Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze pe Volkswagen Touran 2?

Astăzi vom încerca să vă ajutăm să rezolvați o problemă care poate fi enervantă, iar dacă nu este tratată la timp devine o scurgere financiară. În realitate, distingerea unei scurgeri de pe mașina dvs. este rareori liniștitor și este și mai puțin liniștitor atunci când este un Scurgerea cutiei de viteze la Volkswagen Touran 2 . Astăzi, vă vom ajuta să vă asigurați că este într-adevăr o scurgere a cutiei de viteze, apoi, cum să remediați o scurgere a cutiei de viteze sau a transmisiei, apoi, vă vom oferi câteva sfaturi de prevenire și, în sfârșit, vă vom oferi o indicație despre prețul cutiei de viteze a unui Volkswagen Touran 2.

Scurgere cutie de viteze pe Volkswagen Touran 2, origine și simptom

Dacă ați observat o pată de ulei pe sol, va trebui să confirmați că această scurgere se bazează într-adevăr pe cutia de viteze a Volkswagen Touran 2. Pentru a face acest lucru, va trebui să mergeți sub vehicul și să urmăriți scurgerea de ulei. Dacă este ulei de transmisie, acesta trebuie să se bazeze pe carterul cutiei de viteze sau pe o încăpere adiacentă. Odată validate, iată posibilele surse ale acestei scurgeri de transmisie:

 • Un capac al cutiei de viteze: Dacă este înșurubat incorect…
 • Convertor de cuplu defect: Doar prezent la cutiile de viteze automate.
 • De la baia de ulei de transmisie: În cazul în care este crăpată sau ruptă
 • Unul dintre sigiliile tale rupt

Cum se remediază o scurgere a cutiei de viteze pe Volkswagen Touran 2?

După ce descoperim diferitele surse ale unei scurgeri de ulei cutie de viteze sau transmisie pe Volkswagen Touran 2, vom încerca să vă descriem care sunt opțiunile dvs. pentru a remedia această scurgere de ulei. Rețineți că, în orice caz, după ce ați constatat o scurgere, trebuie să mergeți la un garaj pentru a identifica originea exactă a scurgerii, altfel cutia de viteze s-ar putea strica iremediabil. Cu toate acestea, iată cum este serviciul garajului și soluțiile care vă vor fi oferite:

 • De foarte multe ori pentru a identifica scurgerea, mecanicul va trebui să îți demonteze cutia de viteze, ceea ce va implica un cost mare de muncă.
 • Dacă ai noroc și este doar o garnitură, mecanicul tău o va schimba și reasambla cutia de viteze a Volkswagen Touran 2, altfel va trebui să schimba toata cutia de viteze

  .

 • In sfarsit, pentru cei care fac bricol, este posibil sa foloseasca un kit de etansare care este doar puternic in cazul unor scurgeri mici, acest kit valorand in jur de 40 de euro
Weiterlesen:
Cum repar scurgerea de ulei pe Volkswagen Touran 3?

.

Prevenire: Cum să evitați scurgerile cutiei de viteze pe Volkswagen Touran 2?

Nu există multe soluții evitați scurgerile cutiei de viteze la Volkswagen Touran 2 , totuși, iată cele trei cele mai eficiente:

 • Schimbări frecvente de ulei pe platforma cutiei de viteze.
 • Goliți cutia de viteze și puneți ulei nou în ea. Dacă doriți să aflați totul despre această acțiune, vă rugăm să accesați pagina noastră de conținut despre acest subiect.
 • Foloseste un aditiv specific pentru intretinerea garniturii cutiei de viteze, acesti aditivi vor reda flexibilitatea si vor permite astuparea scurgerilor moderate, ii gasesti pentru cateva zeci de euro la Oscaro.

.

Pretul unei cutii de viteze Volkswagen Touran 2

În cele din urmă, am dori să vă oferim o indicație despre cât costă schimbarea cutiei de viteze a unui Volkswagen Touran 2. După cum v-ați dat seama, problemele cutiei de viteze duc destul de des la o schimbare completă a acestei piese. Este greu sa iti dai un pret precis deoarece in functie de garaj manopera poate varia destul de mult si in functie de motorul tau si componenta va avea un pret diferit, totusi estimam ca reparatia, manopera inclusa. te va costa intre 800 si 2000 euro , știind că doar componenta costă între 400 și 1000 de euro.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 2, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector