Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze pe Citroen Ds4?

Pe această pagină vom încerca să vă ajutăm să remediați o problemă care poate fi enervantă, iar dacă nu este gestionată la timp devine o scurgere financiară. De fapt, distingerea unei scurgeri de pe vehiculul dvs. este aproape niciodată liniștitor și este și mai puțin liniștitor atunci când este vorba de un Scurgerea cutiei de viteze la Citroen Ds4 . În acest articol, vă vom ajuta să vă asigurați că este de fapt o scurgere a cutiei de viteze, apoi, cum să remediați o scurgere a cutiei de viteze sau a transmisiei, apoi vă vom oferi câteva sugestii de prevenire și, în final, vă vom oferi o indicație despre preț. a cutiei de viteze a unui Citroen Ds4.

Scurgere cutie de viteze pe Citroen Ds4, origine și simptom

Dacă ați observat o pată de ulei pe sol, va trebui să validați că această scurgere este de fapt cauzată de cutia de viteze a Citroen Ds4. Pentru a face acest lucru, va trebui să treceți sub vehiculul dvs. și să urmăriți scurgerea de ulei. Dacă este ulei de transmisie, acesta trebuie să fie cauzat de baia cutiei de viteze sau de o încăpere adiacentă. Odată verificate, iată posibilele rădăcini ale acestei scurgeri de transmisie:

 • Un capac al cutiei de viteze: Dacă este înșurubat incorect…
 • Convertor de cuplu defect: Prezent numai la cutiile de viteze automate.
 • De la baia de ulei de transmisie: În cazul în care este crăpată sau deteriorată
 • Unul dintre sigiliile tale s-a deteriorat
Weiterlesen:
Ce combustibil pentru Citroen Ds4?

Cum se remediază o scurgere a cutiei de viteze pe Citroen Ds4?

După ce descoperim diferitele rădăcini ale unei scurgeri de ulei cutie de viteze sau transmisie pe Citroen Ds4 dvs., vom încerca să vă descriem care sunt posibilitățile dumneavoastră de a remedia această scurgere de ulei. Rețineți că indiferent de motiv, după ce ați constatat o scurgere, trebuie să mergeți la un mecanic pentru a identifica originea exactă a scurgerii, altfel cutia dvs. de viteze s-ar putea deteriora iremediabil. Cu toate acestea, iată cum este serviciul mecanicului și soluțiile care vă vor fi oferite:

 • De foarte multe ori, pentru a identifica scurgerea, mecanicul auto va trebui să vă demonteze cutia de viteze, ceea ce va implica un cost ridicat al forței de muncă.
 • Dacă ai noroc și este doar o garnitură, mecanicul tău auto o va înlocui și reasambla cutia de viteze Citroen Ds4, altfel va trebui să înlocuiți întreaga cutie de viteze

  .

 • În cele din urmă, pentru cei care fac bricol, este posibil să folosească un kit de etanșare care este doar puternic în cazul unor scurgeri mici, acest kit valorând în jur de 40 de euro

.

Prevenire: Cum să evitați scurgerile cutiei de viteze pe Citroen Ds4 dvs.?

Nu există multe alternative la evita scurgerile cutiei de viteze pe Citroen Ds4 , totuși, iată cele trei cele mai eficiente:

 • Schimbări frecvente de ulei pe platforma cutiei de viteze.
 • Goliți cutia de viteze și puneți ulei nou în ea. Dacă doriți să aflați totul despre această manipulare, vă rugăm să examinați conținutul nostru pe acest subiect.
 • Utilizați un aditiv special pentru întreținerea etanșărilor cutiei de viteze, acești aditivi vor reda flexibilitatea și vor permite să obturați scurgerile moderate, veți găsi unele pentru câteva zeci de euro la Oscaro.
Weiterlesen:
Cum se instalează cârligul de remorcă electric Citroen Ds4?

.

Pretul unei cutii de viteze Citroen Ds4

În cele din urmă, am dori să vă oferim o indicație despre cât costă înlocuirea cutiei de viteze a unui Citroen Ds4. După cum ați realizat, problemele cutiei de viteze duc adesea la o înlocuire completă a acestei piese. Este dificil sa iti dai un pret precis deoarece in functie de mecanic manopera poate varia destul de mult si in functie de motorul tau si componenta va avea un pret diferit, totusi estimam ca reparatia, manopera inclusa. te va costa intre 800 si 2000 euro , știind că doar componenta costă între 400 și 1000 de euro.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Citroen Ds4, accesați categoria noastră Citroen Ds4.

Legătura cu publicația principală