Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze pe Chevrolet Bolt?

Pe această pagină vom încerca să vă ajutăm să rezolvați o problemă care poate fi enervantă și, dacă nu este tratată la timp, devine o scurgere financiară. Cu siguranță, distingerea unei scurgeri de pe vehiculul dvs. este aproape niciodată liniștitor și este și mai puțin calmant atunci când este un Scurgerea cutiei de viteze la Chevrolet Bolt . În acest articol, vă vom ajuta să confirmați că este într-adevăr o scurgere a cutiei de viteze, apoi, cum să remediați o scurgere a cutiei de viteze sau a transmisiei, apoi, vă vom oferi câteva sfaturi de prevenire și, în sfârșit, vă vom oferi o idee despre prețul cutia de viteze a unui Chevrolet Bolt.

Scurgere cutie de viteze la Chevrolet Bolt, sursă și simptom

Dacă ați identificat o pată de ulei pe sol, va trebui să vă asigurați că această scurgere provine într-adevăr din cutia de viteze a Chevrolet Bolt. Pentru a realiza acest lucru, va trebui să mergeți sub vehiculul dvs. și să urmăriți scurgerea de ulei. Dacă este ulei de transmisie, acesta trebuie să provină din baia cutiei de viteze sau dintr-o încăpere adiacentă. Odată stabilite, iată posibilele surse ale acestei scurgeri de transmisie:

 • Un capac al cutiei de viteze: Dacă este înșurubat greșit…
 • Convertor de cuplu defect: Doar echipat pe cutii de viteze automate.
 • De la baia de ulei de transmisie: În cazul în care este crăpată sau deteriorată
 • Unul dintre sigiliile tale s-a deteriorat
Weiterlesen:
Problemă cu intermitent Chevrolet Bolt, ce să fac?

Cum remediați o scurgere a cutiei de viteze pe Chevrolet Bolt?

După ce descoperim diferitele surse ale unei scurgeri de ulei cutie de viteze sau transmisie pe Chevrolet Bolt, vom încerca să vă descriem care sunt opțiunile dvs. pentru a remedia această scurgere de ulei. Rețineți că, indiferent de caz, după ce ați identificat o scurgere, trebuie să mergeți la un mecanic pentru a distinge sursa exactă a scurgerii, în orice alt caz, cutia dvs. de viteze s-ar putea deteriora iremediabil. Cu toate acestea, iată cum este serviciul mecanicului și soluțiile care vă vor fi oferite:

 • De foarte multe ori pentru a distinge scurgerea, mecanicul auto va trebui să vă demonteze cutia de viteze, ceea ce va necesita un cost ridicat al forței de muncă.
 • Dacă ai noroc și este doar o garnitură, mecanicul tău auto o va schimba și reasambla cutia de viteze a Chevrolet Bolt-ului tău, în orice alt caz va trebui să schimba toata cutia de viteze

  .

 • In sfarsit, pentru bricolatorii, este posibil sa foloseasca un kit de etansare care este puternic doar in cazul unor scurgeri mici, acest kit valorand in jur de 40 de euro

.

Prevenire: Cum să evitați scurgerile cutiei de viteze la Chevrolet Bolt?

Nu există multe soluții evita scurgerile cutiei de viteze la Chevrolet Bolt , cu toate acestea, iată cele trei cele mai eficiente:

 • Schimbări frecvente de ulei pe platforma cutiei de viteze.
 • Goliți cutia de viteze și puneți ulei nou în ea. Dacă doriți să aflați totul despre această sarcină, vă rugăm să examinați articolul nostru pe acest subiect.
 • Folosiți un aditiv specific pentru întreținerea garniturii cutiei de viteze, acești aditivi vor reda flexibilitatea și vor permite să astupe ușoare scurgeri, veți găsi câteva pentru câteva zeci de euro la Oscaro.
Weiterlesen:
Cum se scoate bara de protecție de la un Chevrolet Bolt?

.

Prețul unei cutii de viteze Chevrolet Bolt

În cele din urmă, am dori să vă facem o idee despre cât costă schimbarea cutiei de viteze a unui Chevrolet Bolt. După cum v-ați dat seama, problemele cutiei de viteze duc adesea la o schimbare completă a acestei piese. Este dificil să vă dau un preț precis, deoarece în funcție de mecanic, manopera poate varia destul de mult și în funcție de motorul dvs. piesa va avea și un preț diferit, cu toate acestea, estimăm că reparația, manopera inclusă. te va costa intre 800 si 2000 euro , știind că doar piesa costă între 400 și 1000 de euro.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Chevrolet Bolt, accesați categoria noastră Chevrolet Bolt.

Legătura cu publicația principală