Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze pe Toyota Yaris 3?

Pe această pagină vom încerca să vă ajutăm să rezolvați o problemă care poate fi enervantă, iar dacă nu este tratată la timp devine o scurgere financiară. În realitate, identificarea unei scurgeri pe mașina ta nu este niciodată liniștitor și este și mai puțin calmant atunci când este un Scurgerea cutiei de viteze la Toyota Yaris 3 . În acest articol, vă vom ajuta să confirmați că este în mod evident o scurgere a cutiei de viteze, apoi, cum să remediați o scurgere a cutiei de viteze sau a transmisiei, apoi vă vom oferi câteva sugestii de prevenire și, în cele din urmă, vă vom oferi o indicație despre preț a cutiei de viteze a unei Toyota Yaris 3.

Scurgere cutie de viteze pe Toyota Yaris 3, origine și manifestare

Dacă ați detectat o pată de ulei pe sol, va trebui să validați că această scurgere este cauzată în mod evident de cutia de viteze a Toyota Yaris 3. Pentru a face acest lucru, va trebui să vă duceți sub mașină și să urmăriți scurgerea de ulei. Dacă este ulei de transmisie, acesta trebuie să fie cauzat de baia cutiei de viteze sau de o încăpere adiacentă. Odată stabilite, iată posibilele surse ale acestei scurgeri de transmisie:

 • Un capac al cutiei de viteze: Dacă este înșurubat incorect…
 • Convertor de cuplu defect: Echipat numai pe cutii de viteze automate.
 • De la baia de ulei de transmisie: În cazul în care este crăpată sau deteriorată
 • Unul dintre sigiliile tale s-a deteriorat
Weiterlesen:
Vibrații la ralanti Toyota Yaris 3, ce să faci?

Cum remediați o scurgere a cutiei de viteze pe Toyota Yaris 3?

După ce descoperim diferitele surse ale unei scurgeri de ulei cutie de viteze sau transmisie pe Toyota Yaris 3, vom încerca să vă explicăm care sunt opțiunile dvs. pentru a remedia această scurgere de ulei. Amintiți-vă că, indiferent de caz, după ce ați determinat o scurgere, trebuie să mergeți într-o zonă de garaj pentru a distinge originea exactă a scurgerii, altfel cutia dvs. de viteze s-ar putea deteriora iremediabil. Totuși, iată cum este serviciul zonei de garaj și soluțiile care vă vor fi oferite:

 • Foarte des, pentru a distinge scurgerea, tehnicianul va trebui să vă demonteze cutia de viteze, ceea ce va necesita un cost ridicat al forței de muncă.
 • Dacă ai noroc și este doar o garnitură, tehnicianul tău o va schimba și reasambla cutia de viteze a Toyota Yaris 3, altfel va trebui să înlocuiți întreaga cutie de viteze

  .

 • În cele din urmă, pentru cei care fac bricol, este posibil să folosească un kit de etanșare care este eficient doar în cazul unor scurgeri mici, acest kit valorând în jur de 40 de euro

.

Prevenire: Cum să evitați scurgerile cutiei de viteze pe Toyota Yaris 3?

Nu există multe alternative la evitați scurgerile cutiei de viteze la Toyota Yaris 3 , cu toate acestea, iată cele trei cele mai eficiente:

 • Schimbări frecvente de ulei pe platforma cutiei de viteze.
 • Goliți cutia de viteze și puneți ulei nou în ea. Dacă doriți să aflați totul despre această manipulare, vă rugăm să accesați pagina noastră de conținut pe acest subiect.
 • Utilizați un aditiv specific pentru întreținerea de rutină a etanșărilor cutiei de viteze, acești aditivi vor reda flexibilitatea și vor permite să astupe scurgerile moderate, veți descoperi unele pentru câteva zeci de euro la Oscaro.
Weiterlesen:
Când să schimbi cureaua de distribuție pe Toyota Yaris 3?

.

Pretul unei cutii de viteze Toyota Yaris 3

În cele din urmă, am dori să vă oferim o indicație despre cât costă înlocuirea cutiei de viteze a unei Toyota Yaris 3. După cum v-ați dat seama, problemele cutiei de viteze duc în general la o înlocuire completă a acestei piese. Este dificil să-ți dai un preț precis deoarece în funcție de suprafața garajului manopera poate varia foarte mult și în funcție de motorul tău și componenta va avea un preț diferit, cu toate acestea, estimăm că reparația, manopera inclusă. te va costa intre 800 si 2000 euro , știind că doar componenta costă între 400 și 1000 de euro.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Toyota Yaris 3, accesați categoria noastră Toyota Yaris 3.

Legătura cu publicația principală