Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se reglează frâna de mână la Volkswagen Transporter?

Frâna de mână a mașinii dvs. este de fapt o caracteristică de siguranță de bază obligatorie, bazată pe codul rutier, de fapt, își propune să părăsească Volkswagen Transporter-ul, chiar și pe o pantă ușoară. Trebuie să fie în plus față de comenzile principale ale sistemului de frânare. Este posibil ca în timp sistemul de fire al frânei de mână să se slăbească și cu siguranță nu vei trece de controlul tehnic sau poți simți că cu adevărat nu-ți mai blochează mașina. Pentru a face față acestor probleme, ne vom uita la cum să reglați frâna de mână la Volkswagen Transporter . Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom vedea reglarea frânei de mână manuală la Volkswagen Transporter , apoi pur si simplu, intr-un al doilea pas, cum se regleaza o frana de mana automata, si in final pretul serviciului efectuat de un profesionist.

Reglați o frână de mână manuală la Volkswagen Transporter?

Astfel, începem conținutul nostru reglarea frânei de mână a unui Volkswagen Transporter în versiunea sa manuală. Această versiune funcționează într-un mod simplu care are un sistem de sârmă și șuruburi de ancorare care vă permit să gestionați tensiunea dispozitivului și deci să modificați cursa pârghiei frânei de mână. Pentru a acționa asupra ei ar trebui să acționați asupra acestor tipuri de șuruburi pentru a putea prelungiți cablul frânei de mână al Volkswagen Transporter . În orice caz, înainte de a regla frâna de mână, trebuie să vă asigurați că roțile din spate nu sunt blocate pe toată durata ajustării. Vă rugăm să găsiți sub tehnica detaliată pentru a efectua acest tip de intervenție:

  • La nivelul frânei de mână, scoateți consola de plastic care o acoperă folosind șuruburile și clemele torx.
  • Odată finalizat, ar trebui să descoperiți o trapă pe frâna de mână, deschideți-o pentru a vedea sistemul de șuruburi și fire.
  • Va trebui să localizați piulițele de blocare și să le slăbiți cu o unealtă cheie pentru a vă permite să înlocuiți presiunea cablului.
  • Acum înșurubați piulițele de blocare pe ambele părți, asigurați-vă că faceți aceleași modificări pe ambele părți pentru a ține o frână echilibrată și asigurați-vă că mânerul frânei de mână al Volkswagen Transporter are o cursă de aproximativ trei crestături.
  • Strângeți piulițele și testați fixarea anvelopelor mașinii dvs., dacă este foarte bine, puteți reasambla setul, altfel strângeți din nou șuruburile de ancorare de strângere până obțineți o configurație ideală excelentă.
Weiterlesen:
Lumina cheie pe Volkswagen Transporter 5 rămâne aprinsă

.

Dacă nu aveți acces la clapeta frânei de mână a Volkswagen Transporter, reglarea va fi exact aceeași, dar se va face trecând direct sub mașina dvs. la nivelul mânerului frânei de mână. Asigurați-vă că vă așezați mașina pe suport înainte de orice acțiune.

Cum pot regla frâna de mână automată a Volkswagen Transporter-ului meu?

Al doilea sistem de reglajul frânei de mână despre Volkswagen Transporter , aceasta este o frână de mână automată, spre deosebire de cea manuală, aceea se face pe tamburi sau etriere de frână, și este de asemenea menită să se schimbe automat către uzura saboților de frână sau a plăcuțelor de frână. Este posibil ca, dacă în curând trebuie să achiziționați plăcuțe de frână, frâna dvs. de mână va pierde putere, mai jos sunt enumerați pașii de luat în considerare pentru a verifica dacă tensiunea frânei dvs. de mână este cea corectă:

  • Amintiți-vă că o frână de mână automată nu poate fi modificată drept, deoarece este posibil să se adapteze la utilizarea plăcuțelor sau a saboților de frână ai Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră.
  • Cu toate acestea, puteți verifica dacă sistemul funcționează corect punând automobilul pe suport și verificând, conducând sub mașină, dacă plăcuțele de frână cu disc sunt încă în stare bună de funcționare.
  • Pentru frânele cu tambur va fi necesară demontarea anvelopelor pentru a verifica starea pantofilor, vă sfătuim să o efectuați de către un profesionist.
  • Nu uitați să înlocuiți plăcuțele de frână dacă este necesar.

Care este prețul pentru reglarea frânei de mână a Volkswagen Transporter de către un profesionist?

În fine, dacă nu te simți confortabil cu această procedură, mai ales că pune sub semnul întrebării o componentă de siguranță a mașinii tale, și anume reglarea frânei de mână a Volkswagen Transporter , vă sfătuim să mergeți la un mecanic care poate să vă regleze frâna de mână pentru dvs aproximativ cincizeci de monedă locală . Dacă aveți probleme cu vibrațiile la frânarea pe Volkswagen Transporter, nu vă gândiți de două ori să consultați conținutul nostru care tratează această problemă.

Weiterlesen:
Cum rabatez bancheta din spate la Volkswagen Transporter 4?

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector