Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze pe Citroen C5 Aircross?

În acest articol vom încerca să vă ajutăm să remediați o problemă care poate fi iritante și, dacă nu este luată la timp, să devină o scurgere financiară. Într-adevăr, găsirea unei scurgeri pe vehiculul tău este rareori liniștitor și este și mai puțin liniștitor atunci când este un Scurgerea cutiei de viteze la Citroen C5 Aircross . Astăzi, vă vom ajuta să verificați că este într-adevăr o scurgere a cutiei de viteze, apoi, cum să remediați o scurgere a cutiei de viteze sau a transmisiei, apoi, vă vom oferi câteva sfaturi de prevenire și, în final, vă vom oferi o indicație despre prețul cutiei de viteze a unui Citroen C5 Aircross.

Scurgere cutie de viteze pe Citroen C5 Aircross, origine și manifestare

Dacă ați observat o pată de ulei pe sol, va trebui să vă asigurați că această scurgere se bazează într-adevăr pe cutia de viteze a Citroen C5 Aircross. Pentru a realiza acest lucru, va trebui să treceți sub vehiculul dvs. și să urmăriți scurgerea de ulei. Dacă este ulei de transmisie, acesta trebuie să se bazeze pe carterul cutiei de viteze sau pe o încăpere adiacentă. Odată afirmate, iată posibilele rădăcini ale acestei scurgeri de transmisie:

 • Un capac al cutiei de viteze: Dacă este înșurubat incorect…
 • Convertor de cuplu defect: Doar echipat pe cutii de viteze automate.
 • De la baia de ulei de transmisie: În cazul în care este crăpată sau ruptă
 • Unul dintre sigiliile tale rupt
Weiterlesen:
GPS Citroen C5 nu funcționează Citroen C5

Cum remediați o scurgere a cutiei de viteze pe Citroen C5 Aircross?

După ce descoperim diferitele rădăcini ale unei scurgeri de ulei de cutie de viteze sau transmisie pe Citroen C5 Aircross dvs., vom încerca să vă explicăm care sunt opțiunile dvs. pentru a remedia această scurgere de ulei. Rețineți că indiferent de motiv, după ce ați distins o scurgere, trebuie să mergeți la un garaj pentru a distinge originea exactă a scurgerii, în orice alt caz, cutia dvs. de viteze s-ar putea strica iremediabil. Cu toate acestea, iată cum este serviciul garajului și soluțiile care vă vor fi oferite:

 • De foarte multe ori pentru a distinge scurgerea, mecanicul auto va trebui să vă demonteze cutia de viteze, ceea ce va implica un cost ridicat al forței de muncă.
 • Dacă ai noroc și este doar o garnitură, mecanicul tău auto o va schimba și reasambla cutia de viteze Citroen C5 Aircross, în orice alt caz, va trebui să înlocuiți cutia de viteze completă

  .

 • În cele din urmă, pentru cei care fac bricol, este posibil să folosească un kit de etanșare care este puternic doar în cazul unor scurgeri mici, acest kit valorând în jur de 40 de euro

.

Prevenire: Cum să evitați scurgerile cutiei de viteze pe Citroen C5 Aircross?

Nu există multe alternative la evita scurgerile cutiei de viteze pe Citroen C5 Aircross , cu toate acestea, iată cele trei cele mai eficiente:

 • Schimbări frecvente de ulei pe platforma cutiei de viteze.
 • Goliți cutia de viteze și puneți ulei nou în ea. Dacă doriți să aflați totul despre această sarcină, vă rugăm să răsfoiți pagina noastră de conținut pe acest subiect.
 • Utilizați un aditiv special pentru întreținerea de rutină a etanșărilor cutiei de viteze, acești aditivi vor reda flexibilitatea și vor permite să astupe ușoare scurgeri, veți găsi unele pentru câteva zeci de euro la Oscaro.
Weiterlesen:
Problemă cu intermitent Citroen C5, ce să fac?

.

Prețul unei cutii de viteze Citroen C5 Aircross

În sfârșit, am dori să vă oferim o indicație despre cât costă înlocuirea cutiei de viteze a unui Citroen C5 Aircross. După cum ați înțeles, problemele cutiei de viteze duc adesea la înlocuirea completă a acestei piese. Este greu sa iti dau un pret precis deoarece in functie de garaj manopera poate varia foarte mult si in functie de motorul tau si componenta va avea un pret diferit, cu toate acestea, estimam ca reparatia, manopera inclusa. te va costa intre 800 si 2000 euro , știind că doar componenta costă între 400 și 1000 de euro.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Citroen C5 Aircross, accesați categoria noastră Citroen C5 Aircross.

Legătura cu publicația principală