Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează frâna de mână pe Audi Rs4?

Frâna de mână a mașinii dvs. este o caracteristică de securitate necesară pe baza codului rutier, de fapt, aceasta are scopul de a părăsi Audi Rs4, chiar și pe o pantă ușoară. Trebuie să fie în plus față de comenzile principale ale sistemului de frânare. Este posibil ca, după un timp, sistemul de cabluri al frânei de mână să se slăbească și să nu treceți de controlul tehnic sau să simțiți că cu adevărat nu vă mai oprește mașina. Pentru a aborda aceste provocări, ne vom uita la cum să reglezi frâna de mână la Audi Rs4 . Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom vedea reglarea frânei de mână manuală la Audi Rs4 , apoi pur și simplu, într-o a doua etapă, cum să reglezi o frână de mână automată și, în final, prețul serviciului efectuat de un profesionist.

Reglarea unei frâne de mână manuală la Audi Rs4?

Prin urmare, începem documentul nostru cu reglarea frânei de mână a unui Audi Rs4 în versiunea sa manuală. Această versiune funcționează într-un mod simplu folosind un sistem de cablu și șuruburi care vă permit să controlați tensiunea pe dispozitiv și astfel să modificați cursa de pe maneta frânei de mână. Pentru a acționa asupra acestuia, va trebui să acționați asupra acestor tipuri de șuruburi pentru a extindeți cablul frânei de mână al Audi Rs4 . În orice caz, înainte de a regla frâna de mână, trebuie să verificați dacă roțile din spate nu sunt blocate în timpul reglajului. Asigurați-vă că găsiți sub tehnica detaliată pentru a efectua acest tip de intervenție:

  • La nivelul frânei de mână, scoateți consola din plastic care o protejează folosind șuruburile și clemele torx.
  • Odată terminat, ar trebui să vedeți o trapă în frâna de mână, deschideți-o pentru a vedea sistemul de șuruburi și cabluri.
  • Va trebui să localizați piulițele de blocare și să le slăbiți cu o cheie pentru a vă permite să modificați tensiunea cablului.
  • Acum înșurubați piulițele de blocare pe ambele părți, asigurați-vă că faceți modificările exacte pe ambele părți pentru a menține o frână echilibrată și verificați dacă mânerul frânei de mână al Audi Rs4 are o cursă de aproximativ trei crestături.
  • Strângeți piulițele de blocare și testați blocarea roților mașinii dvs., dacă este grozav, puteți reasambla setul, altfel strângeți din nou șuruburile de strângere până obțineți o setare optimă excelentă.
Weiterlesen:
Ce cauzează supraîncălzirea Audi Rs4 al meu?

.

Dacă nu aveți acces la clapeta frânei de mână a Audi Rs4, reglarea va fi probabil exact aceeași, dar cu siguranță se va face trecând pe sub mașină la nivelul mânerului frânei de mână. Nu uitați să vă puneți mașina pe stand înainte de orice acțiune.

Cum pot regla frâna de mână automată a Audi Rs4 al meu?

A doua abordare a reglarea frânei de mână la Audi Rs4 , aceasta este o frână de mână automată, spre deosebire de cea manuală, această metodă se face pe tamburele sau etrierele de frână, care este imaginat să se adapteze automat la uzura saboților de frână sau a plăcuțelor de frână cu disc. Este posibil ca, dacă în curând trebuie să luați plăcuțe de frână, frâna dvs. de mână va suferi putere, permiteți-mi să vă împărtășesc pașii de urmat pentru a verifica dacă tensiunea frânei dvs. de mână este cea potrivită:

  • Realizați că o frână de mână automată nu poate fi reglată direct, deoarece ar trebui să se adapteze singură la punerea plăcuțelor de frână cu disc sau plăcuțelor Audi Rs4.
  • Puteți verifica chiar și acum dacă sistemul funcționează corect, pur și simplu punând mașina pe suport și verificând, conducând sub mașină, dacă plăcuțele de frână sunt încă în stare bună de funcționare.
  • Pentru franele cu tambur probabil va fi necesara dezasamblarea sistemelor de franare pentru a verifica starea sabotilor, va recomandam sa o faceti de catre un profesionist.
  • Asigurați-vă că schimbați plăcuțele de frână cu disc dacă este necesar.

Care este costul ajustării frânei de mână la Audi Rs4 de către un profesionist?

În cele din urmă, dacă nu vă simțiți confortabil cu această procedură, mai ales că pune sub semnul întrebării o componentă de siguranță a mașinii dvs., și anume reglaj pe frâna de mână a Audi Rs4 , vă sfătuim să mergeți la un mecanic care poate să vă regleze frâna de mână pentru vreo cincizeci de euro . Pentru cei care au probleme cu vibrațiile la frânarea pe Audi Rs4, nu ezitați să consultați documentul nostru care se referă la această problemă.

Weiterlesen:
Audi Rs4 meu trage spre dreapta, ce să fac?

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Audi Rs4, accesați categoria noastră Audi Rs4.

Legătura cu publicația principală