Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează frâna de mână pe Audi Q8?

Frâna de mână a mașinii dvs. este de fapt o caracteristică de siguranță de bază obligatorie conform codului rutier, de fapt, aceasta are scopul de a opri Audi Q8, chiar și pe o pantă ușoară. Trebuie să fie independent de comenzile principale ale sistemului de frânare. Este posibil ca în timp sistemul de cabluri al frânei de mână să se slăbească și cu siguranță să nu treci de controlul tehnic sau să simți că într-adevăr nu-ți mai blochează mașina. Pentru a face față acestor complicații, ne vom uita la cum să reglați frâna de mână la Audi Q8 . Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom vedea reglarea unei frâne de mână manuală la Audi Q8 , în acest caz, într-o a doua etapă, cum se reglează o frână de mână automată, iar apoi prețul serviciului efectuat de un profesionist.

Reglarea unei frâne de mână manuală la Audi Q8?

Prin urmare, începem articolul nostru cu reglarea frânei de mână a unui Audi Q8 în versiunea sa manuală. Acest tip de versiune funcționează într-un mod de bază cu un sistem de sârmă și șuruburi de ancorare care vă permit să gestionați tensiunea de la dispozitiv și, prin urmare, să modificați cursa de la maneta frânei dvs. de mână. Pentru a acționa asupra ei, va trebui să acționați asupra acestor șuruburi pentru a întindeți cablul frânei de mână al Audi Q8 . În orice caz, înainte de a regla frâna de mână, trebuie să vă asigurați că roțile din spate nu sunt cu siguranță blocate pe toată durata ajustării. Asigurați-vă că găsiți mai jos metoda detaliată pentru a efectua această intervenție:

  • La nivelul franei de mana scoateti consola din plastic care o acopera folosind suruburile si clemele torx.
  • Odată efectuată, ar trebui să găsiți o trapă pe frâna de mână, deschideți-o pentru a vedea sistemul de șuruburi și fire.
  • Va trebui să localizați piulițele de blocare și să le slăbiți cu o unealtă cheie pentru a vă permite să schimbați tensiunea cablului.
  • Acum înșurubați piulițele de blocare pe ambele părți, asigurați-vă că efectuați aceleași modificări pe ambele părți pentru a menține o frână echilibrată și asigurați-vă că maneta frânei de mână a Audi Q8 are o cursă de aproximativ trei crestături.
  • Strângeți piulițele de blocare și testați blocarea anvelopelor mașinii dvs., dacă este bine, puteți reasambla setul, altfel strângeți din nou șuruburile de ancorare de strângere până obțineți o configurație ideală excelentă.
Weiterlesen:
Cum se stinge lumina de serviciu Audi Q8

.

Dacă nu aveți acces la clapeta frânei de mână a Audi Q8 dvs., reglarea va fi probabil exact aceeași, dar cu siguranță se va face trecând direct sub mașina dvs. la nivelul manetei frânei de mână. Asigurați-vă că vă puneți mașina pe suport înainte de orice acțiune.

Cum pot regla frâna de mână automată a Audi Q8 meu?

Al doilea sistem de reglarea frânei de mână la Audi Q8 , aceasta este o frână de mână automată, spre deosebire de cea manuală, această metodă se face direct pe tamburele sau etrierele de frână, și se presupune că se schimbă automat pentru uzura saboților de frână sau a plăcuțelor de frână cu disc. Este posibil ca, dacă trebuie să achiziționați rapid plăcuțe de frână, frâna de mână va suferi putere, iată pașii de urmat pentru a verifica dacă tensiunea frânei de mână este cea corectă:

  • Amintiți-vă că o frână de mână automată nu poate fi modificată drept, deoarece este menită să se adapteze singură la uzura plăcuțelor de frână cu disc sau a plăcuțelor Audi Q8 dumneavoastră.
  • Puteți verifica chiar și acum dacă sistemul funcționează corect pur și simplu punând mașina pe suport și verificând, conducând sub mașină, dacă plăcuțele sunt încă în stare bună de funcționare.
  • Pentru frânele cu tambur, probabil că va fi necesar să demontați anvelopele pentru a vă verifica pantofii, vă încurajăm să faceți acest lucru de un profesionist.
  • Asigurați-vă că schimbați plăcuțele de frână cu disc dacă este necesar.

Care este prețul pentru reglarea frânei de mână a Audi Q8 de către un profesionist?

În cele din urmă, dacă nu vă simțiți confortabil cu această procedură, mai ales că pune la îndoială un element de siguranță al mașinii dvs., și anume reglaj de la frâna de mână a Audi Q8 , va informam sa mergeti la un mecanic motor care poate regla frana de mana pentru a vreo cincizeci de euro . Dacă aveți probleme cu vibrațiile la frânarea pe Audi Q8, nu vă gândiți de două ori să consultați articolul nostru care tratează această problemă.

Weiterlesen:
Audi Q8 care nu mai accelerează

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Audi Q8, aruncați o privire la categoria Audi Q8.

Legătura cu publicația principală