Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează frâna de mână pe Lexus RX?

Frâna de mână a mașinii dvs. este de fapt o caracteristică de securitate obligatorie conform codului rutier, de fapt, aceasta are scopul de a termina Lexus RX, chiar și pe o pantă ușoară. Trebuie să fie independent de comenzile principale ale frânei. De asemenea, este posibil ca în timp sistemul de cabluri al frânei de mână să se relaxeze și să nu treci de controlul tehnic sau să simți că nu-ți mai oprește mașina. Pentru a face față acestor provocări, ne vom uita la cum să reglați frâna de mână pe Lexus RX . Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vedea reglarea frânei de mână manuală la Lexus RX , in acel caz, intr-un al doilea pas, cum se regleaza o frana de mana automata, iar apoi in final pretul serviciului efectuat de un profesionist.

Reglați o frână de mână manuală pe Lexus RX?

Prin urmare, începem articolul nostru cu reglarea frânei de mână a unui Lexus RX în versiunea sa manuală. Acest gen de versiune funcționează într-un mod simplu cu un sistem de cablu și șuruburi care vă permit să gestionați tensiunea dispozitivului și astfel să modificați cursa pârghiei frânei de mână. Pentru a acționa asupra lui va trebui să acționați asupra acestor șuruburi pentru a întindeți cablul frânei de mână al Lexus RX . În orice caz, înainte de reglarea frânei de mână, trebuie să vă asigurați că roțile din spate nu sunt blocate în timpul reglajului. Asigurați-vă că găsiți sub procedura detaliată pentru a efectua această intervenție:

  • La nivelul frânei de mână, scoateți consola din plastic care o protejează folosind șuruburile și clemele torx.
  • Odată efectuată, ar trebui să vedeți o trapă în frâna de mână, deschideți-o pentru a vedea sistemul de șuruburi și cabluri.
  • Trebuie să localizați piulițele de blocare și să le slăbiți cu o cheie pentru a vă permite să schimbați presiunea cablului.
  • Acum înșurubați piulițele mecanismului de blocare pe ambele părți, asigurați-vă că faceți modificările comparabile pe ambele părți pentru a menține o frână echilibrată și asigurați-vă că mânerul frânei de mână al Lexus RX are o cursă de aproximativ trei crestături.
  • Strângeți piulițele de blocare și verificați fixarea roților mașinii dvs., dacă este grozav puteți reasambla setul, altfel strângeți din nou șuruburile de strângere până obțineți o setare optimă
Weiterlesen:
Lexus RX care accelerează singur

.

Dacă nu aveți acces la clapeta frânei de mână a lui Lexus RX, reglarea va fi exact aceeași, totuși se va face trecând pe sub mașină la nivelul mânerului frânei de mână. Asigurați-vă că vă puneți mașina pe stand înainte de orice acțiune.

Cum pot regla frâna de mână automată a Lexus RX-ul meu?

Al doilea sistem de reglarea frânei de mână la Lexus RX , aceasta este o frana de mana automata, nu ca cea manuala, aia se face direct pe tamburi sau etriere de frana, si mai are menirea de a schimba automat la uzura sabotilor de frana sau a placutelor de frana. Este posibil ca, dacă trebuie să achiziționați rapid plăcuțe de frână, frâna dvs. de mână își va pierde puterea, permiteți-mi să vă împărtășesc pașii de urmat pentru a verifica dacă tensiunea frânei de mână este cea potrivită:

  • Rețineți că o frână de mână automată nu poate fi reglată drept, deoarece este probabil să se adapteze de la sine la dispozițiile plăcuțelor sau saboților de frână ale Lexus RX.
  • Puteți verifica chiar și acum dacă sistemul funcționează eficient punând automobilul pe suport și verificând, conducând sub vehicul, dacă plăcuțele de frână cu disc sunt încă în stare bună de funcționare.
  • Pentru frânele cu tambur este necesar să demontați sistemele de frânare pentru a vă verifica pantofii, cu toții vă sfătuim să îl completați de un profesionist.
  • Nu uitați să înlocuiți plăcuțele de frână dacă este necesar.

Care este prețul pentru reglarea frânei de mână a Lexus RX de către un profesionist?

În sfârșit, dacă nu vă simțiți confortabil cu această procedură, mai ales că emite un element de securitate al mașinii dvs., și anume reglarea frânei de mână a Lexus RX , vă informăm să mergeți la un tehnician auto care vă poate regla frâna de mână pentru dvs vreo cincizeci de euro . În cazul în care aveți probleme cu vibrațiile la frânarea pe Lexus RX, nu vă gândiți de două ori să consultați articolul nostru care se referă la această problemă.

Weiterlesen:
Cum actualizez GPS-ul pe Lexus RX meu?

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Lexus RX, accesați categoria noastră Lexus RX.

Legătura cu publicația principală