Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează frâna de mână pe Dodge Charger?

Frâna de mână a mașinii dvs. este o caracteristică de siguranță de bază obligatorie conform codului rutier, de fapt, are scopul de a părăsi Dodge Charger, chiar și pe o pantă ușoară. Trebuie să fie independent de comenzile principale ale sistemului de frânare. Este posibil ca în timp sistemul de cabluri al frânei de mână să se slăbească și să nu treci de controlul tehnic sau să simți că nu-ți mai blochează mașina. Pentru a face față acestor provocări, ne vom uita la cum să reglați frâna de mână pe Dodge Charger . Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom vedea reglarea unei frâne de mână manuală pe Dodge Charger , dupa aceea, intr-un al doilea pas, modul de reglare a unei frane de mana automata, si in final pretul serviciului efectuat de un profesionist.

Reglați o frână de mână manuală pe Dodge Charger?

Astfel, începem articolul nostru cu reglarea frânei de mână a unui Dodge Charger în versiunea sa manuală. Acest tip de versiune funcționează într-un mod de bază care are un sistem de cablu și șuruburi de ancorare care vă permit să controlați tensiunea cu dispozitivul și deci să modificați cursa cu maneta frânei de mână. Pentru a acționa asupra ei, ar trebui să acționați asupra acestor șuruburi pentru a putea întindeți cablul frânei de mână al Dodge Charger . În orice caz, înainte de reglarea frânei de mână, trebuie să vă asigurați că roțile din spate nu sunt blocate prin reglare. Vă rugăm să găsiți mai jos metoda detaliată pentru a realiza acest tip de intervenție:

  • Cu nivelul frânei de mână, scoateți consola din plastic care o protejează folosind șuruburile și clemele torx.
  • Odată efectuat, ar trebui să găsiți o trapă pe frâna de mână, deschideți-o pentru a vedea sistemul de șuruburi și cabluri.
  • Va trebui să localizați piulițele de blocare și să le slăbiți cu o unealtă cheie pentru a vă permite să înlocuiți tensiunea cablului.
  • Acum înșurubați piulițele de blocare pe ambele părți, asigurați-vă că faceți aceleași modificări pe ambele părți pentru a menține o frânare echilibrată și asigurați-vă că maneta frânei de mână a lui Dodge Charger are o cursă de aproximativ 3 crestături.
  • Strângeți piulițele de blocare și testați blocarea anvelopelor mașinii dvs., dacă este foarte bine puteți reasambla setul, altfel strângeți din nou șuruburile de ancorare de strângere până obțineți o setare optimă
Weiterlesen:
Problemă cu intermitent Dodge Charger, ce să faci?

.

Dacă nu aveți acces la clapeta frânei de mână a lui Dodge Charger, reglarea va fi probabil exact aceeași dar se va face trecând pe sub mașina dvs. la nivelul manetei de frână de mână. Asigurați-vă că vă plasați mașina pe stand înainte de orice acțiune.

Cum pot regla frâna de mână automată a lui personal Dodge Charger?

Al doilea sistem de reglajul frânei de mână despre Dodge Charger , aceasta este o frana de mana automata, nu ca cea manuala, acest loc se face direct pe tamburi sau etriere de frana, si este menit sa se ajusteze automat catre uzura sabotilor de frana sau a placutelor de frana. Este posibil ca, dacă în scurt timp trebuie să achiziționați plăcuțe de frână, frâna dvs. de mână va suferi putere, permiteți-mi să vă împărtășesc pașii de luat în considerare pentru a verifica dacă tensiunea frânei de mână este cea potrivită:

  • Rețineți că o frână de mână automată nu poate fi modificată drept, deoarece este concepută pentru a se adapta la utilizarea plăcuțelor sau a saboților de frână ai Dodge Charger.
  • Puteți verifica în continuare dacă sistemul funcționează corect punând automobilul pe suport și verificând, conducând sub vehicul, dacă plăcuțele de frână sunt încă în stare bună de funcționare.
  • Pentru frânele cu tambur poate fi necesară dezasamblarea anvelopelor pentru a verifica starea pantofilor, cu toții vă sugerăm să o conduceți de către un specialist.
  • Nu uitați să vă schimbați plăcuțele de frână dacă este necesar.

Care este prețul pentru reglarea frânei de mână a lui Dodge Charger de către un specialist?

În cele din urmă, dacă nu vă simțiți confortabil cu această procedură, mai ales că se referă la o componentă de siguranță a mașinii dvs., și anume reglaj cu frâna de mână a lui Dodge Charger , vă informăm să mergeți la un tehnician auto care este capabil să vă regleze frâna de mână pentru orice aproximativ cincizeci de monedă locală . În cazul în care aveți probleme cu vibrațiile la frânarea pe Dodge Charger, nu așteptați să consultați articolul nostru care se referă la această problemă.

Weiterlesen:
Motorul tremură pe Dodge Charger, ce să fac?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Dodge Charger, aruncați o privire la categoria Dodge Charger.

Legătura cu publicația principală