Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze pe Citroen Berlingo?

Pe această pagină vom încerca să vă ajutăm să rezolvați o problemă care poate fi frustrantă și, dacă nu este tratată la timp, devine o scurgere financiară. De fapt, găsirea unei scurgeri la mașina dvs. nu este niciodată liniștitor și este și mai puțin liniștitor atunci când este un Scurgerea cutiei de viteze la Citroen Berlingo . Astăzi, vă vom ajuta să vă asigurați că este într-adevăr o scurgere a cutiei de viteze, apoi, cum să reparați o scurgere a cutiei de viteze sau a transmisiei, apoi vă vom oferi câteva sugestii de prevenire și, în sfârșit, vă vom oferi o idee despre prețul cutia de viteze a unui Citroen Berlingo.

Scurgere cutie de viteze pe Citroen Berlingo, origine și simptom

Dacă ați observat o pată de ulei pe sol, va trebui să confirmați că această scurgere este într-adevăr bazată pe cutia de viteze a Citroen Berlingo. Pentru a face acest lucru, va trebui să mergeți sub mașină și să urmăriți scurgerea de ulei. Dacă este ulei de transmisie, acesta trebuie să se bazeze pe carterul cutiei de viteze sau pe o încăpere adiacentă. Odată afirmate, iată posibilele surse ale acestei scurgeri de transmisie:

 • Un capac al cutiei de viteze: Dacă este înșurubat incorect…
 • Convertor de cuplu defect: Doar echipat pe cutii de viteze automate.
 • De la baia de ulei de transmisie: În cazul în care este crăpată sau ruptă
 • Unul dintre sigiliile tale rupt
Weiterlesen:
Cum se verifică nivelul lichidului de frână la Citroen Berlingo?

Cum remediați o scurgere a cutiei de viteze pe Citroen Berlingo?

După ce descoperim diferitele surse ale unei scurgeri de ulei cutie de viteze sau transmisie pe Citroen Berlingo, vom încerca să vă descriem care sunt opțiunile dvs. pentru a repara această scurgere de ulei. Rețineți că, indiferent de motiv, după ce ați constatat o scurgere, trebuie să mergeți într-o zonă de garaj pentru a distinge originea exactă a scurgerii, în orice alt caz, cutia dvs. de viteze poate fi spartă iremediabil. Cu toate acestea, iată cum este serviciul zonei de garaj și soluțiile care vă vor fi oferite:

 • Foarte des, pentru a distinge scurgerea, mecanicul auto va trebui să vă demonteze cutia de viteze, ceea ce va necesita un cost ridicat al forței de muncă.
 • Dacă ai noroc și este doar o garnitură, mecanicul tău auto o va schimba și reasambla cutia de viteze a lui Citroen Berlingo, în orice alt caz va trebui să înlocuiți întreaga cutie de viteze

  .

 • În cele din urmă, pentru cei care fac bricol, este posibil să folosească un kit de etanșare care este doar puternic în cazul unor scurgeri mici, acest kit valorând în jur de 40 de euro

.

Prevenire: Cum să evitați scurgerile cutiei de viteze pe Citroen Berlingo?

Nu există multe soluții evita scurgerile cutiei de viteze la Citroen Berlingo , totuși, iată cele trei cele mai eficiente:

 • Schimbări frecvente de ulei pe platforma cutiei de viteze.
 • Goliți cutia de viteze și puneți ulei nou în ea. Dacă doriți să aflați totul despre această sarcină, vă rugăm să citiți pagina noastră de conținut pe acest subiect.
 • Utilizați un aditiv specific pentru întreținerea de rutină a etanșărilor cutiei de viteze, acești aditivi vor reda flexibilitatea și vor permite astuparea scurgerilor moderate, veți găsi unele pentru câteva zeci de euro la Oscaro.
Weiterlesen:
Citroen Berlingo CARE INTREAZĂ în modul limp

.

Pretul unei cutii de viteze Citroen Berlingo

În sfârșit, am dori să vă facem o idee despre cât costă înlocuirea cutiei de viteze a unui Citroen Berlingo. După cum ați realizat, problemele cutiei de viteze duc în general la o înlocuire completă a acestei piese. Este greu sa-ti dai un pret precis deoarece in functie de zona garajului manopera poate varia destul de mult si in functie de motorul tau piesa va avea si un pret diferit, totusi estimam ca reparatia, manopera inclusa. te va costa intre 800 si 2000 euro , știind că doar piesa costă între 400 și 1000 de euro.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Citroen Berlingo, aruncați o privire la categoria Citroen Berlingo.

Legătura cu publicația principală