Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează frâna de mână pe Ford B-max?

Frâna de mână a mașinii dumneavoastră este o caracteristică de siguranță de bază obligatorie conform codului rutier, de fapt, are ca scop oprirea Ford B-max, chiar și pe o pantă ușoară. Trebuie să fie în plus față de comenzile principale ale frânei. De asemenea, este posibil ca în timp sistemul de cabluri al frânei de mână să se relaxeze și cu siguranță nu vei trece de controlul tehnic sau s-ar putea să simți că nu-ți mai blochează mașina. Pentru a face față acestor preocupări, ne vom uita la cum să reglați frâna de mână la Ford B-max . Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom vedea reglarea frânei de mână manuală la Ford B-max , apoi pur și simplu, într-o a doua etapă, cum se reglează o frână de mână automată, iar apoi în cele din urmă prețul serviciului efectuat de un profesionist.

Reglați o frână de mână manuală pe Ford B-max?

Astfel, începem conținutul nostru cu reglarea frânei de mână a unui Ford B-max în versiunea sa manuală. Această versiune funcționează în mod de bază având un sistem de cablu și șuruburi care vă permit să gestionați tensiunea de la dispozitiv și astfel să modificați cursa de la maneta frânei de mână. Pentru a actiona asupra lui va trebui sa actionezi asupra acestor suruburi pentru a putea extindeți cablul frânei de mână al Ford B-max . În orice caz, înainte de reglarea frânei de mână, trebuie să vă asigurați că roțile din spate nu sunt blocate pe toată durata ajustării. Vă rugăm să găsiți mai jos metoda detaliată pentru a realiza acest tip de intervenție:

  • La nivelul frânei de mână, scoateți consola de plastic care o acoperă folosind șuruburile și clemele torx.
  • Odată finalizat, ar trebui să vedeți o trapă pe frâna de mână, deschideți-o pentru a vedea sistemul de șuruburi și cabluri.
  • Va trebui să localizați piulițele de blocare și să le slăbiți cu o unealtă cheie pentru a vă permite să înlocuiți tensiunea cablului.
  • Acum înșurubați piulițele mecanismului de blocare pe ambele părți, asigurați-vă că faceți aceleași modificări pe ambele părți pentru a menține o frână echilibrată și asigurați-vă că mânerul frânei de mână al Ford B-max are o cursă de aproximativ trei crestături.
  • Strângeți piulițele și verificați fixarea jantelor mașinii dvs., dacă este bine puteți reasambla setul, altfel strângeți din nou șuruburile de strângere până obțineți o setare ideală
Weiterlesen:
Lumina motorului rămâne pe Ford B-max

.

Dacă nu aveți acces la clapeta frânei de mână a lui Ford B-max, reglarea va fi exact aceeași, dar cu siguranță se va face trecând direct sub mașina dvs. cu nivelul mânerului frânei de mână. Asigurați-vă că vă așezați mașina pe stand înainte de orice acțiune.

Cum pot regla frâna de mână automată a propriului meu Ford B-max?

Al doilea sistem de reglarea frânei de mână la Ford B-max , aceasta este o frână de mână automată, spre deosebire de cea manuală, această metodă se face pe tamburele de frână sau poate pe etriere și se așteaptă să se adapteze automat la uzura saboților sau plăcuțelor de frână. Este posibil ca, dacă în curând trebuie să obțineți plăcuțe de frână, frâna dvs. de mână va suferi putere, mai jos sunt enumerați pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a verifica dacă tensiunea frânei dvs. de mână este cea corectă:

  • Realizați că o frână de mână automată nu poate fi reglată direct, deoarece este concepută pentru a se adapta singură la punerea plăcuțelor sau pantofilor Ford B-max.
  • Puteți verifica chiar și acum dacă sistemul funcționează eficient punând mașina pe suport și verificând, conducând sub vehicul, dacă plăcuțele de frână sunt încă în stare bună de funcționare.
  • Pentru frânele cu tambur poate fi necesar să demontați anvelopele pentru a vă examina pantofii, noi toți vă încurajăm să îl conduceți de către un specialist.
  • Asigurați-vă că înlocuiți plăcuțele dacă aveți nevoie.

Care este costul ajustării frânei de mână la Ford B-max de către un specialist?

În fine, dacă nu te simți confortabil cu această procedură, mai ales că se teme de o componentă de securitate a mașinii tale, și anume de reglaj de la frâna de mână a Ford B-max , vă sfătuim să mergeți la un tehnician care vă poate regla frâna de mână pentru aproximativ cincizeci de monedă locală . Pentru cei care au probleme cu vibrațiile la frânarea pe Ford B-max, nu vă gândiți de două ori să consultați conținutul nostru care funcționează cu această problemă.

Weiterlesen:
Cum se instalează senzori de parcare pe Ford B-max?

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Ford B-max, nu ezitați să consultați categoria noastră Ford B-max.

Legătura cu publicația principală