Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează frâna de mână pe Audi R8?

Frâna de mână a mașinii dvs. este de fapt o caracteristică de securitate obligatorie conform codului rutier, de fapt, aceasta are scopul de a părăsi Audi R8, chiar și pe o pantă ușoară. Trebuie să fie independent de comenzile principale ale frânei. De asemenea, este posibil ca după ceva timp sistemul de cabluri al frânei de mână să se slăbească și să nu treceți de controlul tehnic sau să simțiți că nu vă mai oprește mașina. Pentru a rezolva aceste probleme, ne vom uita la cum să reglați frâna de mână la Audi R8 . Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vedea reglarea unei frâne de mână manuală la Audi R8 , dupa aceea, intr-un al doilea pas, cum se regleaza o frana de mana automata, si apoi pretul serviciului efectuat de un profesionist.

Reglarea unei frâne de mână manuală la Audi R8?

Astfel, începem conținutul nostru reglarea frânei de mână a unui Audi R8 în versiunea sa manuală. Acest tip de versiune funcționează într-un mod simplu cu un sistem de sârmă și șuruburi care vă permit să gestionați tensiunea din dispozitiv și astfel să modificați cursa în maneta frânei dvs. de mână. Pentru a acționa asupra acestuia, va trebui să acționați asupra acestor tipuri de șuruburi pentru a întindeți cablul frânei de mână al Audi R8 dumneavoastră . În orice caz, înainte de reglarea frânei de mână, trebuie să vă asigurați că roțile din spate nu sunt blocate prin reglare. Asigurați-vă că găsiți sub metoda detaliată pentru a efectua acest tip de intervenție:

  • La nivelul franei de mana scoateti consola din plastic care o acopera folosind suruburile si clemele torx.
  • Odată finalizat, ar trebui să găsiți o trapă pe frâna de mână, deschideți-o pentru a vedea sistemul de șuruburi și fire.
  • Trebuie să localizați piulițele de blocare și să le slăbiți cu o cheie pentru a vă permite să înlocuiți tensiunea cablului.
  • Acum înșurubați piulițele mecanismului de blocare pe ambele părți, asigurați-vă că faceți modificările comparabile pe ambele părți pentru a ține o frână echilibrată și asigurați-vă că mânerul frânei de mână al Audi R8 are o cursă de aproximativ trei crestături.
  • Strângeți piulițele și verificați blocarea anvelopelor mașinii dvs., dacă este foarte bine puteți reasambla setul, altfel strângeți din nou șuruburile de strângere până obțineți o configurație optimă excelentă
Weiterlesen:
Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Audi R8?

.

Dacă nu aveți acces la clapeta frânei de mână a Audi R8 dvs., reglarea va fi exact aceeași, dar într-adevăr se va face trecând sub mașina dvs. la nivelul mânerului frânei de mână. Asigurați-vă că vă puneți mașina pe stand înainte de orice acțiune.

Cum pot regla frâna de mână automată a propriului meu Audi R8?

A doua abordare a reglajul frânei de mână despre Audi R8 , aceasta este o frână de mână automată, spre deosebire de cea manuală, aceasta se face direct pe tamburele sau etrierele de frână, care este imaginat să se schimbe automat la uzura saboților de frână sau a plăcuțelor de frână. Este posibil ca, dacă în curând trebuie să achiziționați plăcuțe de frână, frâna de mână își va pierde puterea, enumerați mai jos pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a verifica dacă tensiunea frânei de mână este cea potrivită:

  • Rețineți că o frână de mână automată nu poate fi modificată în mod direct, deoarece se pretinde să se adapteze singură la uzura plăcuțelor sau a saboților de frână ai Audi R8.
  • Puteți chiar acum să verificați dacă sistemul funcționează corect, pur și simplu punând automobilul pe suport și verificând, conducând sub mașină, că plăcuțele sunt încă în stare bună de funcționare.
  • Pentru franele cu tambur poate fi necesara demontarea anvelopelor pentru a examina starea pantofilor, toti iti recomandam sa o faci realizata de un profesionist.
  • Asigurați-vă că înlocuiți plăcuțele de frână dacă este necesar.

Care este prețul pentru reglarea frânei de mână la Audi R8 de către un profesionist?

În sfârșit, dacă nu vă simțiți confortabil cu această procedură, mai ales că vă îngrijorează o componentă de siguranță a mașinii dvs., și anume reglarea frânei de mână a Audi R8 , vă informăm să mergeți la un atelier de reparații care poate regla frâna de mână pentru a aproximativ cincizeci de monedă locală . În cazul în care aveți probleme cu vibrațiile la frânarea pe Audi R8, nu așteptați să consultați conținutul nostru care funcționează cu această problemă.

Weiterlesen:
Cum se curăță motorul Audi R8?

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Audi R8, accesați categoria noastră Audi R8.

Legătura cu publicația principală