Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează frâna de mână pe Volkswagen Touran 3?

Frâna de mână a mașinii dvs. este o caracteristică de securitate obligatorie bazată pe codul rutier, de fapt, are scopul de a opri Volkswagen Touran 3, chiar și pe o pantă ușoară. Trebuie să fie independent de comenzile principale ale sistemului de frânare. De asemenea, este posibil ca, odată cu trecerea timpului, sistemul de cabluri al frânei de mână să se slăbească și cu siguranță nu veți trece de controlul tehnic sau puteți simți că nu vă mai oprește mașina. Pentru a face față acestor complicații, ne vom uita la cum să reglați frâna de mână la Volkswagen Touran 3 . Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vedea reglarea unei frâne de mână manuală la Volkswagen Touran 3 , apoi, într-o a doua etapă, cum se reglează o frână de mână automată și, în final, prețul serviciului efectuat de un profesionist.

Reglarea unei frâne de mână manuală pe Volkswagen Touran 3?

Așa că începem conținutul nostru cu reglarea frânei de mână a unui Volkswagen Touran 3 în versiunea sa manuală. Această versiune funcționează într-un mod de bază cu un sistem de cablu și șuruburi care vă permit să controlați tensiunea din dispozitiv și deci să modificați cursa în maneta frânei de mână. Pentru a actiona asupra lui trebuie sa actionezi asupra acestor tipuri de suruburi pentru a putea extindeți cablul frânei de mână al Volkswagen Touran 3 . În orice caz, înainte de a regla frâna de mână, trebuie să verificați dacă roțile din spate nu sunt blocate în timpul reglajului. Asigurați-vă că găsiți mai jos tehnica detaliată pentru a efectua această intervenție:

  • La nivelul frânei de mână, scoateți consola de plastic care o acoperă folosind șuruburile și clemele torx.
  • Odată efectuată, ar trebui să vedeți o trapă în frâna de mână, deschideți-o pentru a vedea sistemul de șuruburi și cabluri.
  • Va trebui să localizați piulițele de blocare și să le slăbiți cu o unealtă cheie pentru a vă permite să înlocuiți tensiunea cablului.
  • Acum înșurubați piulițele mecanismului de blocare pe ambele părți, asigurați-vă că faceți modificările exacte pe ambele părți pentru a menține o frânare echilibrată și verificați dacă mânerul frânei de mână al Volkswagen Touran 3 are o cursă de aproximativ 3 crestături.
  • Strângeți piulițele de blocare și testați fixarea jantelor mașinii dvs., dacă este foarte bine, puteți reasambla setul, altfel strângeți din nou șuruburile de strângere până obțineți o setare ideală excelentă.
Weiterlesen:
Când să schimb amortizoarele Volkswagen Touran 3?

.

Dacă nu ai acces la clapeta frânei de mână a lui Volkswagen Touran 3, reglarea va fi exact aceeași dar se va face trecând sub mașina ta cu nivelul mânerului frânei de mână. Asigurați-vă că vă așezați mașina pe stand înainte de orice acțiune.

Cum reglez frâna de mână automată a Volkswagen Touran 3?

A doua abordare a Reglarea frânei de mână la Volkswagen Touran 3 , aceasta este o frână de mână automată, spre deosebire de cea manuală, aceasta se face pe tamburele sau etrierele de frână și se așteaptă să se adapteze automat la uzura saboților sau plăcuțelor de frână. Este posibil ca dacă în scurt timp trebuie să achiziționați plăcuțe de frână, frâna dvs. de mână va pierde putere, iată pașii de luat în considerare pentru a verifica dacă tensiunea frânei dvs. de mână este cea potrivită:

  • Rețineți că o frână de mână automată nu poate fi reglată drept, deoarece ar trebui să se adapteze singură la plăcuțele sau pantofii Volkswagen Touran 3.
  • Puteți verifica chiar și acum dacă sistemul funcționează corect, punând vehiculul pe suport și verificând, conducând sub mașină, că plăcuțele de frână sunt încă în stare bună de funcționare.
  • Pentru frânele cu tambur este necesar să demontați frânele pentru a verifica starea saboților, toți vă încurajăm să o faceți de către un profesionist.
  • Asigurați-vă că înlocuiți plăcuțele dacă aveți nevoie.

Care este prețul pentru reglarea frânei de mână la Volkswagen Touran 3 de către un profesionist?

În fine, dacă nu te simți confortabil cu această procedură, mai ales că pune sub semnul întrebării o componentă de siguranță a mașinii tale, și anume reglarea frânei de mână a lui Volkswagen Touran 3 , vă informăm să mergeți la un tehnician care vă poate regla frâna de mână pentru a obține un aproximativ cincizeci de monedă locală . Pentru cei care au probleme cu vibrațiile la frânarea pe Volkswagen Touran 3, nu așteptați să consultați conținutul nostru care tratează această problemă.

Weiterlesen:
Ecranul tactil al Volkswagen Touran 3 nu merge

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran 3, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию