Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze pe Opel Mokka?

Astăzi vom încerca să vă ajutăm să remediați o problemă care poate fi frustrantă și, dacă nu este rezolvată la timp, devine o scurgere financiară. Cu siguranță, identificarea unei scurgeri pe mașina dvs. nu este niciodată liniștitor și este și mai puțin calmant atunci când este un Scurgerea cutiei de viteze la Opel Mokka . Astăzi, vă vom ajuta să verificați dacă este de fapt o scurgere a cutiei de viteze, apoi, cum să reparați o scurgere a cutiei de viteze sau a transmisiei, apoi vă vom oferi câteva sugestii de prevenire și, în cele din urmă, vă vom oferi o indicație despre prețul cutia de viteze a unui Opel Mokka.

Scurgere cutie de viteze la Opel Mokka, sursă și simptom

Dacă ați identificat o pată de ulei pe sol, va trebui să confirmați că această scurgere provine de fapt din cutia de viteze a Opelului Mokka. Pentru a face acest lucru, va trebui să treceți sub vehiculul dvs. și să urmăriți scurgerea de ulei. Dacă este ulei de transmisie, acesta trebuie să provină din baia cutiei de viteze sau dintr-o încăpere adiacentă. Odată confirmate, iată posibilele origini ale acestei scurgeri de transmisie:

 • Un capac al cutiei de viteze: Dacă este înșurubat greșit…
 • Convertor de cuplu defect: Doar echipat pe cutii de viteze automate.
 • De la baia de ulei de transmisie: În cazul în care este crăpată sau spartă
 • Unul dintre sigiliile tale rupt
Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru airbag-ul pe Opel Mokka?

Cum se remediază o scurgere a cutiei de viteze pe Opel Mokka?

După ce descoperim diferitele origini ale unei scurgeri de ulei cutie de viteze sau transmisie pe Opel Mokka dvs., vom încerca să vă arătăm care sunt posibilitățile dumneavoastră de a repara această scurgere de ulei. Rețineți că, în orice caz, după ce ați distins o scurgere, trebuie să mergeți la un mecanic pentru a identifica sursa exactă a scurgerii, altfel cutia de viteze s-ar putea sparge iremediabil. Cu toate acestea, iată cum este serviciul mecanicului și soluțiile care vă vor fi oferite:

 • Foarte des, pentru a identifica scurgerea, tehnicianul va trebui să vă demonteze cutia de viteze, ceea ce va necesita un cost ridicat al forței de muncă.
 • Dacă ai noroc și este doar o garnitură, tehnicianul tău o va schimba și reasambla cutia de viteze a Opelului tău Mokka, altfel va trebui să înlocuiți cutia de viteze completă

  .

 • În cele din urmă, pentru cei care fac bricol, este posibil să folosească un kit de etanșare care este doar puternic în cazul unor scurgeri mici, acest kit valorând în jur de 40 de euro

.

Prevenire: Cum să evitați scurgerile cutiei de viteze pe Opel Mokka dvs.?

Nu există multe soluții evitați scurgerile din cutia de viteze pe Opel Mokka , totuși, iată cele trei cele mai eficiente:

 • Schimbări frecvente de ulei pe platforma cutiei de viteze.
 • Goliți cutia de viteze și puneți ulei nou în ea. Dacă doriți să aflați totul despre această acțiune, vă rugăm să examinați pagina noastră de conținut despre acest subiect.
 • Foloseste un aditiv specific pentru intretinerea garniturii cutiei de viteze, acesti aditivi vor reda flexibilitatea si vor permite astuparea scurgerilor moderate, ii gasesti pentru cateva zeci de euro la Oscaro.
Weiterlesen:
Cum să blochezi manual Opel Mokka X?

.

Prețul unei cutii de viteze Opel Mokka

În cele din urmă, am dori să vă oferim o indicație despre cât costă înlocuirea cutiei de viteze a unui Opel Mokka. După cum ați înțeles, problemele cutiei de viteze duc adesea la înlocuirea completă a acestei piese. Este greu sa iti dau un pret precis deoarece in functie de mecanic manopera poate varia destul de mult si in functie de motorul tau piesa va avea si un pret diferit, totusi estimam ca reparatia, manopera inclusa. te va costa intre 800 si 2000 euro , știind că doar piesa costă între 400 și 1000 de euro.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Opel Mokka, aruncați o privire la categoria Opel Mokka.

Legătura cu publicația principală