Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează frâna de mână pe Volkswagen Touran 2?

Frâna de mână a mașinii tale este o caracteristică de siguranță obligatorie conform codului rutier, de fapt, își propune să părăsești Volkswagen Touran 2, chiar și pe o pantă ușoară. Trebuie să fie în plus față de comenzile principale ale frânei. Va fi posibil ca, cu timpul, sistemul de fire al frânei de mână să se slăbească și cu siguranță nu veți trece de controlul tehnic sau puteți simți că cu adevărat nu vă mai blochează mașina. Pentru a aborda aceste preocupări, ne vom uita la cum să reglați frâna de mână la Volkswagen Touran 2 . Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom vedea reglarea frânei de mână manuală la Volkswagen Touran 2 , in acel caz, intr-un al doilea pas, cum se regleaza o frana de mana automata, iar apoi in final pretul serviciului efectuat de un profesionist.

Reglarea unei frâne de mână manuală pe Volkswagen Touran 2?

Așa că începem documentul nostru cu reglarea frânei de mână a unui Volkswagen Touran 2 în versiunea sa manuală. Acest tip de versiune funcționează într-un mod simplu având un sistem de sârmă și șuruburi de ancorare care vă permit să controlați tensiunea pe dispozitiv și astfel să modificați cursa manetei frânei de mână. Pentru a acționa asupra lui va trebui să acționați asupra acestor tipuri de șuruburi pentru a putea prelungiți cablul frânei de mână al Volkswagen Touran 2 . În orice caz, înainte de reglarea frânei de mână, trebuie să fii sigur că roțile din spate nu sunt cu siguranță blocate pe toată durata ajustării. Vă rugăm să găsiți sub tehnica detaliată pentru a efectua acest tip de intervenție:

  • La nivelul frânei de mână, scoateți consola de plastic care o acoperă folosind șuruburile și clemele torx.
  • Odată terminat, ar trebui să vedeți o trapă în frâna de mână, deschideți-o pentru a vedea sistemul de șuruburi și fire.
  • Trebuie să localizați piulițele de blocare și să le slăbiți cu o unealtă cheie pentru a vă permite să modificați tensiunea cablului.
  • Acum înșurubați piulițele mecanismului de blocare din ambele părți, asigurați-vă că efectuați modificări comparabile pe ambele părți pentru a menține o frână echilibrată și asigurați-vă că maneta frânei de mână a Volkswagen Touran 2 are o cursă de aproximativ trei crestături.
  • Strângeți piulițele de blocare și testați fixarea roților mașinii dvs., dacă este grozav, puteți reasambla setul, altfel strângeți din nou șuruburile de ancorare de strângere până obțineți o setare ideală
Weiterlesen:
Cum se curăță farurile pe Volkswagen Touran?

.

Dacă nu ai acces la clapeta frânei de mână a lui Volkswagen Touran 2, reglarea va fi probabil exact aceeași dar cu siguranță se va face trecând pe sub mașina ta la nivelul manetei frânei de mână. Asigurați-vă că vă plasați mașina pe stand înainte de orice acțiune.

Cum reglez frâna de mână automată a Volkswagen Touran 2?

Al doilea sistem de Reglarea frânei de mână la Volkswagen Touran 2 , aceasta este o frana de mana automata, spre deosebire de cea manuala, aceasta se face pe tamburi de frana sau poate pe etriere, care se presupune sa se adapteze automat la uzura sabotilor de frana sau a placutelor de frana. Este posibil ca, dacă în curând trebuie să obțineți plăcuțe de frână, frâna de mână își va pierde puterea, permiteți-mi să vă împărtășesc pașii de urmat pentru a verifica dacă tensiunea frânei de mână este cea potrivită:

  • Realizați că o frână de mână automată nu poate fi reglată drept, deoarece este concepută pentru a se adapta la montarea plăcuțelor sau plăcuțelor de frână ale Volkswagen Touran 2.
  • Puteți verifica chiar și acum că sistemul funcționează eficient punând automobilul pe suport și vădând, conducând sub automobil, că plăcuțele de frână sunt încă în stare bună de funcționare.
  • Pentru frânele cu tambur poate fi necesar să demontați sistemele de frânare pentru a vă examina pantofii, noi toți vă sfătuim să faceți acest lucru de către un specialist.
  • Asigurați-vă că schimbați plăcuțele de frână dacă este necesar.

Care este prețul pentru reglarea frânei de mână la Volkswagen Touran 2 de către un specialist?

În fine, dacă nu te simți confortabil cu această procedură, mai ales că pune la îndoială un element de securitate al mașinii tale, și anume cel reglarea frânei de mână a lui Volkswagen Touran 2 , vă sfătuim să mergeți la un tehnician auto care poate regla frâna de mână pentru vreo cincizeci de euro . Dacă aveți probleme cu vibrațiile la frânare pe Volkswagen Touran 2, nu ezitați să consultați documentul nostru care tratează această problemă.

Weiterlesen:
Indicatorul pentru centura de siguranță rămâne aprins pe Volkswagen Touran 2

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 2, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию