realiza acest lucru, va trebui să mergeți sub mașină și să urmăriți scurgerea de ulei. . Dacă este ulei de transmisie, acesta trebuie să provină din baia cutiei de viteze sau dintr-o încăpere adiacentă. Odată confirmate, iată posibilele rădăcini ale acestei scurgeri de transmisie:

 • Un capac al cutiei de viteze: Dacă este înșurubat incorect…
 • Convertor de cuplu defect: Echipat numai pe cutii de viteze automate.
 • De la baia de ulei de transmisie: În cazul în care este crăpată sau deteriorată
 • Unul dintre sigiliile tale s-a deteriorat

Cum remediați o scurgere a cutiei de viteze pe Volkswagen Transporter 4?

După ce descoperim diferitele rădăcini ale unei scurgeri de ulei de cutie de viteze sau transmisie pe Volkswagen Transporter 4, vom încerca să vă explicăm care sunt opțiunile dvs. pentru a remedia această scurgere de ulei. Rețineți că, în orice caz, după ce ați distins o scurgere, trebuie să mergeți la un garaj pentru a identifica originea exactă a scurgerii, altfel cutia dvs. de viteze s-ar putea deteriora iremediabil. Cu toate acestea, iată cum este serviciul garajului și soluțiile care vă vor fi oferite:

 • De foarte multe ori, pentru a identifica scurgerea, tehnicianul va trebui să vă demonteze cutia de viteze, ceea ce va necesita un cost ridicat al forței de muncă.
 • Dacă ai noroc și este doar o garnitură, tehnicianul tău o va înlocui și reasambla cutia de viteze a Volkswagen Transporter 4, altfel va trebui să înlocuiți cutia de viteze completă

  .

 • În cele din urmă, pentru cei care fac bricol, este posibil să folosească un kit de etanșare care este puternic doar în cazul unor scurgeri mici, acest kit valorând în jur de 40 de euro
Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru airbag-ul la Volkswagen Transporter?

.

Prevenire: Cum să evitați scurgerile cutiei de viteze pe Volkswagen Transporter 4?

Nu există multe soluții evitați scurgerile cutiei de viteze la Volkswagen Transporter 4 , totuși, iată cele trei cele mai eficiente:

 • Schimbări frecvente de ulei pe platforma cutiei de viteze.
 • Goliți cutia de viteze și puneți ulei nou în ea. Dacă doriți să aflați totul despre această manipulare, vă rugăm să răsfoiți conținutul nostru pe acest subiect.
 • Folosiți un aditiv special pentru întreținerea etanșărilor cutiei de viteze, acești aditivi vor reda flexibilitatea și vor permite să astupe ușoare scurgeri, veți găsi unele pentru câteva zeci de euro la Oscaro.

.

Pretul unei cutii de viteze Volkswagen Transporter 4

În cele din urmă, am dori să vă facem o idee despre cât costă înlocuirea cutiei de viteze a unui Volkswagen Transporter 4. După cum v-ați dat seama, problemele cutiei de viteze duc destul de des la înlocuirea completă a acestei piese. Este greu sa iti dau un pret precis deoarece in functie de garaj manopera poate varia foarte mult si in functie de motorul tau piesa va avea si un pret diferit, totusi estimam ca reparatia, manopera inclusa. te va costa intre 800 si 2000 euro , știind că doar piesa costă între 400 și 1000 de euro.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 4, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector