Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează frâna de mână pe Volkswagen Transporter 6?

Frâna de mână a mașinii tale este de fapt o caracteristică de siguranță obligatorie bazată pe codul rutier, de fapt, își propune să oprească Volkswagen Transporter 6, chiar și pe o pantă ușoară. Trebuie să fie în plus față de comenzile principale ale frânei. De asemenea, este posibil ca, în timp, sistemul de cabluri al frânei de mână să se slăbească și să nu treci de controlul tehnic sau să simți că nu-ți mai poate bloca mașina. Pentru a aborda aceste preocupări, ne vom uita la cum să reglați frâna de mână la Volkswagen Transporter 6 . Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vedea reglarea frânei de mână manuală la Volkswagen Transporter 6 , apoi pur și simplu, într-o a doua etapă, cum se reglează o frână de mână automată, iar apoi prețul serviciului efectuat de un profesionist.

Reglarea unei frâne de mână manuală pe Volkswagen Transporter 6?

Prin urmare, începem conținutul nostru cu reglarea frânei de mână a unui Volkswagen Transporter 6 în versiunea sa manuală. Această versiune funcționează într-un mod simplu cu un sistem de sârmă și șuruburi de ancorare care vă permit să gestionați tensiunea dispozitivului și astfel să modificați cursa pârghiei frânei dvs. de mână. Pentru a acționa asupra lui va trebui să acționați asupra acestor șuruburi pentru a extindeți cablul frânei de mână al Volkswagen Transporter 6 . În orice caz, înainte de a regla frâna de mână, trebuie să vă asigurați că roțile din spate nu sunt cu siguranță blocate în timpul reglajului. Vă rugăm să găsiți mai jos metoda detaliată pentru a efectua această intervenție:

  • La nivelul franei de mana scoateti consola din plastic care o acopera folosind suruburile si clemele torx.
  • Odată finalizat, ar trebui să descoperiți o trapă în frâna de mână, deschideți-o pentru a vedea sistemul de șuruburi și fire.
  • Va trebui să localizați piulițele de blocare și să le slăbiți cu o cheie pentru a vă permite să schimbați presiunea cablului.
  • Acum înșurubați piulițele de blocare pe ambele părți, asigurați-vă că faceți aceleași modificări pe ambele părți pentru a menține o frână echilibrată și asigurați-vă că mânerul frânei de mână al Volkswagen Transporter 6 are o cursă de aproximativ 3 crestături.
  • Strângeți piulițele de blocare și testați fixarea anvelopelor mașinii dvs., dacă este grozav puteți reasambla setul, altfel strângeți din nou șuruburile de ancorare de strângere până obțineți o configurație optimă excelentă.
Weiterlesen:
Cum schimb plăcuțele de frână ale Volkswagen Transporter 5?

.

Dacă nu ai acces la clapeta frânei de mână a Volkswagen Transporter 6 tău, reglarea va fi exact aceeași dar se va face trecând pe sub mașină pe nivelul mânerului frânei de mână. Asigurați-vă că vă așezați mașina pe stand înainte de orice acțiune.

Cum pot regla frâna de mână automată a propriului meu Volkswagen Transporter 6?

Al doilea sistem de Reglarea frânei de mână la Volkswagen Transporter 6 , aceasta este o frana de mana automata, spre deosebire de cea manuala, aceasta se face direct pe tamburi sau etriere de frana, care este menita sa se adapteze automat la uzura saboților de frână sau a plăcuțelor de frână cu disc. Este posibil ca, dacă în curând trebuie să cumpărați plăcuțe de frână, frâna de mână își va pierde puterea, iată pașii de urmat pentru a verifica dacă tensiunea frânei de mână este cea potrivită:

  • Rețineți că o frână de mână automată nu poate fi reglată direct, deoarece este concepută pentru a se adapta de la sine la montarea plăcuțelor de frână cu disc sau a saboților Volkswagen Transporter 6.
  • Puteți verifica în continuare dacă sistemul funcționează corect punând vehiculul pe suport și verificând, conducând sub vehicul, dacă plăcuțele de frână cu disc sunt încă în stare bună de funcționare.
  • Pentru frânele cu tambur, probabil va fi necesar să demontați anvelopele pentru a vă examina pantofii, vă sfătuim să faceți acest lucru de un profesionist.
  • Asigurați-vă că înlocuiți plăcuțele de frână cu disc dacă este necesar.

Care este prețul pentru reglarea frânei de mână a Volkswagen Transporter 6 de către un profesionist?

În fine, dacă nu te simți confortabil cu această procedură, mai ales că îngrijorează un element de siguranță al mașinii tale, și anume reglarea frânei de mână a Volkswagen Transporter 6 , vă sfătuim să mergeți la un tehnician auto care poate regla frâna de mână pentru dvs vreo cincizeci de euro . În cazul în care aveți probleme cu vibrațiile la frânarea pe Volkswagen Transporter 6, nu ezitați să consultați conținutul nostru care tratează această problemă.

Weiterlesen:
Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Volkswagen Transporter-ul meu

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 6, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector