Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze pe Citroen Grand C4 Picasso?

Astăzi vom încerca să vă ajutăm să remediați o problemă care poate fi iritante și, dacă nu este luată la timp, să devină o scurgere financiară. De fapt, observarea unei scurgeri pe mașina ta nu este niciodată liniștitor și este și mai puțin calmant atunci când este un Scurgerea cutiei de viteze la Citroen Grand C4 Picasso . În acest articol, vă vom ajuta să vă asigurați că este într-adevăr o scurgere a cutiei de viteze, apoi, cum să remediați o scurgere a cutiei de viteze sau a transmisiei, apoi, vă vom oferi câteva sfaturi de prevenire și, în final, vă vom oferi o indicație despre preț a cutiei de viteze a unui Citroen Grand C4 Picasso.

Scurgere cutie de viteze pe Citroen Grand C4 Picasso, origine și simptom

Dacă ați observat o pată de ulei pe sol, va trebui să verificați dacă această scurgere provine cu adevărat din cutia de viteze a Citroen Grand C4 Picasso. Pentru a realiza acest lucru, va trebui să mergeți sub mașină și să urmăriți scurgerea de ulei. Dacă este ulei de transmisie, acesta trebuie să provină din baia cutiei de viteze sau dintr-o încăpere adiacentă. Odată verificate, iată posibilele origini ale acestei scurgeri de transmisie:

 • Un capac al cutiei de viteze: Dacă este înșurubat incorect…
 • Convertor de cuplu defect: Echipat numai pe cutii de viteze automate.
 • De la baia de ulei de transmisie: În cazul în care este crăpată sau deteriorată
 • Unul dintre sigiliile tale s-a deteriorat
Weiterlesen:
Scurgere de lichid de frana Citroen Grand C4 Picasso

Cum remediați o scurgere a cutiei de viteze pe Citroen Grand C4 Picasso?

După ce descoperim diferitele origini ale unei scurgeri de ulei cutie de viteze sau transmisie pe Citroen Grand C4 Picasso dvs., vom încerca să vă arătăm care sunt posibilitățile dumneavoastră de a remedia această scurgere de ulei. Rețineți că, în orice caz, după ce ați identificat o scurgere, trebuie să mergeți la un garaj pentru a identifica originea exactă a scurgerii, în orice alt caz, cutia dvs. de viteze poate fi deteriorată iremediabil. Cu toate acestea, iată cum este serviciul garajului și soluțiile care vă vor fi oferite:

 • De foarte multe ori, pentru a identifica scurgerea, tehnicianul va trebui să vă demonteze cutia de viteze, ceea ce va necesita un cost ridicat al forței de muncă.
 • Dacă ai noroc și este doar o garnitură, tehnicianul tău o va înlocui și reasambla cutia de viteze Citroen Grand C4 Picasso, în orice alt caz, va trebui să schimba cutia de viteze completa

  .

 • În cele din urmă, pentru cei care fac bricol, este posibil să folosească un kit de etanșare care este puternic doar în cazul unor scurgeri mici, acest kit valorând în jur de 40 de euro

.

Prevenire: Cum să evitați scurgerile cutiei de viteze pe Citroen Grand C4 Picasso?

Nu există multe soluții evitați scurgerile din cutia de viteze la Citroen Grand C4 Picasso , cu toate acestea, iată cele trei cele mai eficiente:

 • Schimbări frecvente de ulei pe platforma cutiei de viteze.
 • Goliți cutia de viteze și puneți ulei nou în ea. Dacă doriți să aflați totul despre această manipulare, vă rugăm să parcurgeți conținutul nostru pe acest subiect.
 • Folosește un aditiv specific pentru întreținerea garniturii cutiei de viteze, acești aditivi vor reda flexibilitatea și vor permite să astupe ușoare scurgeri, vei descoperi câteva pentru câteva zeci de euro la Oscaro.
Weiterlesen:
Cum se stinge lumina motorului Citroen Grand C4 Picasso?

.

Prețul unei cutii de viteze Citroen Grand C4 Picasso

În sfârșit, am dori să vă oferim o indicație despre cât costă schimbarea cutiei de viteze a unui Citroen Grand C4 Picasso. După cum ați înțeles, problemele cutiei de viteze duc destul de des la o schimbare completă a acestei piese. Este dificil să vă dau un preț precis deoarece în funcție de garaj manopera poate varia destul de mult și în funcție de motorul dvs. piesa va avea și un preț diferit, cu toate acestea, estimăm că reparația, manopera inclusă. te va costa intre 800 si 2000 euro , știind că doar piesa costă între 400 și 1000 de euro.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Citroen Grand C4 Picasso, nu ezitați să consultați categoria noastră Citroen Grand C4 Picasso.

Legătura cu publicația principală