Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează frâna de mână pe BMW i3?

Frâna de mână a mașinii dumneavoastră este o caracteristică de protecție necesară conform codului rutier, de fapt, aceasta are scopul de a opri BMW-ul i3, chiar și pe o pantă ușoară. Trebuie să fie în plus față de comenzile principale ale sistemului de frânare. Este posibil ca, pe măsură ce trece timpul, sistemul de cabluri al frânei de mână să se relaxeze și să nu treci cu adevărat de controlul tehnic sau să simți că nu-ți mai blochează mașina. Pentru a rezolva aceste probleme, ne vom uita la cum să reglezi frâna de mână la BMW-ul tău i3 . Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom vedea reglarea unei frâne de mână manuală la BMW i3 , apoi, într-o a doua etapă, modul de reglare a unei frâne de mână automate, iar apoi prețul serviciului efectuat de un profesionist.

Reglarea unei frâne de mână manuală la BMW i3?

Așa că începem conținutul nostru cu reglarea frânei de mână a unui BMW i3 în versiunea sa manuală. Acest tip de versiune funcționează într-un mod simplu având un sistem de cablu și șuruburi de ancorare care vă permit să controlați tensiunea dispozitivului și astfel să modificați cursa pârghiei frânei dvs. de mână. Pentru a actiona asupra lui trebuie sa actionezi asupra acestor tipuri de suruburi pentru a prelungește cablul frânei de mână al BMW-ului tău i3 . În orice caz, chiar înainte de reglarea frânei de mână, trebuie să vă asigurați că roțile din spate nu sunt blocate pe toată durata ajustării. Vă rugăm să găsiți mai jos tehnica detaliată pentru a efectua acest tip de intervenție:

  • La nivelul frânei de mână, scoateți consola din plastic care o protejează folosind șuruburile și clemele torx.
  • Odată efectuată, ar trebui să descoperiți o trapă în frâna de mână, să o deschideți pentru a vedea sistemul de șuruburi și cabluri.
  • Va trebui să localizați piulițele de blocare și să le slăbiți cu o cheie pentru a vă permite să schimbați tensiunea cablului.
  • Acum înșurubați piulițele mecanismului de blocare pe ambele părți, asigurați-vă că faceți aceleași modificări pe ambele părți pentru a ține o frână echilibrată și asigurați-vă că mânerul frânei de mână al BMW i3 are o cursă de aproximativ trei crestături.
  • Strângeți piulițele de blocare și testați blocarea roților mașinii dvs., dacă este bine, puteți reasambla setul, altfel strângeți din nou șuruburile de ancorare de strângere până obțineți o configurație optimă
Weiterlesen:
Cea mai bună unitate principală pentru BMW i3

.

Dacă nu ai acces la clapeta frânei de mână a BMW-ului tău i3, reglarea va fi probabil exact aceeași, dar se va face trecând pe sub mașină cu nivelul mânerului frânei de mână. Nu uitați să vă așezați mașina pe stand chiar înainte de orice acțiune.

Cum pot regla frâna de mână automată a BMW-ului meu i3?

A doua abordare a reglarea franei de mana despre BMW i3 , aceasta este o frana de mana automata, spre deosebire de cea manuala, acest loc se face pe tamburi de frana sau poate pe etriere, si este conceput sa se adapteze automat la uzura saboților de frână sau a plăcuțelor de frână cu disc. Este posibil ca dacă în scurt timp trebuie să cumpărați plăcuțe de frână, frâna dvs. de mână își va pierde puterea, iată pașii de urmat pentru a verifica dacă tensiunea frânei dvs. de mână este cea adecvată:

  • Rețineți că o frână de mână automată nu poate fi reglată drept, deoarece este menită să se adapteze la montarea plăcuțelor de frână cu disc sau a plăcuțelor BMW i3.
  • Cu toate acestea, puteți verifica dacă sistemul funcționează corect, pur și simplu punând mașina pe suport și văzând, conducând sub automobil, că plăcuțele sunt încă în stare bună de funcționare.
  • Pentru frânele cu tambur va fi probabil necesară dezasamblarea sistemelor de frânare pentru a verifica starea saboților, vă încurajăm să o efectuați de un profesionist.
  • Asigurați-vă că înlocuiți plăcuțele de frână cu disc dacă este necesar.

Care este prețul pentru reglarea frânei de mână a BMW i3 de către un profesionist?

În fine, dacă nu te simți confortabil cu această procedură, mai ales că se referă la o componentă de securitate a mașinii tale, și anume reglarea frânei de mână a BMW-ului dumneavoastră i3 , vă sfătuim să mergeți la un tehnician care este capabil să vă regleze frâna de mână pentru dvs aproximativ cincizeci de monedă locală . Când aveți probleme cu vibrațiile la frânarea pe BMW i3, nu așteptați să consultați conținutul nostru care se referă la această problemă.

Weiterlesen:
Vibrația pedalei de frână pe BMW i3?

Dacă aveți întrebări suplimentare despre BMW i3, nu ezitați să consultați categoria noastră BMW i3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector