Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează frâna de mână pe Mercedes Classe Glc?

Frâna de mână a mașinii dvs. este de fapt o caracteristică de bază de siguranță necesară, bazată pe codul rutier, de fapt, are scopul de a opri Mercedes Classe Glc, chiar și pe o pantă ușoară. Trebuie să fie independent de comenzile principale ale sistemului de frânare. Este posibil ca, cu timpul, sistemul de cabluri al frânei de mână să se relaxeze și să nu treci cu adevărat de controlul tehnic sau să simți că nu îți mai poate opri mașina. Pentru a face față acestor complicații, ne vom uita la cum să reglați frâna de mână pe Mercedes Classe Glc . Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom vedea reglarea franei de mana manuala la Mercedes Classe Glc , dupa aceea, intr-un al doilea pas, cum se regleaza o frana de mana automata, si in final pretul serviciului efectuat de un profesionist.

Reglarea unei frâne de mână manuală pe Mercedes Classe Glc?

Așa că începem conținutul nostru cu reglarea frânei de mână a unui Mercedes Classe Glc în versiunea sa manuală. Acest gen de versiune funcționează într-un mod simplu cu un sistem de sârmă și șuruburi de ancorare care vă permit să gestionați tensiunea de pe dispozitiv și astfel să modificați cursa de pe maneta frânei dvs. de mână. Pentru a actiona asupra ei trebuie sa actionezi asupra acestor suruburi pentru a putea întindeți cablul frânei de mână al Mercedes Classe Glc . În orice caz, înainte de a regla frâna de mână, trebuie să vă asigurați că roțile din spate nu sunt blocate în timpul reglajului. Asigurați-vă că găsiți mai jos tehnica detaliată pentru a efectua această intervenție:

  • Cu nivelul frânei de mână, scoateți consola din plastic care o protejează folosind șuruburile și clemele torx.
  • Odată terminat, ar trebui să vedeți o trapă pe frâna de mână, deschideți-o pentru a vedea sistemul de șuruburi și fire.
  • Va trebui să localizați piulițele de blocare și să le slăbiți cu o unealtă cheie pentru a vă permite să modificați tensiunea cablului.
  • Acum înșurubați piulițele de blocare de pe ambele părți, asigurați-vă că faceți modificări comparabile pe ambele părți pentru a menține o frânare echilibrată și asigurați-vă că mânerul frânei de mână al Mercedes Classe Glc are o cursă de aproximativ 3 crestături.
  • Strângeți piulițele și testați blocarea anvelopelor mașinii dvs., dacă este bine puteți reasambla setul, altfel strângeți din nou șuruburile de ancorare de strângere până obțineți o setare ideală
Weiterlesen:
Scaunul a rămas blocat pe Mercedes Classe Glc

.

Dacă nu aveți acces la clapeta frânei de mână a Mercedes Classe Glc dvs., reglarea va fi exact aceeași, dar se va face trecând sub mașina dvs. la nivelul mânerului frânei de mână. Nu uitați să vă puneți mașina pe stand înainte de orice acțiune.

Cum pot regla frâna de mână automată a propriului meu Mercedes Classe Glc?

A doua abordare a Reglarea frânei de mână la Mercedes Classe Glc , aceasta este o frana de mana automata, spre deosebire de cea manuala, aceasta metoda se realizeaza direct pe tamburele sau etrierele de frana, care este conceputa sa se ajusteze automat la uzura sabotilor sau placuturilor dumneavoastra de frana. Este posibil ca, dacă în scurt timp trebuie să cumpărați plăcuțe de frână, frâna de mână va suferi putere, permiteți-mi să vă împărtășesc pașii de urmat pentru a verifica dacă tensiunea frânei dvs. de mână este cea potrivită:

  • Rețineți că o frână de mână automată nu poate fi reglată drept, deoarece se pretinde să se adapteze la montarea plăcuțelor de frână sau a saboților Mercedes Classe Glc.
  • Puteți verifica în continuare dacă sistemul funcționează corect punând mașina pe suport și verificând, conducând sub automobil, dacă plăcuțele de frână sunt încă în stare bună de funcționare.
  • Pentru frânele cu tambur probabil va fi necesar să demontați anvelopele pentru a vă verifica pantofii, cu toții vă încurajăm să îl completați de un specialist.
  • Asigurați-vă că vă schimbați plăcuțele de frână dacă este necesar.

Care este costul ajustării frânei de mână a Mercedes Classe Glc de către un specialist?

În fine, dacă nu te simți confortabil cu această procedură, mai ales că se referă la o componentă de siguranță a mașinii tale, și anume reglarea frânei de mână a Mercedes Classe Glc , vă informăm să mergeți la un atelier de reparații care poate regla frâna de mână pentru a vreo cincizeci de euro . Dacă aveți probleme cu vibrațiile la frânarea pe Mercedes Classe Glc, nu ezitați să consultați conținutul nostru care tratează această problemă.

Weiterlesen:
Cum instalez un radio auto pe Mercedes Benz GLC Class meu?

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Mercedes Classe Glc, aruncați o privire la categoria Mercedes Classe Glc.

Legătura cu publicația principală