Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze la Toyota Yaris?

Astăzi vom încerca să vă ajutăm să rezolvați o problemă care poate fi iritante și, dacă nu este tratată la timp, devine o pierdere financiară. Cu siguranță, identificarea unei scurgeri pe mașina dvs. nu este niciodată liniștitor și este și mai puțin liniștitor atunci când este un Scurgerea cutiei de viteze la Toyota Yaris . Astăzi, vă vom ajuta să verificați dacă este de fapt o scurgere a cutiei de viteze, apoi, cum să remediați o scurgere a cutiei de viteze sau a transmisiei, apoi vă vom oferi câteva sugestii de prevenire și, în final, vă vom oferi o indicație despre prețul cutia de viteze a unei Toyota Yaris.

Scurgere cutie de viteze la Toyota Yaris, sursă și simptom

Dacă ați observat o pată de ulei pe sol, va trebui să validați că această scurgere este de fapt cauzată de cutia de viteze a Toyota Yaris. Pentru a realiza acest lucru, va trebui să mergeți sub vehiculul dvs. și să urmăriți scurgerea de ulei. Dacă este ulei de transmisie, acesta trebuie să fie cauzat de baia cutiei de viteze sau de o încăpere adiacentă. Odată confirmate, iată posibilele origini ale acestei scurgeri de transmisie:

 • Un capac al cutiei de viteze: Dacă este înșurubat incorect…
 • Convertor de cuplu defect: Prezent numai la cutiile de viteze automate.
 • De la baia de ulei de transmisie: În cazul în care este crăpată sau spartă
 • Unul dintre sigiliile tale rupt
Weiterlesen:
Cum schimb plăcuțele de frână ale Toyota Yaris?

Cum se remediază o scurgere a cutiei de viteze la Toyota Yaris?

După ce descoperim diferitele origini ale unei scurgeri de ulei de cutie de viteze sau transmisie pe Toyota Yaris, vom încerca să vă descriem care sunt posibilitățile dumneavoastră de a remedia această scurgere de ulei. Amintiți-vă că, în orice caz, după ce ați constatat o scurgere, trebuie să mergeți la un garaj pentru a determina sursa exactă a scurgerii, în orice alt caz, cutia dvs. de viteze poate fi spartă iremediabil. Cu toate acestea, iată cum este serviciul garajului și soluțiile care vă vor fi oferite:

 • De foarte multe ori pentru a determina scurgerea, mecanicul va trebui să vă demonteze cutia de viteze, ceea ce va necesita un cost ridicat al forței de muncă.
 • Dacă ai noroc și este doar o garnitură, mecanicul tău o va schimba și reasambla cutia de viteze a Toyota Yaris, în orice alt caz va trebui să înlocuiți întreaga cutie de viteze

  .

 • În cele din urmă, pentru cei care fac bricol, este posibil să folosească un kit de etanșare care este doar eficient în cazul unor scurgeri mici, acest kit valorând în jur de 40 de euro

.

Prevenire: Cum să evitați scurgerile cutiei de viteze la Toyota Yaris?

Nu există multe soluții evita scurgerile cutiei de viteze la Toyota Yaris , cu toate acestea, iată cele trei cele mai eficiente:

 • Schimbări frecvente de ulei pe platforma cutiei de viteze.
 • Goliți cutia de viteze și puneți ulei nou în ea. Dacă doriți să aflați totul despre această manipulare, vă rugăm să răsfoiți pagina noastră de conținut pe acest subiect.
 • Utilizați un aditiv special pentru întreținerea de rutină a etanșărilor cutiei de viteze, acești aditivi vor reda flexibilitatea și vor permite să obturați scurgerile moderate, veți găsi unele pentru câteva zeci de euro la Oscaro.
Weiterlesen:
Cum actualizez GPS-ul pe Toyota Yaris 3?

.

Prețul unei cutii de viteze Toyota Yaris

În cele din urmă, am dori să vă oferim o indicație despre cât costă înlocuirea cutiei de viteze a unei Toyota Yaris. După cum v-ați dat seama, problemele cutiei de viteze duc adesea la o înlocuire completă a acestei piese. Este greu sa iti dau un pret precis deoarece in functie de garaj manopera poate varia destul de mult si in functie de motorul tau piesa va avea si un pret diferit, cu toate acestea, estimam ca reparatia, manopera inclusa. te va costa intre 800 si 2000 euro , știind că doar piesa costă între 400 și 1000 de euro.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Toyota Yaris, accesați categoria noastră Toyota Yaris.

Legătura cu publicația principală