Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze pe Dacia Lodgy?

Astăzi vom încerca să vă ajutăm să remediați o problemă care poate fi frustrantă și, dacă nu este gestionată la timp, să devină o scurgere financiară. Într-adevăr, distingerea unei scurgeri de pe mașina ta nu este niciodată liniștitor și este și mai puțin calmant atunci când este un Scurgerea cutiei de viteze la Dacia Lodgy . Astăzi, vă vom ajuta să vă asigurați că este de fapt o scurgere a cutiei de viteze, apoi, cum să reparați o scurgere a cutiei de viteze sau a transmisiei, apoi vă vom oferi câteva sfaturi de prevenire și, în sfârșit, vă vom oferi o idee despre prețul cutia de viteze a unei Dacie Lodgy.

Scurgere cutie de viteze pe Dacia Lodgy, origine și simptom

Dacă ați observat o pată de ulei pe sol, va trebui să validați că această scurgere provine de fapt din cutia de viteze a lui Dacia Lodgy. Pentru a realiza acest lucru, va trebui să mergeți sub vehiculul dvs. și să urmăriți scurgerea de ulei. Dacă este ulei de transmisie, acesta trebuie să provină din baia cutiei de viteze sau dintr-o încăpere adiacentă. Odată confirmate, iată posibilele rădăcini ale acestei scurgeri de transmisie:

 • Un capac al cutiei de viteze: Dacă este înșurubat incorect…
 • Convertor de cuplu defect: Doar echipat pe cutii de viteze automate.
 • De la baia de ulei de transmisie: În cazul în care este crăpată sau spartă
 • Unul dintre sigiliile tale rupt
Weiterlesen:
Cum se citește codul de eroare pe Dacia Lodgy?

Cum remediați o scurgere a cutiei de viteze pe Dacia Lodgy?

După ce descoperim diferitele rădăcini ale unei scurgeri de ulei de cutie de viteze sau transmisie pe Dacia Lodgy, vom încerca să vă explicăm care sunt opțiunile dumneavoastră pentru a repara această scurgere de ulei. Amintiți-vă că, indiferent de caz, după ce ați identificat o scurgere, trebuie să mergeți la un mecanic pentru a determina originea exactă a scurgerii, altfel cutia dvs. de viteze s-ar putea strica iremediabil. Cu toate acestea, iată cum este serviciul mecanicului și soluțiile care vă vor fi oferite:

 • De foarte multe ori, pentru a determina scurgerea, tehnicianul va trebui să vă demonteze cutia de viteze, ceea ce va necesita un cost ridicat al forței de muncă.
 • Dacă ai noroc și este doar o garnitură, tehnicianul tău o va înlocui și reasambla cutia de viteze a lui Dacia Lodgy, altfel va trebui să înlocuiți întreaga cutie de viteze

  .

 • În cele din urmă, pentru cei care fac bricol, este posibil să folosească un kit de etanșare care este doar eficient în cazul unor scurgeri mici, acest kit valorând în jur de 40 de euro

.

Prevenire: Cum să evitați scurgerile cutiei de viteze pe Dacia Lodgy dvs.?

Nu există multe soluții evita scurgerile cutiei de viteze pe Dacia Lodgy , totuși, iată cele trei cele mai eficiente:

 • Schimbări frecvente de ulei pe platforma cutiei de viteze.
 • Goliți cutia de viteze și puneți ulei nou în ea. Dacă doriți să aflați totul despre această sarcină, vă rugăm să răsfoiți conținutul nostru pe acest subiect.
 • Utilizați un aditiv special pentru întreținerea de rutină a etanșărilor cutiei de viteze, acești aditivi vor reda flexibilitatea și vor permite să obturați scurgerile moderate, veți găsi unele pentru câteva zeci de euro la Oscaro.
Weiterlesen:
Cum se blochează manual Dacia Lodgy?

.

Pretul unei cutii de viteze Dacia Lodgy

În sfârșit, am dori să vă facem o idee despre cât costă înlocuirea cutiei de viteze a unei Dacie Lodgy. După cum ați înțeles, problemele cutiei de viteze duc în general la o înlocuire completă a acestei piese. Este dificil să-ți dai un preț precis deoarece în funcție de mecanic manopera poate varia foarte mult și în funcție de motorul tău și componenta va avea un preț diferit, totuși, estimăm că reparația, manopera inclusă. te va costa intre 800 si 2000 euro , știind că doar componenta costă între 400 și 1000 de euro.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Dacia Lodgy, aruncați o privire la categoria Dacia Lodgy.

Legătura cu publicația principală