Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează frâna de mână pe Volkswagen Transporter 4?

Frâna de mână a mașinii dvs. este o caracteristică de siguranță de bază obligatorie bazată pe codul rutier, de fapt, are ca scop oprirea Volkswagen Transporter 4, chiar și pe o pantă ușoară. Trebuie să fie în plus față de comenzile principale ale frânei. De asemenea, este posibil ca după ceva timp sistemul de cabluri al frânei de mână să se relaxeze și cu siguranță nu veți trece de controlul tehnic sau este posibil să simțiți că nu vă mai poate opri mașina. Pentru a face față acestor provocări, ne vom uita la cum să reglați frâna de mână la Volkswagen Transporter 4 . Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom vedea reglarea frânei de mână manuală la Volkswagen Transporter 4 , apoi pur și simplu, într-o a doua etapă, cum se reglează o frână de mână automată și, în sfârșit, prețul serviciului efectuat de un profesionist.

Reglarea unei frâne de mână manuală pe Volkswagen Transporter 4?

Așa că începem conținutul nostru cu reglarea frânei de mână a unui Volkswagen Transporter 4 în versiunea sa manuală. Această versiune funcționează într-un mod simplu cu un sistem de sârmă și șuruburi de ancorare care vă permit să controlați tensiunea de la dispozitiv și astfel să modificați cursa de la maneta frânei de mână. Pentru a actiona asupra lui trebuie sa actionezi asupra acestor tipuri de suruburi pentru a putea întindeți cablul frânei de mână al Volkswagen Transporter 4 . În orice caz, înainte de reglarea frânei de mână, trebuie să vă asigurați că roțile din spate nu sunt blocate în timpul reglajului. Vă rugăm să găsiți mai jos procesul detaliat pentru realizarea acestei intervenții:

  • Cu nivelul frânei de mână, scoateți consola de plastic care o acoperă folosind șuruburile și clemele torx.
  • Odată efectuat, ar trebui să descoperiți o trapă în frâna de mână, să o deschideți pentru a vedea sistemul de șuruburi și fire.
  • Va trebui să localizați piulițele de blocare și să le slăbiți cu o cheie pentru a vă permite să înlocuiți tensiunea cablului.
  • Acum înșurubați piulițele de blocare pe ambele părți, asigurați-vă că faceți modificările exacte pe ambele părți pentru a menține o frânare echilibrată și asigurați-vă că maneta frânei de mână a Volkswagen Transporter 4 are o cursă de aproximativ trei crestături.
  • Strângeți piulițele de blocare și testați blocarea roților mașinii dvs., dacă este bine, puteți reasambla setul, altfel strângeți din nou șuruburile de ancorare de strângere până obțineți o setare ideală
Weiterlesen:
Cum să deconectez bateria la Volkswagen Transporter?

.

Dacă nu ai acces la clapeta frânei de mână a Volkswagen Transporter 4, reglarea va fi exact aceeași dar într-adevăr se va face trecând pe sub mașina ta la nivelul manetei frânei de mână. Asigurați-vă că vă așezați mașina pe stand înainte de orice acțiune.

Cum pot regla frâna de mână automată a propriului meu Volkswagen Transporter 4?

A doua abordare a Reglarea frânei de mână la Volkswagen Transporter 4 , aceasta este o frână de mână automată, spre deosebire de cea manuală, această metodă se face pe tamburi de frână sau poate etriere, și se presupune că se schimbă automat pentru uzura saboților de frână sau a plăcuțelor de frână cu disc. Este posibil ca, dacă în curând trebuie să obțineți plăcuțe de frână, frâna dvs. de mână va suferi putere, mai jos sunt enumerați pașii care trebuie urmați pentru a verifica dacă tensiunea frânei dvs. de mână este cea corectă:

  • Rețineți că o frână de mână automată nu poate fi modificată direct, deoarece trebuie să se adapteze singură la montarea plăcuțelor de frână cu disc sau a saboților Volkswagen Transporter 4.
  • Cu toate acestea, puteți verifica dacă sistemul funcționează corect punând mașina pe suport și verificând, conducând sub autovehicul, dacă plăcuțele sunt încă în stare bună de funcționare.
  • Pentru franele cu tambur probabil va fi necesara demontarea franelor pentru a verifica starea sabotilor, toti va incurajam sa il completati de catre un specialist.
  • Asigurați-vă că schimbați plăcuțele de frână cu disc dacă este necesar.

Cât costă reglarea frânei de mână a Volkswagen Transporter 4 de către un specialist?

În fine, dacă nu te simți confortabil cu această procedură, mai ales că se teme de un element de siguranță al mașinii tale, și anume reglaj de la frâna de mână a Volkswagen Transporter 4 , vă sfătuim să mergeți la un tehnician care vă poate regla frâna de mână pentru orice vreo cincizeci de euro . Dacă aveți probleme cu vibrațiile la frânarea pe Volkswagen Transporter 4, nu așteptați să consultați conținutul nostru care funcționează cu această problemă.

Weiterlesen:
Indicatorul de combustibil rămâne aprins pe Volkswagen Transporter, ce să fac?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 4, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector