Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează frâna de mână pe Audi Q5?

Frâna de mână a mașinii tale este de fapt o caracteristică de securitate obligatorie conform codului rutier, de fapt, are scopul de a termina Audi Q5, chiar și pe o pantă ușoară. Trebuie să fie în plus față de comenzile principale ale frânei. Este posibil ca, după ceva timp, sistemul de cabluri al frânei de mână să se slăbească și să nu treceți cu adevărat de controlul tehnic sau să simțiți că nu vă mai poate opri mașina. Pentru a rezolva aceste probleme, ne vom uita la cum să reglați frâna de mână la Audi Q5 . Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom vedea reglarea frânei de mână manuală la Audi Q5 , în acest caz, într-o a doua etapă, cum se reglează o frână de mână automată, iar apoi prețul serviciului efectuat de un profesionist.

Reglarea unei frâne de mână manuală la Audi Q5?

Prin urmare, începem documentul nostru cu reglarea frânei de mână a unui Audi Q5 în versiunea sa manuală. Această versiune funcționează într-un mod simplu având un sistem de sârmă și șuruburi de ancorare care vă permit să controlați tensiunea de pe dispozitiv și deci să modificați cursa de pe maneta frânei dvs. de mână. Pentru a actiona asupra lui trebuie sa actionezi asupra acestor tipuri de suruburi pentru a întindeți cablul frânei de mână al Audi Q5 . În orice caz, înainte de a regla frâna de mână, trebuie să vă asigurați că roțile din spate nu sunt blocate pe toată durata ajustării. Vă rugăm să găsiți mai jos tratamentul detaliat pentru efectuarea acestei intervenții:

  • La nivelul frânei de mână, scoateți consola de plastic care o acoperă folosind șuruburile și clemele torx.
  • Odată efectuată, ar trebui să descoperiți o trapă pe frâna de mână, să o deschideți pentru a vedea sistemul de șuruburi și fire.
  • Va trebui să localizați piulițele de blocare și să le slăbiți cu o unealtă cheie pentru a vă permite să înlocuiți tensiunea cablului.
  • Acum înșurubați piulițele de blocare de pe ambele părți, asigurați-vă că efectuați modificări comparabile pe ambele părți pentru a menține o frânare echilibrată și asigurați-vă că mânerul frânei de mână al Audi Q5 are o cursă de aproximativ trei crestături.
  • Strângeți piulițele de blocare și testați fixarea anvelopelor mașinii dvs., dacă este bine, puteți reasambla setul, altfel strângeți din nou șuruburile de ancorare de strângere până obțineți o setare ideală
Weiterlesen:
Cea mai bună unitate principală pentru Audi Q5

.

Dacă nu aveți acces la clapeta frânei de mână a Audi Q5, reglarea va fi probabil exact aceeași, dar se va face trecând pe sub mașină la nivelul mânerului frânei de mână. Nu uitați să vă așezați mașina pe stand înainte de orice acțiune.

Cum reglez frâna de mână automată a propriului meu Audi Q5?

Al doilea sistem de reglarea frânei de mână la Audi Q5 , aceasta este o frână de mână automată, spre deosebire de cea manuală, această metodă se face pe tamburele sau etrierele de frână și este, de asemenea, menită să se adapteze automat la uzura saboților de frână sau a plăcuțelor de frână. Este posibil ca, dacă în curând trebuie să obțineți plăcuțe de frână, frâna dvs. de mână va suferi putere, permiteți-mi să vă împărtășesc pașii de luat în considerare pentru a examina dacă tensiunea frânei de mână este cea potrivită:

  • Amintiți-vă că o frână de mână automată nu poate fi reglată drept, deoarece se pretinde să se adapteze la uzura plăcuțelor de frână sau a plăcuțelor Audi Q5.
  • Cu toate acestea, puteți verifica dacă sistemul funcționează corect, pur și simplu așezând vehiculul pe suport și verificând, conducând sub autovehicul, că plăcuțele sunt încă în stare bună de funcționare.
  • Pentru frânele cu tambur este necesar să demontați anvelopele pentru a vă examina pantofii, toți vă sugerăm să o faceți de un specialist.
  • Asigurați-vă că înlocuiți plăcuțele de frână dacă este necesar.

Care este prețul pentru reglarea frânei de mână la Audi Q5 de către un specialist?

În fine, dacă nu te simți confortabil cu această procedură, mai ales că se referă la o componentă de securitate a mașinii tale, și anume reglarea frânei de mână a Audi Q5 dumneavoastră , vă sfătuim să mergeți la un mecanic motor care vă poate regla frâna de mână pentru a obține un aproximativ cincizeci de monedă locală . Pentru cei care au probleme cu vibrațiile la frânarea pe Audi Q5, nu vă gândiți de două ori să consultați documentul nostru care tratează această problemă.

Weiterlesen:
Vibrații de accelerație pe Audi Q3, ce să faci?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Audi Q5, aruncați o privire la categoria Audi Q5.

Legătura cu publicația principală