Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze pe Ford Mondeo?

Pe această pagină vom încerca să vă ajutăm să rezolvați o problemă care poate fi frustrantă, iar dacă nu este gestionată la timp devine o scurgere financiară. Într-adevăr, identificarea unei scurgeri pe vehiculul tău este rareori liniștitor și este și mai puțin calmant atunci când este un Scurgerea cutiei de viteze la Ford Mondeo . În acest articol, vă vom ajuta să verificați dacă este într-adevăr o scurgere a cutiei de viteze, apoi, cum să remediați o scurgere a cutiei de viteze sau a transmisiei, apoi vă vom oferi câteva sfaturi de prevenire și, în cele din urmă, vă vom oferi o indicație despre pretul cutiei de viteze a unui Ford Mondeo.

Scurgere cutie de viteze la Ford Mondeo, sursă și simptom

Dacă ați identificat o pată de ulei pe sol, va trebui să validați că această scurgere vine cu adevărat din cutia de viteze a Ford Mondeo. Pentru a realiza acest lucru, va trebui să treceți sub vehiculul dvs. și să urmăriți scurgerea de ulei. Dacă este ulei de transmisie, acesta trebuie să provină din baia cutiei de viteze sau dintr-o cameră adiacentă. Odată stabilite, iată posibilele surse ale acestei scurgeri de transmisie:

 • Un capac al cutiei de viteze: Dacă este înșurubat incorect…
 • Convertor de cuplu defect: Echipat numai pe cutii de viteze automate.
 • De la baia de ulei de transmisie: În cazul în care este crăpată sau deteriorată
 • Unul dintre sigiliile tale s-a deteriorat
Weiterlesen:
Cum să tractați Ford Mondeo?

Cum remediați o scurgere a cutiei de viteze la Ford Mondeo?

După ce descoperim diferitele surse ale unei scurgeri de ulei cutie de viteze sau transmisie pe Ford Mondeo, vom încerca să vă descriem care sunt posibilitățile dumneavoastră de a remedia această scurgere de ulei. Realizează că indiferent de motiv, după ce ai identificat o scurgere, trebuie să mergi la un mecanic pentru a identifica sursa exactă a scurgerii, în orice alt caz, cutia ta de viteze s-ar putea deteriora iremediabil. Cu toate acestea, iată cum este serviciul mecanicului și soluțiile care vă vor fi oferite:

 • De foarte multe ori pentru a identifica scurgerea, tehnicianul auto va trebui să vă demonteze cutia de viteze, ceea ce va implica un cost ridicat al forței de muncă.
 • Dacă ai noroc și este doar o garnitură, tehnicianul tău auto o va schimba și reasambla cutia de viteze Ford Mondeo, în orice alt caz va trebui să înlocuiți întreaga cutie de viteze

  .

 • In sfarsit, pentru cei care fac bricol, este posibil sa foloseasca un kit de etansare care este doar puternic in cazul unor scurgeri mici, acest kit valorand in jur de 40 de euro

.

Prevenire: Cum să evitați scurgerile cutiei de viteze la Ford Mondeo?

Nu există multe soluții evita scurgerile cutiei de viteze la Ford Mondeo , totuși, iată cele trei cele mai eficiente:

 • Schimbări frecvente de ulei pe platforma cutiei de viteze.
 • Goliți cutia de viteze și puneți ulei nou în ea. Dacă doriți să aflați totul despre această sarcină, vă rugăm să răsfoiți articolul nostru pe acest subiect.
 • Utilizați un aditiv specific pentru service-ul de rutină a etanșărilor cutiei de viteze, acești aditivi vor reda flexibilitatea și vor permite astuparea scurgerilor moderate, veți găsi unele pentru câteva zeci de euro la Oscaro.
Weiterlesen:
Motorul fierbinte zdrăngănește pe Ford Mondeo 4 al meu

.

Pretul unei cutii de viteze Ford Mondeo

În cele din urmă, am dori să vă oferim o indicație despre cât costă înlocuirea cutiei de viteze a unui Ford Mondeo. După cum v-ați dat seama, problemele cutiei de viteze duc adesea la o înlocuire completă a acestei piese. Este dificil să-ți dai un preț precis deoarece în funcție de mecanic manopera poate varia destul de mult și în funcție de motorul tău și piesa va avea un preț diferit, totuși, estimăm că reparația, manopera inclusă. te va costa intre 800 si 2000 euro , știind că doar piesa costă între 400 și 1000 de euro.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Ford Mondeo, aruncați o privire la categoria Ford Mondeo.

Legătura cu publicația principală