Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează frâna de mână pe Volkswagen Crafter 2?

Frâna de mână a mașinii dvs. este de fapt o caracteristică de siguranță de bază obligatorie conform codului rutier, de fapt, aceasta are scopul de a opri Volkswagen Crafter 2, chiar și pe o pantă ușoară. Trebuie să fie în plus față de comenzile principale ale sistemului de frânare. De asemenea, este posibil ca în timp sistemul de fire al frânei de mână să se slăbească și să nu treci cu adevărat de controlul tehnic sau să simți că într-adevăr nu-ți mai blochează mașina. Pentru a rezolva aceste probleme, ne vom uita la cum să reglați frâna de mână pe Volkswagen Crafter 2 . Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom vedea reglarea frânei de mână manuală la Volkswagen Crafter 2 , apoi pur și simplu, într-o a doua etapă, cum să reglezi o frână de mână automată și, în final, prețul serviciului efectuat de un profesionist.

Reglarea unei frâne de mână manuală pe Volkswagen Crafter 2?

Așa că începem documentul nostru cu reglarea frânei de mână a unui Volkswagen Crafter 2 în versiunea sa manuală. Acest tip de versiune funcționează în mod de bază având un sistem de sârmă și șuruburi care vă permit să gestionați tensiunea cu dispozitivul și astfel să modificați cursa cu maneta frânei de mână. Pentru a acționa asupra lui va trebui să acționați asupra acestor șuruburi pentru a întindeți cablul frânei de mână al Volkswagen Crafter 2 . În orice caz, înainte de reglarea frânei de mână, trebuie să verificați dacă roțile din spate sigur nu sunt blocate în timpul reglajului. Vă rugăm să găsiți mai jos procedura detaliată pentru a efectua acest tip de intervenție:

  • Cu nivelul frânei de mână, scoateți consola de plastic care o acoperă folosind șuruburile și clemele torx.
  • Odată terminat, ar trebui să descoperiți o trapă în frâna de mână, deschideți-o pentru a vedea sistemul de șuruburi și fire.
  • Va trebui să localizați piulițele de blocare și să le slăbiți cu o cheie pentru a vă permite să schimbați presiunea cablului.
  • Acum înșurubați piulițele de blocare pe ambele părți, asigurați-vă că faceți aceleași modificări pe ambele părți pentru a menține o frână echilibrată și verificați dacă maneta frânei de mână a Volkswagen Crafter 2 are o cursă de aproximativ 3 crestături.
  • Strângeți piulițele de blocare și testați blocarea jantelor mașinii dvs., dacă este grozav puteți reasambla setul, altfel strângeți din nou șuruburile de strângere până obțineți o configurație ideală excelentă.
Weiterlesen:
Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze pe Volkswagen Crafter?

.

Dacă nu aveți acces la clapeta frânei de mână a Volkswagen Crafter 2, reglarea va fi exact aceeași, dar cu siguranță se va face trecând pe sub mașina dvs. la nivelul manetei de frână de mână. Nu uitați să vă așezați mașina pe stand înainte de orice acțiune.

Cum pot regla frâna de mână automată a propriului meu Volkswagen Crafter 2?

Al doilea sistem de Reglarea frânei de mână la Volkswagen Crafter 2 , aceasta este o frână de mână automată, nu ca cea manuală, care se face pe tamburele de frână sau poate pe etriere, care se închipuie să se schimbe automat pentru uzura saboților de frână sau a plăcuțelor de frână cu disc. Este posibil ca, dacă în curând trebuie să achiziționați plăcuțe de frână, frâna dvs. de mână își va pierde puterea, permiteți-mi să vă împărtășesc pașii de urmat pentru a verifica dacă tensiunea frânei de mână este cea corectă:

  • Rețineți că o frână de mână automată nu poate fi reglată drept, deoarece se pretinde să se adapteze singură la utilizarea plăcuțelor de frână cu disc sau a saboților Volkswagen Crafter 2.
  • Puteți verifica în continuare dacă sistemul funcționează eficient punând autovehiculul pe suport și urmărind, conducând sub mașină, că plăcuțele sunt încă în stare bună de funcționare.
  • Pentru franele cu tambur este necesara demontarea anvelopelor pentru a verifica starea pantofilor, va sfatuim sa il completati de catre un specialist.
  • Asigurați-vă că schimbați plăcuțele de frână cu disc dacă este necesar.

Cât costă reglarea frânei de mână a Volkswagen Crafter 2 de către un specialist?

În fine, dacă nu te simți confortabil cu această procedură, mai ales că se teme de un element de siguranță al mașinii tale, și anume reglare cu frâna de mână a Volkswagen Crafter 2 , vă sfătuim să mergeți la un tehnician auto care vă poate regla frâna de mână pentru dvs aproximativ cincizeci de monedă locală . Când aveți probleme cu vibrațiile la frânarea pe Volkswagen Crafter 2, nu așteptați să consultați documentul nostru care se referă la această problemă.

Weiterlesen:
Cum reglezi farurile de ceață la Volkswagen Crafter?

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volkswagen Crafter 2, accesați categoria noastră Volkswagen Crafter 2.

Legătura cu publicația principală