Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze pe Volkswagen Touran 3?

În acest articol vom încerca să vă ajutăm să rezolvați o problemă care poate fi enervantă, iar dacă nu este luată la timp devine o scurgere financiară. Într-adevăr, descoperirea unei scurgeri pe mașina ta este rareori liniștitor și este și mai puțin liniștitor atunci când este un Scurgerea cutiei de viteze la Volkswagen Touran 3 . Astăzi, vă vom ajuta să confirmați că este de fapt o scurgere a cutiei de viteze, apoi, cum să remediați o scurgere a cutiei de viteze sau a transmisiei, apoi vă vom oferi câteva sugestii de prevenire și, în sfârșit, vă vom oferi o indicație asupra prețului cutia de viteze a unui Volkswagen Touran 3.

Scurgere cutie de viteze pe Volkswagen Touran 3, origine și simptom

Dacă ați observat o pată de ulei pe sol, va trebui să confirmați că această scurgere este de fapt cauzată de cutia de viteze a Volkswagen Touran 3. Pentru a realiza acest lucru, va trebui să mergeți sub vehicul și să urmăriți scurgerea de ulei. Dacă este ulei de transmisie, acesta trebuie să fie cauzat de baia cutiei de viteze sau de o încăpere adiacentă. Odată stabilite, iată posibilele rădăcini ale acestei scurgeri de transmisie:

 • Un capac al cutiei de viteze: Dacă este înșurubat greșit…
 • Convertor de cuplu defect: Prezent numai la cutiile de viteze automate.
 • De la baia de ulei de transmisie: În cazul în care este crăpată sau ruptă
 • Unul dintre sigiliile tale rupt

Cum să remediați o scurgere a cutiei de viteze pe Volkswagen Touran 3?

După ce descoperim diferitele rădăcini ale unei scurgeri de ulei de cutie de viteze sau transmisie pe Volkswagen Touran 3, vom încerca să vă arătăm care sunt posibilitățile dumneavoastră de a remedia această scurgere de ulei. Realizează că indiferent de motiv, după ce ai determinat o scurgere, trebuie să mergi într-o zonă de garaj pentru a distinge originea exactă a scurgerii, altfel cutia ta de viteze s-ar putea strica iremediabil. Totuși, iată cum este serviciul zonei de garaj și soluțiile care vă vor fi oferite:

 • De foarte multe ori pentru a distinge scurgerea, mecanicul va trebui să vă demonteze cutia de viteze, ceea ce va necesita un cost ridicat al forței de muncă.
 • Dacă ai noroc și este doar o garnitură, mecanicul tău o va înlocui și reasambla cutia de viteze a Volkswagen Touran 3, altfel va trebui să înlocuiți întreaga cutie de viteze

  .

 • In sfarsit, pentru bricolatorii, este posibil sa foloseasca un kit de etansare care este doar eficient in cazul unor scurgeri mici, acest kit valorand in jur de 40 de euro
Weiterlesen:
Cum se verifică nivelul lichidului de frână la Volkswagen Touran 2?

.

Prevenire: Cum să evitați scurgerile cutiei de viteze pe Volkswagen Touran 3?

Nu există multe soluții evitați scurgerile cutiei de viteze la Volkswagen Touran 3 , totuși, iată cele trei cele mai eficiente:

 • Schimbări frecvente de ulei pe platforma cutiei de viteze.
 • Goliți cutia de viteze și puneți ulei nou în ea. Dacă doriți să aflați totul despre această acțiune, vă rugăm să răsfoiți articolul nostru pe acest subiect.
 • Utilizați un aditiv special pentru întreținerea garniturii cutiei de viteze, acești aditivi vor reda flexibilitatea și vor permite să astupe ușoare scurgeri, veți găsi unele pentru câteva zeci de euro la Oscaro.

.

Pretul unei cutii de viteze Volkswagen Touran 3

În cele din urmă, am dori să vă oferim o indicație despre cât costă înlocuirea cutiei de viteze a unui Volkswagen Touran 3. După cum ați înțeles, problemele cutiei de viteze duc în general la o înlocuire completă a acestei piese. Este dificil să-ți dai un preț precis deoarece în funcție de suprafața garajului manopera poate varia destul de mult și în funcție de motorul tău și componenta va avea un preț diferit, totuși, estimăm că reparația, manopera inclusă. te va costa intre 800 si 2000 euro , știind că doar componenta costă între 400 și 1000 de euro.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran 3, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector