Azcar.ro

Atelier auto
1 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze pe Renault Scenic 4?

Pe această pagină vom încerca să vă ajutăm să rezolvați o problemă care poate fi enervantă, iar dacă nu este gestionată la timp devine o scurgere financiară. De fapt, identificarea unei scurgeri pe vehiculul tău este rareori liniștitor și este și mai puțin liniștitor atunci când este un Scurgerea cutiei de viteze la Renault Scenic 4 . Astăzi, vă vom ajuta să confirmați că este într-adevăr o scurgere a cutiei de viteze, apoi, cum să remediați o scurgere a cutiei de viteze sau a transmisiei, apoi vă vom oferi câteva sfaturi de prevenire și, în final, vă vom oferi o indicație asupra prețului cutia de viteze a unui Renault Scenic 4.

Scurgere cutie de viteze la Renault Scenic 4, origine și simptom

Dacă ați observat o pată de ulei pe sol, va trebui să confirmați că această scurgere provine într-adevăr din cutia de viteze a Renault Scenic 4. Pentru a realiza acest lucru, va trebui să mergeți sub vehicul și să urmăriți scurgerea de ulei. Dacă este ulei de transmisie, acesta trebuie să provină din baia cutiei de viteze sau dintr-o încăpere adiacentă. Odată verificate, iată posibilele rădăcini ale acestei scurgeri de transmisie:

 • Un capac al cutiei de viteze: Dacă este înșurubat incorect…
 • Convertor de cuplu defect: Echipat numai pe cutii de viteze automate.
 • De la baia de ulei de transmisie: În cazul în care este crăpată sau ruptă
 • Unul dintre sigiliile tale rupt
Weiterlesen:
Cum se schimbă difuzoarele pe Renault Scenic 4?

Cum remediați o scurgere a cutiei de viteze pe Renault Scenic 4?

După ce descoperim diferitele rădăcini ale unei scurgeri de ulei de cutie de viteze sau transmisie pe Renault Scenic 4, vom încerca să vă explicăm care sunt opțiunile dvs. pentru a remedia această scurgere de ulei. Rețineți că, în orice caz, după ce ați distins o scurgere, trebuie să mergeți la un mecanic pentru a distinge originea exactă a scurgerii, în orice alt caz, cutia dvs. de viteze s-ar putea strica iremediabil. Cu toate acestea, iată cum este serviciul mecanicului și soluțiile care vă vor fi oferite:

 • De foarte multe ori, pentru a distinge scurgerea, tehnicianul auto va trebui să vă demonteze cutia de viteze, ceea ce va implica un cost ridicat al forței de muncă.
 • Dacă ai noroc și este doar o garnitură, tehnicianul tău auto o va înlocui și reasambla cutia de viteze a Renault Scenic 4, în orice alt caz, va trebui să schimba cutia de viteze completa

  .

 • In sfarsit, pentru bricolatorii, este posibil sa foloseasca un kit de etansare care este eficient doar in cazul unor scurgeri mici, acest kit valorand in jur de 40 de euro

.

Prevenire: Cum să evitați scurgerile cutiei de viteze pe Renault Scenic 4?

Nu există multe soluții evitați scurgerile cutiei de viteze la Renault Scenic 4 , totuși, iată cele trei cele mai eficiente:

 • Schimbări frecvente de ulei pe platforma cutiei de viteze.
 • Goliți cutia de viteze și puneți ulei nou în ea. Dacă doriți să aflați totul despre această manipulare, vă rugăm să răsfoiți pagina noastră de conținut pe acest subiect.
 • Utilizați un aditiv specific pentru service-ul de rutină a etanșărilor cutiei de viteze, acești aditivi vor reda flexibilitatea și vor permite să astupe ușoare scurgeri, veți descoperi câteva pentru câteva zeci de euro la Oscaro.
Weiterlesen:
Cum schimb filtrul de habitaclu de la Renault Scenic 2 al meu?

.

Pretul unei cutii de viteze Renault Scenic 4

În cele din urmă, am dori să vă oferim o indicație despre cât costă schimbarea cutiei de viteze a unui Renault Scenic 4. După cum v-ați dat seama, problemele cutiei de viteze duc destul de des la schimbarea completă a acestei piese. Este dificil să-ți dai un preț precis deoarece în funcție de mecanic manopera poate varia destul de mult și în funcție de motorul tău și componenta va avea un preț diferit, totuși, estimăm că reparația, manopera inclusă. te va costa intre 800 si 2000 euro , știind că doar componenta costă între 400 și 1000 de euro.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Renault Scenic 4, aruncați o privire la categoria Renault Scenic 4.

Legătura cu publicația principală