Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze la Volkswagen Touran?

Pe această pagină vom încerca să vă ajutăm să rezolvați o problemă care poate fi enervantă, iar dacă nu este luată la timp devine o scurgere financiară. Într-adevăr, distingerea unei scurgeri de pe vehiculul tău nu este niciodată liniștitor și este și mai puțin liniștitor atunci când este Scurgerea cutiei de viteze la Volkswagen Touran . În acest articol, vă vom ajuta să verificați dacă este într-adevăr o scurgere a cutiei de viteze, apoi, cum să remediați o scurgere a cutiei de viteze sau a transmisiei, apoi vă vom oferi câteva sugestii de prevenire și, în final, vă vom oferi o idee despre preț. a cutiei de viteze a unui Volkswagen Touran.

Scurgere cutie de viteze la Volkswagen Touran, origine și simptom

Dacă ați observat o pată de ulei pe sol, va trebui să vă asigurați că această scurgere vine cu adevărat din cutia de viteze a Volkswagen Touran. Pentru a face acest lucru, va trebui să treceți sub vehiculul dvs. și să urmăriți scurgerea de ulei. Dacă este ulei de transmisie, acesta trebuie să provină din baia cutiei de viteze sau dintr-o cameră adiacentă. Odată stabilite, iată posibilele rădăcini ale acestei scurgeri de transmisie:

 • Un capac al cutiei de viteze: Dacă este înșurubat greșit…
 • Convertor de cuplu defect: Doar echipat pe cutii de viteze automate.
 • De la baia de ulei de transmisie: În cazul în care este crăpată sau deteriorată
 • Unul dintre sigiliile tale s-a deteriorat

Cum remediați o scurgere a cutiei de viteze la Volkswagen Touran?

După ce descoperim diferitele rădăcini ale unei scurgeri de ulei cutie de viteze sau transmisie pe Volkswagen Touran, vom încerca să vă arătăm care sunt opțiunile dvs. pentru a remedia această scurgere de ulei. Rețineți că, în orice caz, după ce ați constatat o scurgere, trebuie să mergeți la un garaj pentru a distinge originea exactă a scurgerii, în orice alt caz, cutia dvs. de viteze s-ar putea deteriora iremediabil. Cu toate acestea, iată cum este serviciul garajului și soluțiile care vă vor fi oferite:

 • De foarte multe ori, pentru a distinge scurgerea, mecanicul auto va trebui să vă demonteze cutia de viteze, ceea ce va necesita un cost ridicat al forței de muncă.
 • Dacă ai noroc și este doar o garnitură, mecanicul tău auto o va schimba și reasambla cutia de viteze a lui Volkswagen Touran, în orice alt caz va trebui să schimba cutia de viteze completa

  .

 • In sfarsit, pentru bricolatorii, este posibil sa foloseasca un kit de etansare care este eficient doar in cazul unor scurgeri mici, acest kit valorand in jur de 40 de euro
Weiterlesen:
Geam blocat pe Volkswagen Touran 2, ce pot face?

.

Prevenire: Cum să evitați scurgerile cutiei de viteze la Volkswagen Touran?

Nu există multe alternative la evita scurgerile cutiei de viteze la Volkswagen Touran , cu toate acestea, iată cele trei cele mai eficiente:

 • Schimbări frecvente de ulei pe platforma cutiei de viteze.
 • Goliți cutia de viteze și puneți ulei nou în ea. Dacă doriți să aflați totul despre această manipulare, vă rugăm să accesați pagina noastră de conținut pe acest subiect.
 • Utilizați un aditiv specific pentru service-ul de rutină a etanșărilor cutiei de viteze, acești aditivi vor reda flexibilitatea și vor permite astuparea scurgerilor moderate, veți găsi unele pentru câteva zeci de euro la Oscaro.

.

Prețul unei cutii de viteze Volkswagen Touran

În cele din urmă, am dori să vă facem o idee despre cât costă schimbarea cutiei de viteze a unui Volkswagen Touran. După cum ați înțeles, problemele cutiei de viteze duc în general la o schimbare completă a acestei piese. Este greu sa-ti dai un pret precis deoarece in functie de garaj manopera poate varia foarte mult si in functie de motorul tau piesa va avea si un pret diferit, cu toate acestea, estimam ca reparatia, manopera inclusa. te va costa intre 800 si 2000 euro , știind că doar piesa costă între 400 și 1000 de euro.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector