Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează frâna de mână pe Volkswagen Transporter 5?

Frâna de mână a mașinii dvs. este o funcție de protecție obligatorie bazată pe codul rutier, de fapt, aceasta are scopul de a opri Volkswagen Transporter 5, chiar și pe o pantă ușoară. Trebuie să fie în plus față de comenzile principale ale sistemului de frânare. Va fi posibil ca după un timp sistemul de fire al frânei de mână să se relaxeze și cu siguranță nu veți trece de controlul tehnic sau puteți simți că într-adevăr nu vă mai oprește mașina. Pentru a aborda aceste complicații, ne vom uita la cum să reglați frâna de mână la Volkswagen Transporter 5 . Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vedea reglarea frânei de mână manuală la Volkswagen Transporter 5 , dupa aceea, intr-un al doilea pas, cum se regleaza o frana de mana automata, iar apoi in final pretul serviciului efectuat de un profesionist.

Reglarea unei frâne de mână manuală pe Volkswagen Transporter 5?

Astfel, începem articolul nostru cu reglarea frânei de mână a unui Volkswagen Transporter 5 în versiunea sa manuală. Această versiune funcționează în mod de bază având un sistem de sârmă și șuruburi de ancorare care vă permit să gestionați tensiunea de la dispozitiv și deci să modificați cursa de la maneta frânei de mână. Pentru a acționa asupra acestuia, va trebui să acționați asupra acestor tipuri de șuruburi pentru a întindeți cablul frânei de mână al Volkswagen Transporter 5 . În orice caz, înainte de a regla frâna de mână, trebuie să vă asigurați că roțile din spate nu sunt cu siguranță blocate în timpul reglajului. Vă rugăm să găsiți în procesul detaliat pentru a efectua acest tip de intervenție:

  • La nivelul frânei de mână, scoateți consola din plastic care o protejează folosind șuruburile și clemele torx.
  • Odată finalizat, ar trebui să vedeți o trapă pe frâna de mână, deschideți-o pentru a vedea sistemul de șuruburi și fire.
  • Va trebui să localizați piulițele de blocare și să le slăbiți cu o cheie pentru a vă permite să modificați tensiunea cablului.
  • Acum înșurubați piulițele de blocare pe ambele părți, asigurați-vă că faceți modificări comparabile pe ambele părți pentru a menține o frână echilibrată și asigurați-vă că maneta frânei de mână a Volkswagen Transporter 5 are o cursă de aproximativ trei crestături.
  • Strângeți piulițele de blocare și testați blocarea roților mașinii dvs., dacă este bine, puteți reasambla setul, altfel strângeți din nou șuruburile de ancorare de strângere până când obțineți o setare optimă excelentă.
Weiterlesen:
Cum elimini capacul butucului meu Volkswagen Transporter 6?

.

Dacă nu aveți acces la clapeta frânei de mână a Volkswagen Transporter 5, reglarea va fi probabil exact aceeași, totuși se va face trecând pe sub mașină cu nivelul manetei de frână de mână. Nu uitați să vă puneți mașina pe stand înainte de orice acțiune.

Cum pot regla frâna de mână automată a Volkswagen Transporter 5?

Al doilea sistem de Reglarea frânei de mână la Volkswagen Transporter 5 , aceasta este o frana de mana automata, nu ca cea manuala, aceasta se face direct pe tamburi de frana sau poate etriere, care se inchipuie sa se schimbe automat pentru uzura sabotilor sau placutelor de frana. Este posibil ca, dacă trebuie să obțineți plăcuțe de frână în scurt timp, frâna dvs. de mână va suferi putere, permiteți-mi să vă împărtășesc pașii de luat în considerare pentru a examina dacă tensiunea frânei de mână este cea potrivită:

  • Rețineți că o frână de mână automată nu poate fi modificată drept, deoarece trebuie să se adapteze singură la punerea plăcuțelor sau pantofilor Volkswagen Transporter 5.
  • Cu toate acestea, puteți verifica dacă sistemul funcționează corect, pur și simplu așezând mașina pe suport și verificând, conducând sub autovehicul, dacă plăcuțele de frână cu disc sunt încă în stare bună.
  • Pentru frânele cu tambur va fi necesară demontarea frânelor pentru a examina starea saboților, noi toți vă sfătuim să o faceți la un specialist.
  • Asigurați-vă că vă schimbați tampoanele dacă aveți nevoie.

Cât costă reglarea frânei de mână a Volkswagen Transporter 5 de către un specialist?

În fine, dacă nu te simți confortabil cu această procedură, mai ales că emite o componentă de securitate a mașinii tale, și anume reglaj de la frâna de mână a Volkswagen Transporter 5 , vă sfătuim să mergeți la un atelier de reparații care vă poate regla frâna de mână pentru a aproximativ cincizeci de monedă locală . Dacă aveți probleme cu vibrațiile la frânarea pe Volkswagen Transporter 5, nu așteptați să consultați articolul nostru care funcționează cu această problemă.

Weiterlesen:
Cum scot janta de pe Volkswagen Transporter 4?

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter 5, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector