Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze pe Mercedes Benz CLA Class?

În acest articol vom încerca să vă ajutăm să rezolvați o problemă care poate fi frustrantă, iar dacă nu este gestionată la timp devine o scurgere financiară. De fapt, distingerea unei scurgeri de pe mașina ta nu este niciodată liniștitor și este și mai puțin calmant atunci când este un Scurgerea cutiei de viteze la Mercedes Benz CLA Class . În acest articol, vă vom ajuta să verificați că este într-adevăr o scurgere a cutiei de viteze, apoi, cum să reparați o scurgere a cutiei de viteze sau a transmisiei, apoi vă vom oferi câteva sfaturi de prevenire și, în final, vă vom oferi o indicație a prețului a cutiei de viteze a unui Mercedes Benz Clasa CLA.

Scurgere cutie de viteze la Mercedes Benz Clasa CLA, sursă și simptom

Dacă ați observat o pată de ulei pe sol, va trebui să verificați dacă această scurgere provine cu adevărat de la cutia de viteze a Mercedes Benz CLA Class. Pentru a face acest lucru, va trebui să mergeți sub mașină și să urmăriți scurgerea de ulei. Dacă este ulei de transmisie, acesta trebuie să provină din baia cutiei de viteze sau dintr-o cameră adiacentă. Odată stabilite, iată posibilele rădăcini ale acestei scurgeri de transmisie:

 • Un capac al cutiei de viteze: Dacă este înșurubat greșit…
 • Convertor de cuplu defect: Doar prezent la cutiile de viteze automate.
 • De la baia de ulei de transmisie: În cazul în care este crăpată sau deteriorată
 • Unul dintre sigiliile tale s-a deteriorat
Weiterlesen:
Ezitare in timpul accelerarii Mercedes Cla

Cum remediați o scurgere a cutiei de viteze pe Mercedes Benz CLA Class?

După ce descoperim diferitele rădăcini ale unei scurgeri de ulei de cutie de viteze sau transmisie pe Mercedes Benz CLA Clasa dvs., vom încerca să vă descriem care sunt posibilitățile dumneavoastră de a repara această scurgere de ulei. Realizați că în orice caz, după ce ați determinat o scurgere, trebuie să mergeți la un garaj pentru a determina sursa exactă a scurgerii, în orice alt caz, cutia dvs. de viteze s-ar putea deteriora iremediabil. Cu toate acestea, iată cum este serviciul garajului și soluțiile care vă vor fi oferite:

 • De foarte multe ori, pentru a determina scurgerea, tehnicianul va trebui să vă demonteze cutia de viteze, ceea ce va necesita un cost ridicat al forței de muncă.
 • Dacă ai noroc și este doar o garnitură, tehnicianul tău o va schimba și reasambla cutia de viteze Mercedes Benz CLA Clasa ta, în orice alt caz va trebui să înlocuiți cutia de viteze completă

  .

 • În cele din urmă, pentru cei care fac bricol, este posibil să folosească un kit de etanșare care este doar eficient în cazul unor scurgeri mici, acest kit valorând în jur de 40 de euro

.

Prevenire: Cum să evitați scurgerile cutiei de viteze pe Mercedes Benz CLA Clasa dvs.?

Nu există multe alternative la evitați scurgerile din cutia de viteze la Mercedes Benz CLA Class , totuși, iată cele trei cele mai eficiente:

 • Schimbări frecvente de ulei pe platforma cutiei de viteze.
 • Goliți cutia de viteze și puneți ulei nou în ea. Dacă doriți să aflați totul despre această manipulare, vă rugăm să răsfoiți pagina noastră de conținut pe acest subiect.
 • Folosiți un aditiv special pentru întreținerea de rutină a etanșărilor cutiei de viteze, acești aditivi vor reda flexibilitatea și vor permite să astupe ușoare scurgeri, veți descoperi câteva pentru câteva zeci de euro la Oscaro.
Weiterlesen:
Cum se verifică nivelul lichidului de frână la Mercedes Cla?

.

Prețul unei cutii de viteze Mercedes Benz Clasa CLA

În cele din urmă, am dori să vă oferim o indicație despre cât costă înlocuirea cutiei de viteze a unui Mercedes Benz CLA Class. După cum ați realizat, problemele cutiei de viteze duc adesea la înlocuirea completă a acestei piese. Este dificil să vă dau un preț precis deoarece în funcție de garaj manopera poate varia destul de mult și în funcție de motorul dvs. piesa va avea și un preț diferit, totuși, estimăm că reparația, manopera inclusă. te va costa intre 800 si 2000 euro , știind că doar piesa costă între 400 și 1000 de euro.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Mercedes Benz CLA Class, aruncați o privire la categoria Mercedes Benz CLA Class.

Legătura cu publicația principală